סקר
מה הייתן עושות אם הייתן

Hadar p

New member
סקר../images/Emo124.gif מה הייתן עושות אם הייתן

זוכות בהגרלה (נגיד לוטו
) בסכום כסף גדול....(נגיד 5 מליון...
) ולא אני לא שואלת כי זכיתי......
פשוט כי ראיתי שיש פרסום להגרלה שתיהיה היום שאפשר לזכות ב- 14 מליון ש"ח 5 באופן רגיל ועוד 9 בסופר בול (אם אני לא טועה...אבל זה לא עקרוני) פשוט ישבתי וחשבתי.....מה אני הייתי עושה? נראה לי מצד אחד כייפי
ומצד שני מסובך
אז קדימה.....מה הייתן עושות עם זכיה פתאומית של....5 מליון ש"ח

kisses

New member
את האמת שישר הייתי אוספת

את הפקלעות ואת הבעלוש שלי וישר היינו חוזרים לארץ. דבר שני נותנת 1 מליון לכל הורה (בהנחה שזכינו ביותר מ - 5 מיליון). דבר שלישי הייתי נותנת תרומה נכבדת לאגודה במלחמה בסרטן. אח איזה כיף לחלום
כאלו חלומות יפים

אה! זו שאלה נורא קלה!!!

אבל למה את מחלקת רק 5 מליון?!?! זה לא מספיק... אפשר בדולרים??? ככה: מפסיקה לעבוד בעבודה המשרדית שלי. ממשיכה ללמד ספינינג. הולכת ללמוד בלי לחשוב על השכר לימוד ובלי לחשוב אם זה מקצוע לחיים או לא (כי כבר לא צריך להתפרנס מזה)... פילוסופיה, איטלקית, תזונה, ביולוגיה, משפטים... סתם - כי זה נורא מעניין אותי ואני רוצה לדעת הכל!!! הולכת למלא מלא חוגים! קרמיקה ופיסול, נגינה, ציור... נוסעת למלא מקומות שאני מתה לבקר: טיול ארוך בארה"ב (לא הייתי), חופשת סקי, תאילנד, ספרד... כמובן שקונה בית נחמד (לא משהו מי יודע מה - משהו נוח ונעים) ועוזרת למשפחתי עם כסף ומתנות (אני נורא אוהבת לתת מתנות!) זהו בערך! לא דברים גרנזיוזים. אבל 5 מיליון ש"ח זה ממש לא מספיק!!!

הילית*

New member
אני ובעלולי מהרהרים בנושא המון

ואנחנו פחות או יותר באותה גישה לא הייתי מפסיקה לעבוד אבל הייתי עובדת בעבודה קלה יותר לחצי משרה ושאר הזמן לומדת ולומדת ולוקחת חוגים כמו שאני אוהבת. ועוד משהו, הייתי קונים סוף סוף את בית חלומותינו ולא מחפשרים פתרונות שהם פשרה.

תוכי

New member
אני......

הייתי משקיעה קצת בנדל"ן (הכי טוב כיום) ולוקחת את בעלי לטיול מסביב לעולם וכמובן לא מפסיקה לעבוד ו....סוף סוף הייתי נכנסת להריון

דפי26

New member
5 מיליון?

אפילו אי אפשר להפסיק לעבוד..... בכל אופן אני נוסעת לשבוע לח"ול קצר לעכל את הרעיון. אח"כ יוצאת לחל"ת לאיזו שנה. קונה דירה יפה,מרהטת אותה.קונה לאחותי מכונית כמו שהיא רוצה.שואלת את אחי מה הוא רוצה,עושה טיול עם כל המשפחה לחו"ל עוזרת לחמתי להחליף רכב מתחילה לעבוד ברצינות על ילד

Hadar p

New member
../images/Emo98.gifואני.......

דבר ראשון! עוזבת את העבודה ומתחילה להרשם לכל מיני חוגים שאני באמת רוצה בישול (שזה הההההתחביב שלי
), איפור...ועוד ל מיני כאלו בשביל הנפש. קונה
.... לא משהו מנקר עיניים
משהו שיתאים למשפחה של 5 נפשות בערך עם חצר ושקט (בית באיזה מושב) מחלקת לאחים שלי ולהורים שלנו לוקחת את כל המשפחה (המורחבת) לטיול בחו"ל
ואם נשאר עוד משהו אחרי כל זה.... שומרת באיזה חיסכון על כל מקרה שלא יהיה! זהו...... בהחלט כיף לחלום!
חבל לנחות במציאות....
(אני מכירה משהי שזכתה ב- 12.5 מליון!!!!!!!!!!!!!!! ש"ח וחוץ משדרוג החיים, מכוניות בתים חסכונות ועוד כל מיני... כלפי חוץ לא רואים עליהם כלום!)

