סקר

CharmeD3

New member
סקר../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

(זו אני GuItAr2) מה הייתם עושים כדי לפגוש את באסטד? נ.ב יבש פה נורא.....חייבים להעיר את הפורום!

../images/Emo39.gif אממ...כל כך הרבה ענו אז אני

גמאוסיף
האמת שאין לי מושג... תלוי מה הייתי צ'כה לעשות, אני צ'כה קודם לדעת ואז להחליט
ובקשר ליבשות...יבש זו לא מילהההההה
ממש לא זז פה כלוםם
אני חושבת שצריך להתגייס למשימה: להביא עוד אנשים לפורום
יש בעמוד הראשון הודעות מלפני שנים רבות
באסה

CharmeD3

New member
חוסר בחברי פורום זו לא הבעיה....

הבעיה היא שהם לא נכנסים....אני בטוחה שמלא חברים יש פה אבל הם בקושי נכנסים...:(

fight star

New member
אההה..

מוכר את האחים התאומים שלי...חחחח
סתתםם... לא נראה לי היה משהו שלא הייתי עושה (כמובן שאני לא מתכננת על לאכול עיני פרה
... אבל בגדר ההגיון..)

מממ

אני נכנסת כללל יום כמה פעמים ואין הודעות... וכילו מה אני יתחיל לעשות הודעות משעמום? חחחקיצר אני נכנסתת במאט במאט... ובקשר לסקר...מה ל-א הייתי עושה כדי לפגוש אותם... ואני תומכת ב-fightstar (אני לא זוכרת את השמות-סליחההה) שכילו היא אמרה דברים הגיוניים...חחח לא לאכול עיניים של פרה או משו...חחחח

סתיוית

New member
נראה לי שהבעיה שאנשים פשוט לא

יודעים על הפורום וגם אם כן, אז אני רואה שדיי יבש פה. בכלל, באסטד בארץ הם לא כאלה פופולרים (ואני מאשימה ת'תקשורת! חחחחח) צריך לעשות להם אתר רציני ישראלי כי אין ממש אתר רציני. (או שיש ופשוט ממש אבל ממש קשה למצוא אותו כי אנלא מצאתי) ת'אמת שחשבתי לבנות אתר עליהם ואני טובה בזה אבל אני צכה עזרה בעיצוב שלו :\ כי אנלא טובה בפוטושופ :\

DawnR

New member
יש אתר רשמי....

והוא יהיה מוכן די בקרוב, אני מקווה
אל תדאגו אנשים - שני, אפרת, מאיה ואני עדיין עובדות על זה!!! אני יודעת שהבניה מתעכבת כי בכל זאת, שני ואפרת בצבא ואני ומאיה סיימנו תיכון...אז הנה הגיע הרגע שיש לנו יותר זמן להתעמק בכל העניין של האתר. שחר.

מממ

אני נכנסת כללל יום כמה פעמים ואין הודעות... וכילו מה אני יתחיל לעשות הודעות משעמום? חחחקיצר אני נכנסתת במאט במאט... ובקשר לסקר...מה ל-א הייתי עושה כדי לפגוש אותם... ואני תומכת ב-fightstar (אני לא זוכרת את השמות-סליחההה) שכילו היא אמרה דברים הגיוניים...חחח לא לאכול עיניים של פרה או משו...חחחח

../images/Emo39.gif אני טובה בעיצובים וכאלה../images/Emo70.gif

אם את רוצה לקחת את היוזמה הזאת אז אני מוכנה לעזור לך במה שתרצי
רק דברי איתי...

למעלה