סקר
סקר סקר

רוני325

New member
סקר ../images/Emo140.gifסקר סקר../images/Emo262.gif

איזה לק קנית פעמיים מרוב שאהבת?

עינב ג ל

New member
לא קרה

המוצרים היחידים שקניתי שוב ושוב זה מחזק ומייבש - וזה לא נחשב אבל בהחלט קרה שקניתי לקים מאוד דומים, כי אהבתי את הצבע, ולא קלטתי שיש לי בבית כפיל...

iefrat

New member
ישנם שניים

מספר 118 של CHIC - ורוד עתיק מהמם ואלגנטי (גם לפדיקור) Vixene של REVLON בורדו כהה ערפדי אלגנטי בטירוף

edenable

New member
לא קרה אצלי

כי אני אוהבת לחדש כל הזמן וגם כי יש הרבה והשימוש בכל לק הוא יחסית מועט, לכן גם לקים שאני מאוד אוהבת מאוד רחוקים מלהיגמר אצלי

נופ ר

New member
השאלה ממש גרמה לי לצחוק

מצד אחד אני תוהה האם הכוונה היא ללק שנגמר ואז קניתי חדש או לק שברוב טימטומי קניתי פעמיים? חחחח לי לא קרה שקניתי 2 לקים זהים מה שכן י לק אחד של ג'ייד בצבע אדום כהה ומפירי קניתי פעמיים כי הראשון התייבש

אז בואי תצחקי על טמטומם של אחרים

לי קרה שבטעות הזמנתי לק ורק כשקיבלתי אותו התברר לי שכבר יש לי אותו. קרה לי גם פעם שקניתי לק פעמיים בכוונה - זה היה וינטג' קוטור של קולור קלאב שכל כך אהבתי אותו ופחדתי שהוא יעלם לי יום אחד. אף פעם לא קניתי לק פעמיים בגלל שנגמר לי או התייבש לי.

נופ ר

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

אם זה יקרה לי אי פעם זה יקרה במצב של בלק אאוט אמיתי כי אני מכירה כל לק ולק שיש לי ואת כל השמות שלהם (80+ )וקפדנית בבחירת לקים, חוץ מאדומים כל גוון אצלי שונה אחד מהשני לחלוטין (חוץ מהלקים של שיק שהם סגורים במגירה ולא בא לי עליהם מאז סיפור הרעלים) הכי מצחיק שהזיכרון שלי גרוע במיוחד

זה היום לק שאני בכלל לא לובשת

בגלל שהפורמולה ממש גרועה (אגב - בשני הבקבוקים שלי). אבל את הצבע אני אוהבת ובעקרון לא מצאתי לו כפיל עד היום עם פורמולה טובה יותר.

Ultra marine

New member
לא ש"לא התרשמתי"

כי סך הכל מדור על לק יפה, מה שכן ממש הופתעתי! את, שאוהבת כאלה לקים מיוחדים נתפסת דווקא אליו?! ואגב, אסי לא יצרו משהו שכזה? למרות שבמקרה של אסי בטח הנוסחה לא תהיה שונה בהרבה.. בטח אם זה לק ישן שלהם..

אני דווקא מוצאת בו ייחוד

ועובדה היא שטרם נתקלתי בכפיל. לא יודעת לגבי אסי - לא ראיתי משהו שנראה לי דומה.

Ultra marine

New member
אולי אפשר ללכת לבקר באיזשהו

מכון מניקור טוב שיש לו הרבה לקים של אסי? כי להתחיל לרכוש אותם נראה לי מעבר למעייף תהיה הוצאה ממש מיותרת!

iefrat

New member
גוון יפה - חתונתי כזה

אבל...שמתי לב שרוב הלקים ה"טיפקסיים" בעייתים במריחה האין זאת?

נכון

אבל יש טיפקסיים שלמרות המריחה הבעייתית אחרי שתיים-שלוש שכבות הכל מתאחד ומסתדר. במקרה הזה זה לא ככה...

למעלה