Hadar p

New member
אה....ותורמת משהו לצער בעלי חיים

וגם לכל מיני גופים שמטפלים בילדים!

rinutza

New member
אז ככה: קודם כל מחלקת קצת למשפחה

הורים שלי ואחותי ולמשפחה של בעלי (שם זה קצת יותר...) ובשאר - אם נשארים בארץ, אז לקנות בית חלומות בצפון ולפתוח אולי איזו חנות או בית קפה ליד. ובשאר, חלק הולך לפקדונות לעתיד ובחלק - פשוט לכייף - טיולים מסביב לעולם... איזה חלום...

גלי ב

New member
אז ככה ...../images/Emo13.gif

קודם כל חלק מכובד מהעיניין... למשפחה.... אח"כ - לקנות דברים "שווים" - הביתה (אוטו, סלון וכד´) גם לקנות בית קטן עם חצר שהכלבה תוכל לשחק בה... ובסוף - מה שנשאר...לבנק
הלוואי... ונסיים ב.."כל שנבקש לו יהי..."

*מור

New member
כמו כולן כניראה....

דבר ראשון מביאה להורים ולאחי. חלק לוקחת וסוגרת בבנק (או מתחת לרצפות) גם הבנק לא בטוח היום. מחזירה חובות על הדירה... קונה כרטיסי טיסה ומתעופפת לטיילי עם בן זוגי לתקופה.

יעלי2

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

דבר ראשון מסדרת את ההורים והמשפחה הקרובה
מסדרת את עצמי ואת בעלי
עושה טיול תענוגות עם המשפחות שלי ושל בעלי (חובה לכל מי שזוכה בלוטו/טוטו/אחר)
מכניסה לבנק לחיסכון עם הריבית הכי גבוהה שאפשר לקבל כדי שכסף ייצר כסף ואז אפשר יהיה להתפנות לעשות את כל מה שרוצים וגם לעבוד בשביל בנפש ולא בשביל במינוס.

אתי@

New member
סליחה שאני פסימית ../images/Emo4.gif

אבל אני אפילו לא חושבת על זה או מדמיינת את זה. אני מנסה להיות מציאותית
ויודעת שזה פשוט לא יקרה...

לודעת למה

אבל היה לי ברור שזה מה שתעני ותסלחו לי שאני לא עונה מאותן סיבות ....

אתי@

New member
../images/Emo6.gif בטח יגידו לנו שמותר לדמיין

אבל הדימיונות לא יביאו אותנו לשום מקום אולי רק לאכזבה
אני מלכתחילה פשוט לא ממלאה אף כרטיס הגרלה.

אמיקה

New member
אצלנו העניין כבר סגור ממזמן ../images/Emo8.gif

להורים (הבעיה יש יותר מדי. כנ"ל אחים). להשתוללות פראית בחו"לים שונים את חלק הארי אנחנו מקדישים לרכישת נכסים נושאי פירות: דירות להשכרה תוכניות חיסכון נושאות תשואה הכי-הטובה- בשוק. מהריביות והשכ"ד - חיים טוב, מטיילים בלי סוף, מתמסרים לעצמנו ולתחביבים... תמיד מחזיקים מנוי על איזה - טוטו/לוטו (המנוי של מפעל הפיס הוכח כמינוי שמחזיר את עצמו בזכיות קטנות. השאר לא) - למקרה שהמזל ידפוק בדלת ואנחנו בטעות "לא בבית".. אש- לה-יות

אחלה שאלה!

דבר ראשון- סוגרים את המשכנתא.... (400.000) אחר כך- פותחים עסק (2 אפשרויות- טאבון או חנות לתינוקות) (1.000.000) קונים רהיטים שווים לכל הבית. (100.000) נוסעים לטיול בחו"ל. תוך כדי טיול קונים דירה בקנדה. (700.000) חוזרים לארץ- קונים עוד דירה בארץ- להשקעה. (600.000) נותנים קצת כסף למשפחה- . מאה אלף לכל אחד= 800.000 נשאר לנו 1.400.000 שנסגרים בבנק.

למעלה