סקר
בקשת דעה
לא יודע...

MaD-d0g

New member
סקר ../images/Emo35.gif בקשת דעה ../images/Emo35.gif לא יודע...

אני לא שואל בשבילי, לי אין בעיות.
שמעתם על ספריי'ים או משחות נגד שפיכה מוקדמת
מה דעתכם על זה
מישהו אי פעם השתמש בזה..
הנושא הרגע עלה בשיחה עם חבר שלי.. (חבר = ידיד, יש לי חברה, ואני הטרו
)

MaD-d0g

New member
למען היסר הספק, גם אני לא מכיר ולא

צריך... סתם מתעניין (אני סקרן
)

opcode01

New member
קבל ח"ח../images/Emo70.gif

אתה הסטרייט הראשון שנתקלתי בו שמבהיר את הבלבול עם המילים ידיד/חבר...
אגב, מקווה שלא אכפת לכם שהצטרפתי.

MaD-d0g

New member
ברוך הבא..

תראה, אני מפחד שיחשבו שאני הומו ושלא עומד לי וזה ממש ממש ממש ממש (יש לי את כל היום) ממש ממש לא נכון לא שיש לי משהו נגד הומואים... פשוט זה זה לא נעים שחברים שלי או שהחברה שלי יקראו את זה.... (ואם זה היה באמת נכון, הייתי כותב בעילום שם)

kundason2003

New member
לא, אבל אני יודע מה צריך לעשות...

כדי למנוע שפיכה מוקדמת. למען היסר ספק, לא אני נתקל בבעיה זו, אבל אני יודע מה הפתרון. שים לב. בין הביצים, לפי הטבעת (מה אני מדבר כמו איזה ד"ר?!) בין הביצים לחור התחת, מה שנקרא asshole, עובר צינור. שם בעצם יש את נוזל הזרע, מהערמונית לצינורות של הזין. עכשיו, אם לוחצים שם ממש חזק, וסותמים את הצינור הזה, אי אפשר לשפוך, אבל מגיעים לאורגזמה. אני מדבר על הכמה סנטימטרים האלה בין איפה שיש את שק הביתים לבין החור. זה מה זה פשוט!

opcode01

New member
רגע, רגע, רגע...

שכחת לציין שהדבר עלול לפגוע בתפקוד המיני.

shualpower

New member
זה לא עלול

אבל מאוד מומלץ לגמור בסוף כי אם לא אתה תסבול מכב"צ עצבני...

kundason2003

New member
אתה דווקא לא

דבר ראשון, לא ידעתי שזה עלול לפגוע בתפקוד המיני, אבל עושה רושם שמי שיש לו את הבעיה הזו גם ככה סובל מזה... דבר שני, אתה לא תסבול מכאב ביצים כלל וכלל, כי הנוזל בכלל לא מגיע לביצים. זה מה זה פשוט!

talking heads

New member
מה אתה משוגע?

כמה דברים... מה זה הקטע הזה של "רק להבהיר ש...." כאילו נפגע לכם האגו אם כן?! דבר שני... אסור לעשות מה שאתה אמרת לו לעשות, וגם זה לא בריא לדחות יותר מידי את השפיכה, זה יכול לגרום לבעיות בבלוטת הערמונית {אני חושב} ומשם זה ישר לחדר ניתוח.... ובגלל היותי הודי אני יכול להמליץ לך על הקאמה-סוטרה, אולי שם יש משהו... ועל הטנטרה... שזאת מאין אומנות לדחית השפיכה.... עכשיו אני מניח שאין את זה בסיפריה המקומית.... {אני מאוד רואה את הספרנית מביאה לי ספר של הקאמה-סוטרה
} אז תצטרף ללכת לחנות פורנו או משהו כזה.... מקווה שעזרתי...

opcode01

New member
למעשה... ../images/Emo4.gif

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הקאמה-בוטרה הוא לאו דווקא ספר על סקס. זה ספר שמכיל 64 (נדמה לי) אומניות שאישה (על-פי השקפת הנזיר הברהמיני שכתב אותו) צריכה לדעת, והסקס הוא רק חלק ממנו. (יש שם דברים כמו אריגה והכנת שמנים ארומטיים וכו'...)

talking heads

New member
לא נראה לי....

אני הודי ואף פעם לא שמעתי על אומנות של אריגה בקאמה סוטרה.... אבל קאמה סוטרה זה באמת לא ספר על סקס... זאת אומרת לא סתם ככה סקס... זה אומנות הנאה מינית, זאת אומרת גם אוננות, וגם כל התנוחות.... וזה גם הספר הראשון שהתיחס לגמירה של הבת... בעיקרון לא נראה לי יודעים מי בדיוק כתב את הקאמה סוטרה המקורית אבל יודעים מי הביא אותה לאנגליה {בזמן שהודו הייתה קולוניה בריטית... או היסטוריה היסטוריה... כמה שאני לא מתגעגע לשיעורים האלה
}

MaD-d0g

New member
לא נכון

קאמה סוטרה זה ספר של תנוחות (ממש ממש מוזרות וקשות) ראיתי אותו פעם, מפחיד במקצת
יש את הטנטרה, שאם מישהו ממש מיומן בזה, הוא יכול לבצע אקט מיני במשך שעות... אבל כדי להתחיל ללמוד טנטרה, צריך להמנע מסקס/לעשות ביד במשך שנה...

liran b

New member
אמממממממ יש לי שאלה אחרת..

יש משחה או ספריי שגורמים לזירוז השפיכה? :) כי אם כן אני חייב אחת כזאת...

T r i l i a n

New member
שמעתי, לא ניסיתי אומנם...

אבל האמת לא נשמע לי טוב. מה רע בלגמור פעם אחת וללכת על שניה שתהיה ארוכה יותר?

kundason2003

New member
אה,שמעתי על משו ממש מגניב!

דורקס הוציאו קונדון מיוחד, שיש לו קצת חומר הרדמה בקצה. וזה גורם לכך שהשפיכה תתאחר, בהרבה... הבעיה היא שמוכרים את זה רק באינטרנט, וב70 ומשו שקל ל12 קונדומים... לא כולל משלוח. נכון קוליסטי?!

MaD-d0g

New member
חחח גם אני שמעתי על זה ../images/Emo70.gif

פעם שלחו לי לינק של זה...

למעלה