סקר מה יותר טעים 1. |ספוגניה| 2. לביבה 3. 4. מרי קייט ואשלי בשוקולד.
B Bla©k ¢At New member 5/12/02 #1 סקר../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif מה יותר טעים 1. |ספוגניה| 2. לביבה 3. 4. מרי קייט ואשלי בשוקולד.
סקר../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif מה יותר טעים 1. |ספוגניה| 2. לביבה 3. 4. מרי קייט ואשלי בשוקולד.
B Bla©k ¢At New member 5/12/02 #2 *../images/Emo137.gif ../images/Emo15.gif ומוטי- אתה לוזרררררררררררר ותשתוק ת´פה שלך, פשוט תסתום אותו
*../images/Emo137.gif ../images/Emo15.gif ומוטי- אתה לוזרררררררררררר ותשתוק ת´פה שלך, פשוט תסתום אותו
M MusH MusH²°°³ New member 5/12/02 #4 ../images/Emo78.gif כי אני לא מתה על לביבה ו ולא נראה לי שמרי קייט ואשלי טעימות וגם לא בתוך שוקולד...
../images/Emo78.gif כי אני לא מתה על לביבה ו ולא נראה לי שמרי קייט ואשלי טעימות וגם לא בתוך שוקולד...
T Timna New member 5/12/02 #5 ../images/Emo78.gif - פיצה, טעים! - סופגניה, לא, כי היא עושה לי כאב בטן! לביבה - אמממ לא, לא תמיד אני אוהבת לביבה, לא יודעת למה מרי קייט ואשלי בשוקולד - לא! אני לא אוכלת את מרי קייט ואשלי, עדיף שישארו כמה שיותר זמן! ופיצה- יאם יאם! טעים!
../images/Emo78.gif - פיצה, טעים! - סופגניה, לא, כי היא עושה לי כאב בטן! לביבה - אמממ לא, לא תמיד אני אוהבת לביבה, לא יודעת למה מרי קייט ואשלי בשוקולד - לא! אני לא אוכלת את מרי קייט ואשלי, עדיף שישארו כמה שיותר זמן! ופיצה- יאם יאם! טעים!
C Coo¢k£i ²°°² New member 5/12/02 #7 ../images/Emo78.gif מק../images/Emo78.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif לביבה - *אהמ ... אהמ * לומשהו ... סופגניה - טעימה אבל אי אפשר לאכול אותה בכמויות משמין מדי - נאמייייייייייייי מרי קייט ואשלי בשוקולד חחח קרעת אותי ילדע תארו לכם שוקולד עם ציור אכיל של מק"א חחח עזבו אני קצת מטורללת עכשיו
../images/Emo78.gif מק../images/Emo78.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif לביבה - *אהמ ... אהמ * לומשהו ... סופגניה - טעימה אבל אי אפשר לאכול אותה בכמויות משמין מדי - נאמייייייייייייי מרי קייט ואשלי בשוקולד חחח קרעת אותי ילדע תארו לכם שוקולד עם ציור אכיל של מק"א חחח עזבו אני קצת מטורללת עכשיו