סקר
היכן אתן שומרות את מחטי ה

איולי

New member
סקר../images/Emo194.gifהיכן אתן שומרות את מחטי ה

הליבוד שלכן? קניתי כבר שלושה, וכולןןןןןןן אבל כוווולן הלכו לאיבוד בקושי הספקתי לעבוד איתן, והופ נעלמו רק אצלי יש לקחנים או שהם מגיעים לכולן?...

אני גם מאסדת המון מחטים בבית.

האמת שזה די מסוכן כשיש ילדים. אבל את רוב המחטים (ויש לי כמות מכובדת) אני מאחסנת בקופסאות כאלה שקופות, עגולות וארוכות שאני משוננרת מכל הסביבה. הקופסאות האלה הן מהסוכריות הקטנות שמפזרים על עוגת יומהולדת, מכירה?

איולי

New member
אירית תודה! רעיון מעולה!

איכשהוא יש לי הרגשה שלמרות זאת חלק ייעלמו... אני הולכת בכל זאת לרוקן קופסא , טוב למחטים וטוב לדיאטה...

smady a

New member
איולי מחטי הליבוד=תשאלי את אירית

ואת אור היכן אני שמה את מחטי הליבודדדדדדדדדדדד יש לי מקום מיוחדדדדדדדדדדדדד להזכיר לכן בנות?.........

smady a

New member
כשניפגש אדגים לך איולי ממי.יש לי

קופסת עץץץץץץ בול למחטים.

אור224

New member
לסמדי יש קופסה משומשו

גם אצלי הן בקופסה לא גדולה--נחות וממתינות לפעולה

קופסאת פלסטיק

בשקית יחד עם הצמר. רוני יודעת שאסור לה לגעת בשקית אז אני לא דואגת (היא ילדה ממושמעת)

קשת, לא כדאי להחזיק צמר בשקיות

ניילון. צמר צריך לנשום אחרת הוא מתקשה. אצלי הצמרים נמצאים בסלים.

e m u n a

New member
מחוץ לניילון הצמר חשוף לעש

ולשאר טפילים, לא? אף פעם לא שמתי לב שהוא מתקשה... לפי ההגיון שלי דווקא כשהוא שמור בשקית השומן שעליו יישמר ולא יתייבש, לא?

nukke

New member
טיפאודטה (או שלא)

אני מחפסנת מחטים בקופסאות פח. מחטי תפירה וסיכות בקופסאות של סוכריות מנטה Altoids ומחטים ארוכות יותר בקופסאות פח של סיגרים (אבל אפשר גם בקלמר מפח שבטח אפשר לקנות בחנויות הכל בדולר). בגלל שמחטים וסיכות נוטות להתפזר, לתוך כל קופסה הכנסתי מגנט, שמונע את ההתפזרות.

e m u n a

New member
כמה מחטים צריך?

לא מספיק אחת?! היום הזמנתי מהחנות, האם הייתי צריכה מראש לקחת כמה?

Sימה

New member
המחטים כולל הבומר בצנצנת- הצמרים

בסלסלת קש. רוצה להמיר את הצנצנת במשהו אחר --אטבל עדיין לא מצאתי משהו מתאים

למעלה