סקר
טופיק...

OhBaby

New member
סקר ../images/Emo32.gif טופיק...

תראו מה עשיתי למענכם: נכנסתי לכל מיני פורומים שונים ומשונים ( ומפחידים) בתפוז, והבאתי את הסקרים הכי "מעניינים" שם. אתם תבחרו מה הכי ביזארי. לא לנצלש סקר1 נתקלתם בבעיה בגידול הזוחל שלכם שאתם חושבים שצריכה פיתרון רפואי. מה תעשו? -תתייעצו עם מכר "שמבין בזוחלים" על דרך הטיפול המומלצת -תפנו ליעוץ וטרינרי בהקדם האפשרי -תמתינו מספר ימים בכדי לראות האם יש שיפור, ואם אין אז תחליטו על דרך פעולתכם. -תחפשו מידע באינטרנט ובספרות מקצועית ותנסו לטפל בבעיה בעצמכם -תשאלו את חברי הפורום מה הם היו עושים? -זוחלים הן חיות חזקות. בטבע הם שורדים ואין שום סיבה שהוא לא יצליח להתמודד עם זה לבד בטרריום בלי טיפול. סקר 2 האם היית רוצה לחזור לימים שהסוס היה כלי התנועה העיקרי? -כן בהחלט -כן אבל רק בתוך הכפרים ועיירות -הסוס הוא רק לרכיבה מהנה בשבתות וחגים -הסוס משמש לי רק ככלי לסטטוס חברתי בינתיים זה מספיק. תצביעו סקר 1 או סקר 2 מי שמצביע משפיע.(טליniranat ,שנת 2005, גולשת פורום טופ מודל)

niranat

New member
../images/Emo6.gif חחחחח הסקר הראשון ../images/Emo6.gif

שניהם מגוחכים עד מוות אבל הייתי אומרת שהראשון יותר.חחח בטח מי שבחר בסקר הזה "זוחלים הן חיות חזקות. בטבע הם שורדים ואין שום סיבה שהוא לא יצליח להתמודד עם זה לבד בטרריום בלי טיפול" כמעט רצחו אותו בפורום... "מה!? איך אתה לא דואג לחיית המחמד שלך?!" חחח

Danielushhhh

New member
מי עונה בכלל על סקרים כאלה?../images/Emo6.gif

גם אני חושבת הראשון

purple rain2

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אמממ... האמת שלא הכי אכפת לי, אבל אני אצטרף לזרם ואבחר בסקר1

OhBaby

New member
נמאס לי להקפיץ

תענו כבר, בשביל מה סבלתי כל כך בפורום זוחלים ובפורום סוסים

OhBaby

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תענו בבקשה.......תענו בבקשה, תענו בבקשה

למעלה