סקר!!!!

stush

New member
סקר!!!!../images/Emo41.gif

אז ככה, בהשראת פורום אחר... החלטתי לעשות סקר..... אז הנה:
שם:
מה נשמע?
מה עשיתם היום? יש סיפורים מעניינים?
אייקון אהוב:
אייקון מגניב:
אייקון שלא יוצא לכם להשתמש בו ואתם חושבים שהוא מגניב:
תקחו את הספר הכי קרוב אליכם ותפתחו בעמוד 29, שורה 4, מילה שלישית, מה כתוב?
תקחו ספר אחר שקרוב אליכם ותפתחו בעמוד 55, שורה 12, מילה ראשונה, מה כתוב?
יש קשר בין המילים?
איזה ספרים לקחתם? של מי?
סופר אהוב:
ספר אהוב:
ספר נוסטלגי:
ספר ילדים אהוב:
נהנים מהחורף?
רוצים קיץ?
מתגעגים לאסתר שטרייט וורצל שהתארחה כאן לפני כמה חודשים ואני פספסתי אותה????
מה אתם חושבים על הפורום?
בקרתם כבר בקומונה של lildi "ספרים לכל גיל"? (פרסומת סמויה
)
כבר הגעתם למסקנה שאין לי חיים ואני משועממת למוות?
נמאס לכם?
אז דבר אחרון: מסר בשבילי... מה לעשות עם עצמי..? תהנו, בתקווה שמישהו יענה על זה או פשוט יקרא עד לפה.... חחח

מה לעשות עם עצמך

לא מקורי אבל מתבקש- תקראי ספר טוב!
וחוצמיזה- הרי כפי שכבר גילית פתחו פורום סקרים חסרי כל פשר בדיוק למענך-תבלי שם

stush

New member
אני! (ראשונה, וסביר שגם אחרונה)../images/Emo41.gif

שם: סתו. גיל: 17... איזור בארץ: השפלה.... מה נשמע? הכל טוב! מה עשיתם היום? סקר... חחח יש סיפורים מעניינים? לא ממש.. אייקון אהוב:
אם לא הבנתם את זה לבד... אייקון מגניב:
תקחו את הספר הכי קרוב אליכם ותפתחו בעמוד 29, שורה 4, מילה שלישית, מה כתוב? "בלבו" תקחו ספר אחר שקרוב אליכם ותפתחו בעמוד 55, שורה 12, מילה ראשונה, מה כתוב?"שהיה" יש קשר בין המילים? אם עושים את זה הפוך זה יוצא- "שהיה בלבו" אז אולי יש קשר... איזה ספרים לקחתם? הראשון- מבחר סיפורי צ'כוב והשני סיפור עגנון (ספרים של בי"ס) של מי? מן הסתם של צ'כוב ועגנון.... סופר אהוב: אסתר שטרייט וורצל ספר אהוב: שבט דוב המערות ספר נוסטלגי: בארץ לובנגולו מלך זולו.... של נחום גוטמן ספר ילדים אהוב: דירה להשכיר נהנים מהחורף? האמת שלא ממש...
רוצים קיץ?כן!!!!
מתגעגים לאסתר שטרייט וורצל שהתארחה כאן לפני כמה חודשים ואני פספסתי אותה???? מאודדדדדדדדדדדדדדדד!!! אולי שתבוא שוב??? מה אתם חושבים על הפורום? אחלה פורום! הפורום הכי טוב בתפוז! בקרתם כבר בקומונה של lildi "ספרים לכל גיל"? (פרסומת סמויה ) כמובן כבר הגעתם למסקנה שאין לי חיים ואני משועממת למוות?כן, אפילו אני הגעתי למסקנה הזאת... נמאס לכם? כן... מתי זה נגמר??? אז דבר אחרון: מסר בשבילי... מה לעשות עם עצמי..? תמצאי חיים....

olga267

New member
משעמם לי, אז...

