סקר

mikebrant78

New member
סקר../images/Emo104.gif

איזה שיר שאינו של ברנט במקור אתם הכי אוהבים? דרגו 3. HOLLY HOLLY QUI SAURA MALAGENIA DIS-LUI LA FILLE A AIMER (ביבה במקור). SUMMERTIME MY WAY CUORE DI BAMBINA CIAO AMORE דבר אליי בפרחים מאחר שעל השירים QUI SAURA ו-DIS-LUI יש קונצנזוס הינכם מתבקשים שלא להתייחס אליהם בבחירתכם.

mikebrant78

New member
נראה אתכם...

מי יודע מי שר את הירים הנ"ל במקור? בין הפותרים נכונה, סופשבוע עם דודיק בטירונות. סתתם... בהצלחה!

אממממ רגע אני ינסה

דיל ווי זה פילינגס של אינגלברט האמפרדינג קי סורה זה של חוזה פליסיאנו holly holly זה של neil diamond לפי מה שכתוב לי במחשב ויש גם קאבר של יו בי פורטי סאמר טיים זה לא של ג'ניס ג'ופלין?! ונתקעתי ב3 שירים חחח קאור די במבינה מלגנייה ו-לה פיל אה מר..........=/

mikebrant78

New member
ניסיון יפה המוכיח ידע רב../images/Emo8.gif

DID-LUI זה FEELINGS במקור של מוריס אלבר לגבי קיסורה והולי הולי את צודקת. סאמר טיים הושר ע"י רבים וטובים ביניהם ג'ניס ג'ופלין, להקת LOVE SCULPTURE ועוד. מלגניה של שלישיית לוס פראגאוויוס ולה פיל איימר, עפ"ל לחן של יאיר קלינגר למילים בעברית לשיר "ביבה" אשר שרה יפה ירקוני בפסטיבל הילדים.

אז רגע אלעד שכחת את

קואור די במבינה של מי זה במקור? אני יודעת שיש את השיר צ'או צ'או במבינה זה מזכיר אחד את השני אבל ממש בקטנה....

laveeg

New member
אלעד הפכת להיות סוקר../images/Emo35.gif ...../images/Emo8.gif

הבחירה שלי :
1.LA FILLE AIMER.
2.דבר אליי בפרחים.
3.HOLLY HOLLY.
שבת שלום גולן

racheli78

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

mikebrant78

New member
הדירוג שלי../images/Emo157.gif

1) SUMMERTIME* 2)CUORE DI BAMBINA 3)MY PRAYER** * במיוחד אני אוהב את הגרסה ברצועה מס' 4 ב-DVD שם גרסת SUMMERTIME, מהפנטת במיוחד. ** שיר שהושר במקור בשנת 1960 ע"י הפלטרס ונשמט בטעות מהרשימה שלי לסקר.

M i k e s F a n

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהדיורג שלי:../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

במקום הראושן זוכה אצלי "Summertime"
"Qui Saura"
"Holly Holly"
השאר מצויינים

למעלה