סקר

gever0908

New member
סקר ../images/Emo3.gif

לקחתי את הרעיון ממשהו שיש תמיד ב"פנאי פלוס" מי שמכיר ידע מאיפה זה לקוח אז הסקר הוא כזה = 10 אלבומים שהיתם לוקחים איתכם לאי בודד = והכוונה: אתם הולכים לאי בודד ומבחינת מוזיקה אתם יכולים לקחת 10 דיסקים איתכם ודיסקים אני לא מתכוון למשהו שצרבתם אלה אלבום של זמר/זמרת/להקה כלשהו אז ציינו את שם האלבום ולא להגיד למשל "רמי קליינשטין כל האלבומים שלו" מקווה שהבנתם אני יראה שאנשים עונים אני יענה גם :) יאללה תרביצו

Ocean Spirit

New member
TOP 5

Leonard Cohen - The Essential ...David Bowie - hours Queen - A Night at the Opera Andreas Scholl - English Folk Songs Morissey - You Are the Quarry קשה לי לחשוב על עוד 5 כרגע. אולי אח"כ.

gever0908

New member
טוב אז הנה שלי

כן אני יודע שהכל עברית אבל מה לעשות אני שונא אנגלית חחחחח אז ככה: 1) הפרויקט של עידן רייכל - האלבום הראשון 2) הפרויקט של עידן רייכל - ממעמקים 3) עברי לידר - מלטף ומשקר 4) עברי לידר - ההופעה 5) משינה - רומנטיקה עתידנית 6) טיפקס - רדיו מוזיקה עברית 7) מירי מסיקה - מירי מסיקה 8) כלא 6 - חופשי להשתחרר 9) דין דין אביב - דין דין אביב 10) מוש בן ארי - דרך (גרסה של אלבום זהב) כלא 6 לא כל כך קשור אבל הדיסק שלהם יפה מאוד אני גם אוהב ראפ שלא תחשבו...

ענבאך

New member
אמממ-

tori amos- boys for pele
tori amos- under the pink
beatles- האוסף הכחול (שני דיסקים
)
הרקוויאם של מוצרט
אוסף של קווין שיש לי (אני לא יודעת איזה הוא, הוא צרוב בעיקרון, אבל אני חושבת שיש אוסף כזה באמת
)
הפסקול של שרק
CSN- so far
chicago- אוסף שיש לי שלהם (הלהקה, לא הסרט), ששכחתי מה הכותרת שלו (אבל רק הדיסק הראשון מתוכו)
אחינועם ניני (אני חושבת שזה גם שם הדיסק)

למעלה