סקר!!!

beta man

New member
סקר!!! ../images/Emo3.gif

סליחה מראש אם השאלה הבאה תפגע באחד מחברי הפורום... אבל אני חייב...
אז ככה... מה ישמע יותר טוב?? רדיוהד בלי טום יורק, או טום יורק בלי רדיוהד??? (רדיוהד במקרה הזה הם שאר חברי הלהקה, למי שמעוניין להתחכם...
) שוב, סליחה על השאלה הפלצנית, כאלה אנחנו...
faultline feat. Chris Martin- where´s my boy

ryonatan

New member
מצטער, שאלה דבילית

אני חושב שתום יורק עושה את רדיוהד למלנכוליים כאלה ופרנואידים שזה הכיף בהם אבל את המוזיקה עצמה יוצרים כל החברים בה שחלקם אף יותר מוכשרים מתום. אז אי אפשר באמת לענות על זה. נסה לדמיין את רדיוהד עם שלומי שבת - זה מצחיק...

גם וגם

גם רדיוהד בלי תום וגם תום בלי רדיוהד ישמעו טוב אבל ביחד הם נשמעים מצויין אבל אם ממש היתי חייבת לבחור אני מניחה שהייתה בוחרת בתום יורק בלי רדיוהד..

Major Thom

New member
מממ.. מאיפה זה בא?

אי אפשר לדעת. רדיוהד בלי ת´ום הם לא רדיוהד. כמו רדיוהד בלי כל אחד אחר. חלק מהיופי בהם הוא שאם תחליף או תוציא מישהו זה ממש לא יהיה אותו הדבר. כולם תורמים. ולכן אני לא רואה שום טעם בלהעריך את רדיוהד בתור להקה בלי ת´ום. כי פשוט אין טעם.
katatonia - teargas

ג´וני אמר

שהוא ניסה לכתוב לבד אבל יוצא לו בערך חמישית מכמה טוב שהיה יוצא לו אם הוא היה כותב עם כל השאר

Esmena

New member
תום יורק בלי רדיוהד, אין ספק.

למה? כי הם הלהקה הכי אישית בעולם- רק בגללו. תום נולד להיות אמן סולו. המצב כרגע די מדכדך את האחרים וזה סתם.אז זה לא שאני מייחלת לפירוק, אבל זה גם ממש,אם תום יעשה סולו, לא יהיה אסון. (מצפה למכות). אתם יודעים תחושתיי על פורמט להקה...

למעלה