סקר

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
סקר../images/Emo124.gif

מישהו ראה את הסרט ג'יפרס קריפרס?
אני חושבת שזה אחד הסרטים הטובים ביותר שנעשו הזמן האחרון אני בהחלט מעריצה גדולה של הסרט הזה...
דעות?

NiKi†a

New member
גם לדעתי הוא ממש טוב.

אבל את תראי שיהיו כאן מלא שלא אוהבים אותו וחושבים שזה סרט דפוק. בכל מקרה, אני אהבתי אותו, עד שנה שעברה דיי פחדתי ממנו למרות שראיתי אותו 5 פעמים =] סרט מצויין.

Chandler Bing

New member
גם אני חוש כך! אני מת על הסרט!

ואם את לא יודעת.... יש לסרט המשך! כן כן.. הוא לא כ"כ מפחיד אבל הוא מעניין...!

sefa

New member
ג'יפרס קריפרס

סרט חמוד.. במיוחד הסוף שלו.. אבל שמעתי שיש גם סרט המשך, אבל לא מצאתי אותו מישהו יכול לעזור איפה אני יכולה למצוא אותו?

רועי123456

New member
את יכולה לקחת מהבלוק בסטר

אבל זה בטח בלי תרגום אם את צריכה תרגום אז תורידי

רועי123456

New member
זה יצא כאילו אמרתי תורידי תרגום

התכוונתי שתורידי את הסרט ותרגום לא שתקחי את הסרט מהבלוק בסטר ותורידי תרגום תדפיסי ותיהיה כול הסרט עם הדף ביד ותראי את התרגום מהדף חח

sefa

New member
מה אתה גנוב?!?!?

אז יש את זה בבלוק בסטר... בסדר.. ראית את הסרט? איך הוא? ומישהו ראה את אות משמיים?

רועי123456

New member
אתה אלת איפה אני יכולה להשיג

את 2 אז עניתי וראיתי אותו ולדעתי הוא לא משהו אני מעדיף את 1 ואני ראיתי את אות משמיים את כול הטרילוגיה סרט נחמד לא משהו

רועי123456

New member
תיקון נושא

אתה אלת איפה אני יכולה להשיג את הסרט=את שאלת "איפה אני יכולה להשיג את 2"

sefa

New member
לרועי123456

התכוונתי לומר שאתה גנוב בגלל שאני ממש אדפיס את התרגום ואקרא מהדף.. אני פשוט אראה את זה בלי תרגום...

montu

New member
ראיתי את זה

ודווקא לא ממש אהבתי... הסוף נחמד אבל לא אהבתי את זה שהרוצח הוא מן יצור מכוער ומעוות כזה... הסרט יכל להיות הרבה יותר טוב אם הרוצח היה איש רגיל, אולי קצת מעוות ולא מפלצת מכוערת כזאת.. גם הסרט לא היה כל כך מפחיד.... ראיתי אותו באמצע הלילה לבד ולא פחדתי בכלל... כאילו היו קטעים נחמדים אבל בסך הכל לא משו....

Aeon

New member
../images/Emo37.gif

ראיתי את השני ב - DVD ולעומת הראשון הוא גרוע! אבל מה אני יכולה להגיד ככה זה בדרך כלל אם סיקוולים

skitel

New member
מישהו יכול

לספר לי את העלילה של הספר (עם ספוילרים)... מישהו אמר לי שיש בסרט איזה משהו שקשור לשיר ברדיו\ מוזיקה ברדיו?....

רועי123456

New member
כנסי עם ספוילרים כירצונך../images/Emo58.gif

זה מספר על אח ואחות שנוסעים באוטו ויש איזה מישהו במשאית מוזרה כזאת שמנסה לעקוף אותם ונכנס בהם ואז הוא עובר אותם והכול סבבה ואז הם רואים את אותה משאית חונה ומישהו מוזר זורק לביוף אוו ביוב [איך כותבים את זה?!]משהו עטוף בשקית שחורה עם דם אז הם מבינים שזאת גופה ואז אחד מהם נכנס לביוב ורואה מלאאאאאאאא מלאאאאאא גופות ואז הם בורחים והוא רודף אחריהם ואישה אחת באה אליהם ואומרת להם שהיא חולמת עליהם שמישהו מהם ימות והוא לא אומרת להם מי והיא גם אומרת להם שיש כזה שיר שאם הם שומעים אותו שיברחו אוו משהו כזה[ראיתי את זה מזמןןן]ובקיצור בסוף הוא הורג את האח והאחות נשארה חייה אה והוא אוכל אנשים כול 23 שנה אז הסרט השני הוא אחרי 23 שנה וזה אותו סיפור על קבוצת כדורגל אוו כדורסל לא זוכר.

רועי123456

New member
אה והוא../images/Emo58.gif

גם הרג מלא שוטרים בסרט הראשון שכחתי את זה וגם הוא אכל לאח את העיינים [בעעעעעע]

NiKi†a

New member
לא שהרסת לי או משהו..

אבל חבל שכתבת את הסוף.. יש אנשים שלא יכולים לא לקרוא ספויילרים..אומנם בעיה שלהם..אבל בכל זאת. אז להבא =]

sefa

New member
לא נורא

כי אפילו שרושמים את זה, לראות את זה.. זה דבר שונה לגמרי..

למעלה