סקר

חניתושה

New member
סקר ../images/Emo3.gif

בס"ד שתי שאלות לי אליכן 1) איך לדעתכן תתנהגו כאשר תיקלטו? האם פתאום תהיו חלשות. או לא יכולות להרים כל דבר, חולות, מסכנות, פתאום תמציאו חשקים בכדי להוכיח לעצמכן שאולי יש לכן חשק ואתן לא יודעות וסתם בשביל ההרגשה ההריונית?. או שהבעלים שלכן מכינים אתכן מראש שהם לא יהיו "עבדים" כאשר תיפקדו. 2) אומרים שלאישה בהריון יש ניצוץ בעיניים, באני אץ פעם לא מצליחה לגלות את הניצוץ הזה אולי מישהי מכן יכולה לעזור לי לזהות אותו.

smagi

New member
האמת חניתושה גם אני לא מצאתי

את הניצוץ עדיין. אבל כשהייתי בהריון עוד לפני שסיפרתי למישהו, חברה מהמשרד שאלה אותי אם אני בהריון כי העיניים שלי מבריקות...

גורבי

New member
לא יודעת לגבי ניצוצות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אבל יש לי תחושה שחיבתי התמידית לפינוק ו"תשומי" תעשה את שלה בהריון
. בפעם הקודמת כמעט לא היו לי תופעות לוואי, ככה שלא ממש הספקתי לנצל את מצבי המיוחד, אבל תמיד יש את הפעם הבאה...

Gill Gallad

New member
יש לי "מזל" - מקרה מיוחד

"מזל" כמובן במרכאות כפולות ומכופלות, מאחר שיש לי בעיה רפואית שהופכת כל הריון שלי להריון בסיכון גבוה, עם סיכויים גבוהים מהממוצע להפלה וגם סיכון שלי עצמי - כך שיש לי "אישור" להתפנק מתוקף זהירות. אך מובן מאליו שהייתי מוכנה הריון בריא יותר בלי שום סיכון ובלי להתפנק. לגבי הניצוץ - אני רק חושבת על עצמי בהריון וכבר יש ניצוץ. אני מניחה שזה מאוד אינדבידואלי.

אפרסקה

New member
לגבי הבעל- הבעל הפרטי שלי, שהוא

באמת משהו מיוחד, מקסים ומתחשב ומדהים ומה לא!!! הודיע לי כבר הרבה לפני שהתחתנו (במחשבה קדימה...) ש"תשכחי מזה שאני הולך למצוא לך מלפפון חמוץ באמצע הלילה, תדאגי לך מראש להרבה חבילות!!!"

פוקית27

New member
אז ככה בהריון הראשון היו לי ישר -

בחילות אבל הדבר היחיד שהתפנקתי עליו היה אוכל לא הסכמתי לאכול כלום. בעניין הפינוקים כולם כל כך מחכים שאהיה בהריון אז סביר להניח שגם אם לא אבקש כולם יפנקו אותי. ועל הניצוץ אני בהחלט מזהה אותו.

m i c h a l y

New member
מצטרפת לסקר...

עד היום מאוד השתדלתי לא להיות מושפעת בחיי היומיום משום גורם.... גם בתיכון כשכל הבנות בחרו בתרוץ ה"אני במחזור" כדי להתחמק משעור ספורט זה נראה לי מאולץ... אז בעיקרון אני לא ממש מתכננת לשנות שומדבר - אך אין לי מושג מה בדיוק ארגיש... בהנחה שאני ארגיש כרגיל - אני לא אשנה כלום. אם ארגיש לא טוב - אז נו...נראה. בקשר לניצוץ בעיניים, האמת שאני לא שמעתי על העניין אף פעם. השבוע במקרה אחת החברות שלי לעבודה פגשה במסדרון מכרה, וככה סתם שאלה "את בהריון?" המכרה היתה בשוק, וענתה שכן. ישר היא שאלה "איך ידעת?" כיוון שלא רואים כלום, וחברתי ענתה "לפי הניצוץ. ישר רואים..." אז די הייתי בשוק מהעניין, אבל לא ממש הגבתי והתעניינתי כי כל הנסיונות שלי הם בגדר סוד מוחלט...

28קטנה

New member
היה לי פעם אחת איחור רציני של כמעט

10 ימים ,אני הסתובבתי קצת בלחץ והפסקתי לעשות כפיפות בטן ואמבטיות מאוד חמות וכאלה דברים , הבעלול הפתיע בהתנהגות של אושר טוטלי.... כמובן שהמחזור שהגיע גרם לאכזבה די רצינית אפילו יותר בשבילו... נראה לי שאני אמשיך לעבוד כמו סוס כרגיל ואין לי נטיה להתפנק יותר מדי חוץ מהרבה שעות שינה , ביום רגיל אני במיטה כבר ב10

מנסיוני בהריון הראשון

אחרי שנודע לי שאני בהריון- למרות שהיו ימים שהרגשתי ממש גרוע- לרגע לא התבכיינתי- ואמרתי כל יום תודה על ההריון הנפלא שהגיע... אבל אולי כיוון שהרגשתי שהכל בסדר ו"הריון זה לא מחלה" היו לי צירים מוקדמים.... ובכל זאת- לא קרה לי ששלחתי את בעלי באמצע הלילה להביא גלידה וחמוצים.... לגביי ה"ניצוץ" או ההילה המפורסמת- בהחלט קיים. בהריון נראתי מעולה- קרנתי מאושר- וכולם כולם כולם אמרו לי את זה.

למעלה