סקר
איך אתם נכנסים לחופה

אתי@

New member
סקר ../images/Emo13.gif איך אתם נכנסים לחופה ../images/Emo35.gif

ביחד (ההורים מחכים בחופה), כל אחד עם ההורים שלו, או הכלה עם האמהות והחתן עם האבות??? נראה לי שאנחנו ניכנס כל אחד עם הוריו, אבל סתם רציתי לדעת אם אנחנו במיעוט (סתם מתוך סקרנות).

האחיות נכנסות ראשונות, ביחד.

כל זוג הורים נכנס בעצמו, ואז אנחנו, לצליליו של שיר כניסה שונה מאשר זה של ההורים, ניכנסים ביחד כזוג.

ביחד...

נראה שאנחנו במיעוט... בעיקר בשל "אילוצים" (אבא שלה נפטר...) אנחנו נכנסים יחד, כשכל המשפחה (שלו, שלה) יחכו מתחת לחופה עם הרב.

מזאלונה

New member
אצלנו זה היה קצת מסובך...

ההורים שלי גרושים ואין לנו שום קשר עם אבי מעל 25 שנים. לי היה חשוב מאוד שאחי, שהגיע מחו"ל לחתונה, יקח חלק בחופה. מה שעשינו היה כך: השיר שבחרנו היה "כל החלומות" של אריק לביא. בערך חצי דקה אחרי שהשיר התחיל, אילן (החתן, כמובן) התחיל ללכת לעבר החופה עם אחי ועם אבא שלו. הם הגיעו עד לחופה ואז אני התחלתי ללכת יחד עם האמהות (אני מניחה שהלכתי, אני לא זוכרת מרוב התרגשות....). עצרנו כמה מטרים לפני החופה, אילן בא, הניח את ההינומה על הפנים שלי, האמהות חיבקו אותו והמשיכו לעבר החופה ואני ואילן הלכנו לבד עד לחופה אחריהן. בשלב הזה כבר כל כך רעדתי עד שאילן היה בטוח שאני הולכת ליפול.... אוי, איזה זכרונות יפים!!! ראיתי את סרט הווידיאו של החתונה כבר איזה 20 פעם ועדין אני מקבלת צמרמורת כל פעם שאני רואה את החופה...

sariteran

New member
...ביחד!

למרות שזה נשמע קצת מוזר למשפחות, אנחנו רוצים לצעוד יחד לחופה, בעינינו זה מאד סמלי. אז כמובן שההורים ילכו קודם, ואח"כ, לצלילי השיר - אנחנו.

למעלה