סקר

foggy night

New member
סקר ../images/Emo124.gif

מה הלק הכי משומש שלכן, זה שגובה הלק בבקבוק הכי נמוך? ואני מתכוונת כמובן ללקים של צבע, לא להתחכם ולהראות לי לק בסיס ריק
תמונות יתקבלו בברכה

Marble Arch

New member
אחלה סקר!../images/Emo13.gif

לק הכי גמור שלי אי פעם הוא essie - swept off my feet (בתמונה), אבל עכשיו הוא יחסית מלא כי קניתי חדש (מזל שעשיתי את זה לפני שעלה המחיר!) עכשיו כשהוא מלא הלק שמפלס הצבע שלו הכי נמוך הוא Zoya - Drew, משום מה אני לובשת אותו המוון. הנה תמונה - http://4.bp.blogspot.com/_RKMT7upUJAw/Sw_qjJ0uArI/...

עונה!

ההתמכרות שלי ללקים היא די חדשה כך שהלק הכי חרוש שלי הוא מאחת הקולקציות האחרונות... orly - enchanted forest הוא פשוט ירוק יפהפה... אני מוצאת את עצמי בוהה בו כל פעם שהוא עליי...

הוא נקנה בס"פ לפני חודשיים

אני עדיין רואה צבעים אחרים מאותה קולקציה בסניפים השונים... בטוח שנשארו גם כמה בקבוקים מהצבע הזה...

foggy night

New member
מסתבר שאני בנאלית

היה לי פעם לק בסיס ורוד שקוף שגמרתי אותו ממש, של טופנייל. עכשיו הכי משומש שלי הוא השוגר דדי של אסי. זה די מוזר כי כבר הרבה זמן שלא הלכתי עם כל נטולי הצבע האלו....

פנרה

New member
שאלה קשה!

טוב, בעצם לא כל כך טכנית. עד עכשיו, היה בקבוק אחד של לא שסיימתי במלואו, וזה לק של אסי בשם- Lacy not Racy. שנה שעברה עבדתי פה במלון, ובהתחלה כמובן שהייתי שמה רק לקים בהירים וטבעיים כמו שוגר דאדי וכו'. רק שזה לא ממש אני, וזה שיעמם אותי נורא מהר, מה שלא ממש מסתדר עם השמרנות של המלון והעובדה שאני עובדת בקבלה. בכל אופן, עם הזמן ההנהלה מאד חיבבה אותי, ככה שהייתי מצליחה להתחמק עם לק אדום (פעם אחת הגעתי עם סגול כהה והעירו לי ככה שנותרתי עם אדומים).... עכשיו כשחזרתי ללמוד, אני כמובן משתמשת בכל מה שאני רוצה, וחוששת מהיום שבו אחזור לעבוד במלונות ושוב אצטרך להשתמש בלקים רגועים יותר....

lilo4

New member
כנראה שיש לי מזל...

אני גם עובדת בקבלה, ואצלנו לא מעירים על דברים כאלה. כנראה שהגישה של המלון פחות מחמירה.... [שלחתי לך מסר לדסקס את זה בפרטי
]

angell4

New member
442 של שיק

שבמקרה בדיוק עכשיו מרחתי אותו הוא עכשיו בחצי של הבקבוק והמריחה הפעם הייתה קשה מאוד, הוא נהפך לסמיך ויצאו לי קצת בועות קטנטנות :/ מצרפת תמונה שלו

סקרמנטה

New member
אצלי כולם במפלס העליון :)

האוסף שלי טרי יחסית, מהחודשים האחרונים, אז עדיין לא רואים הבדל של ממש בגובה הלק. מה שכן, אני יודעת באיזה מהם גובה הלק כנראה לא ישתנה

צונית

New member
שיק 273

אהובי משכבר הימים...
(רק עכשיו התפניתי לצלם, סליחה על העיכוב
) חום שוקולד עם נצנוצי זהב, מאוד יפה ומיוחד בעיני. הסגלגלות בתמונה זה מהפלאש, שלא תטעו. מאוד מחמיא לעור השזוף שלי. לא משנה כמה לקים חדשים יהיו לי, עדיין חוזרת אליו כל הזמן.

למעלה