סקר
!

KISHKOSHA

New member
סקר ../images/Emo124.gif!

אני נותנת לכם מספר סרטים, נסו להכניס את התאומות בתפקיד בסרט בלפחות מאחד הסרטים שברשימה! (הן יכולות להיות בנות 20 מצידי) הבנתם? פצצות. 1. לא רק בלונדינית 2. יומני הנסיכה 3. מת לצעוק 4. LOSER 5. אף פעם לא התנשקה!. מחכה לתשובות! והנה התשובות שלי!
ביומני הנסיכה הן יכולות להיות סנוביות רעות שצוחקות על מיה אותו דבר בלוזר, בכלל, תפקיד סנובי מתאים להן לדעתי...

boli bop

New member
אני לא כל כך מכירה את הסרטים

שברשימה אבל הנה שלי: במת לצעוק הן יכולות להיות מרדניות שחבל על הזמן. זרוקות כאלו כמו שבפרק אחד במזל תאומות הן עשו פסים בשיער ? מישהו ראה ? לא חשוב אם לא. בכל אופן הן כאלו מרדניות וזרוקות ממש תחילת הפנקיסטיות (למרות שהן לא יכולות להיות כאלו כי הן כאלו מתוקות !!!!!! בכל זאת, לדעתי זה מתאים להם לשחק כי זה ממש הפוך ממה שהן במציאות או לפחות בסדרות שלהן! בגלל זה גם כולם בסרט שונים מהמציאות שלהן. תגובות בבקשה,

SwEeT4BaBy

New member
היא לא התכוונה למיה מהמורדים

לכוכבת ביומני הנסיכה קוראים גם מיה

SwEeT4BaBy

New member
לפי דעתי בלא רק בלונדינית...../images/Emo85.gif

הם יכולות להיות החברות הכי טובות של אל(הכוכבת) כי מתאים להם להיות כאלה סנוביות

motib4

New member
נכון... חברות בדלתא ניו../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

ח"ח קשת.

RinRan

New member
קשת איזה סרט מגנובי../images/Emo13.gif

אוקיי ראיתי את כל הסרטים אז אני יכולה לענות
:
Legally Blonde- הן יכולות לשחק חברות של אל כי מתאים להן לשחק סנובות (בעיקר לאשלי משום מה...
)
The Princess Diaries- הן חייבות לשחק חברות של אממממ...... אוקיי שכחתי איך קוראים לדמות הזאת- זאת שמנדי מור משחקת הסנובה ההיא...
אז הן חייבות לשחק חברות שלה
Scary Movie- אממממ.... הן צריכות לשחק..... אמממממ..... אולי..... חלק מהנרצחים
אה
יש לי רעיון
שמראים קטע שהן תאומות שעושות הכל אותו דבר והכל ביחד, למשל- אומרות הכל ביחד ואותו דבר ו..... טוב הבנתם את הרעיון... ואז הן גם נרצחות באותו הזמן וזה יכול להיות מזה מצחיק....
Loser- אממממממ........ ראיתי את הסרט אבל אני לא כ"כ זוכרת אותו......
Never Been Kissed- הן יכולות לשחק חלק מהסנוביות- כמו קירסטן, קריסטן וגיבי שעושות הכל אותו דבר- אז עם תאומות זה יהיה עוד יותר מצחיק.......
וזהו............. בקיצקיץ מתאים להן להיות סנובות
לכל מי שדיברתי איתו באיי סי קיו- הדבר המפגר הזה התנתק לי
אז אני עושה ריסט וחוזרת...

למעלה