הנה התשובות: שם: אולגה גיל: 17 איזור בארץ: שפלה מה נשמע? הכל טוב מה עשיתם היום? יש סיפורים מעניינים? היום "למדתי" 3 שעות כימיה ואז הלכתי הביתה... נורא מעניין, אני יודעת.. אייקון אהוב:
(טוב, הוא לא הכי אהוב, הוא פשוט הכי שמיש....
רואים?) אייקון מגניב:
(מה, הוא באמת מגניב!) אייקון שלא יוצא לכם להשתמש בו ואתם חושבים שהוא מגניב:
(אלא מה?) תקחו את הספר הכי קרוב אליכם ותפתחו בעמוד 29, שורה 4, מילה שלישית, מה כתוב? beeping תקחו ספר אחר שקרוב אליכם ותפתחו בעמוד 55, שורה 12, מילה ראשונה, מה כתוב? body יש קשר בין המילים? beeping body... חחחחחח איזה ספרים לקחתם? של מי? "לוכד החלומות"/ סטיבן קינג ו"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"/ מארק האדון סופר אהוב: מליון... ספר אהוב: 2 מליון... ספר נוסטלגי: כל הדנידינים למיניהם... ספר ילדים אהוב: "מקס ומוריץ"
נהנים מהחורף? לא!
רוצים קיץ? כן!!!!
(אל תתיחסו...) מתגעגים לאסתר שטרייט וורצל שהתארחה כאן לפני כמה חודשים ואני פספסתי אותה???? חחח גם אני פספסתי... את לא לבד... מה אתם חושבים על הפורום? שווה! בקרתם כבר בקומונה של lildi "ספרים לכל גיל"? (פרסומת סמויה ) yes! כבר הגעתם למסקנה שאין לי חיים ואני משועממת למוות? yes! נמאס לכם? yes yes yes!!! (זה היה נדרש...
) אז דבר אחרון: מסר בשבילי... מה לעשות עם עצמי..? המממ... את לא באמת רוצה שאני אגיד לך...

stush

New member
אהבתי את ה beeping body...../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח

BlackShade

New member
נו, טוב ../images/Emo8.gif

שם: עדי גיל: 14 איזור בארץ: המרכז מה נשמע: כבר הרגשתי טוב יותר. אני חולה, משועממת, ומגיבה לסקר לא מקורי להפליא. המפ. מה עשיתם היום? יש סיפורים מעניינים? הייתי אצל האורטודנט, שאחרי ארבע שנים הביט בי ושאל, "גדלת?". אחר כך נסעתי לספרייה ומצאתי את "האיש במצודה הרמה" שחיפשתי כל כך הרבה זמן. אייקון אהוב:
אייקון מגניב:
תקחו את הספר הכי קרוב אליכם ותפתחו בעמוד 29, שורה 4, מילה שלישית, מה כתוב? "מה" תקחו ספר אחר שקרוב אליכם ותפתחו בעמוד 55, שורה 12, מילה ראשונה, מה כתוב? "יכולתי" יש קשר בין המילים? אני מניחה שאפשר לכתוב "מה יכולתי"
איזה ספרים לקחתם? של מי? הספר הראשון הוא "המוסד האחר" של אסימוב והספר השני הוא "איוב" של היינלין. סופר אהוב: אני נמצאת כרגע בתקופת מעבר. ספר אהוב: אהבתי הרבה. מאוד. כל ספריו של דיומא הנהדר, "אבק כוכבים" המהפנט של גיימן, ספרים של אסימוב ועוד הרבה. ספר נוסטלגי: "השד מכיתה ז'" של מקושנסקי. ספר ילדים אהוב: אני לא זוכרת שהיה לי. כלומר, כל המדפים עם ספרי הילדים עמוסים, ואני באמת לא זוכרת שאהבתי משהו ספציפי. נהנים מהחורף? לא
. חורף קר. ורע. ורטוב. פיכסה חורף. רוצים קיץ? בהחלט. אני פשוט מתגעגעת לשמש ולשמיים הכחולים. מתגעגים לאסתר שטרייט וורצל שהתארחה כאן לפני כמה חודשים ואני פספסתי אותה???? אני לא מתגעגעת אליה, אני מתגעגעת לתקופה בה היא הוציאה ספרים נפלאים כדוגמת "אליפים" ו"אורי". התקופה הזו עברה, מסתבר. מה אתם חושבים על הפורום? הוא לא חי, כמעט ולא מתעדכן, אבל בעל יתרון נכבד - האנשים בו יודעים לכתוב (פחות או יותר). כלומר, זה לא אתגר לקרוא כאן הודעות. בקרתם כבר בקומונה של lildi "ספרים לכל גיל"? לא. כבר הגעתם למסקנה שאין לי חיים ואני משועממת למוות? כן, אבל גמאני משועממת ואין לי חיים
. נמאס לכם? זה לא היה עד כדי כך ארוך. אז דבר אחרון: מסר בשבילי... מה לעשות עם עצמי..? תכתבי, תקראי, תבהי בקיר - מה שאת רוצה. הכל פועל, בסופו של דבר. בהצלחה במציאת חיים ^_^

מה לעשות עם עצמכן../images/Emo13.gif

בנות משועממות יקרות- יש לי הצעה מהפכנית עבורכן וזו הפעם דוקא הצעה רצינית לגמרי: אולי תתנדבו ותעשו משהו למען אחרים? תחלקו או תארזו אוכל, תעזרו לילדים קטנים בשעורי בית וכו'. יש כל כך הרבה נזקקים בארץ, אולי כשאתן משועממות, במקום לבהות בקירות ולייצר סקרים חסרי פשר (או לפחות בנוסף...
תעשו משהו אמיתי למען אחרים?
תחשבו על זה!

למעלה