סקר

Ze Colmeia

New member
סקר../images/Emo70.gif

איך אתם שמעתם והתחלתם ללמוד קפואירה
1.ראיתי הופעה ונדלקתי. 2.מכיר מחברים. 3.ראיתי בפרסומות/בקליפים/אחר ורציתי לנסות. 4.אחר פרט נמק והסבר:_______________.

Ze Colmeia

New member
טוב אני רואה שלא עונים אז אני יתחיל

אני כזה עירבוב, בכיתה ח' חבר שלי (אדון D'2A) סיפר לי על קפואירה, נשמע לי נחמד, אבל אתם יודעים...צריך לראות, באמצע כיתה ח' הלכנו לאימון בב"ש כזה לראות. אבל נראה לנו ממש יקר כל הנסיעות וזה. ואז הייתה הופעת קפואירה אצלנו בישוב, ופתחו קבוצה, ישר קפצתי על זה. משהו מצחיק זה שעכשיו אני לומד בב"ש...

kranves

New member
חבר שלי גרר אותי ביחד איתו לשיעור

ניסיון. בסוף הוא פרש ואני נשארתי

Escova

New member
לי יש סיפור חמוד...

הייתי בפנימיה של 10 יום, כמו קייטנה לגדולים, בתנאי פנימיה... עכשיו, היו לנו מה שנקרא "תחומי עניין", אז היו טיסנאות, כדורעף, כול מיני שטויות, והיה בין השאר "אומנות לחימה בשם קפוארה" בתור חובב אומנויות לחימה, ישר קפצתי על זה... (חשבתי שזו עוד אחת מהאומנויות לחימה המזרחיות, וכול השטויות...) אני חייב לציין שמורה שלי שמה, היה לא פחות ולא יותר מצ'יגרי הכלי !!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר, אז (כשאני עליתי לח' עכשיו אני עולה לי"א...) הוא עדיין לא ידע ממש עברית, והשיעורים היו מצחיקים, היה מצחיק לראות אותו מנסה להסביר לנו מה הוא רוצה... בקיצור הוא לימד אותנו גלגלונים ושטויות קטנות, וכמה שידעו כבר מזה קפוארה, ביקשו ממנו סלטה, והוא עשה בסוף... אחרי ששיגעו אותו... והוא הראה לנו גם סרט מגניב לגמרי, עם אישה בת 50 שעושה סלטה באמצע רודה, בקיצור נדלקתי... אחרי שזה נגמר, עברתי דירה לישוב בדרום, וחיפשתי בנרות קבוצה של קפוארה... למזלתי+שמחתי, נפתחה קבוצה של קפוארה כשעליתי לט'... כשעליתי לי', המצב שלנו כקבוצה התדרדר לגמרי, מ30 הפכנו להיות 7, נהרס לגמרי, אנשים ויתרו, אז עברתי לב"ש... והיום אני כבר שנה וקצת לומד אצל בדואינו... בב"ש...

Faiscap

New member
ידעתי בערך תמיד מה זה..

בכיתה ח' הייתה אצלנו בחטיבה הופעה והכרתי קפואירה עוד ממזן מהמשחק טקן 3 וגם לפני זה היה ידוע לי מה זה קפואירה,בערך,לא זוכר מאיפה ואז גיליתי שחבר שלי מהכיתה שם והוא שיכנע אותי לבוא לאימון אחד וישר נידלקתי למרות שלקח זמן עד שממש התאהבתי בזה

jennie 00

New member
../images/Emo103.gifאז ככה..

הלכתי לבדוק כול מיני חוגים וכאלה דברים .. והיו הופעות של כול החוגים וכשאני הגעתי בדיוק היה קפוארה ץץ אז בהתחלה מזה נדלקתי אבל אמרתי לעצמי כזה "אני ..קפוארה.. פחח כן בטח אולי בחלום"
ואז פגשת את המאמן ודיברנו (ג'ו פיקנו = נועם עזרא למי שמכיר) ונשרשמתי

jennie 00

New member
ג'ני...נעים מאוד

אני לומדת במשמר השרון...ולפעמים גם בקדימה... אממממממ התחלתח רק השנה(כאילו מתחילת השנה)

RaY MaN

New member
וואלה!!!

את בטוח היית באימון שבאתי קוראים לי ירדן ואני לומד אצל תמר ובאתי עם שפונצי (יונתן שפונגין ) לאמון שלכם עם ג'ו מתי שעומרי היה .....

SHABBI THE 3rd

New member
ראיתי בבראבו

ומאז נידלקתי. נירשמתי לקבוצה והתאמנתי שנה עם ג'יני (בראשון) ושנה עם נאסריו ומאז שהוא הלך אני שוב עם ג'יני.

subliminalit69

New member
וואי וואי אצלי זה סיפור ממש ארוך ..

אבל אני לא יפרט... הכל התחיל מילד מהכיתה שלי שהתחיל לעשות סלטות וכל זה סתם ראיתי את זה וחשבתי שזה יפה ואז הוא אמר לי שיש אימוני קפוארה וכל זה... סתם באתי לאימון דיברתי עם המורה שלי (יאנטה....) ואמממ זהו... בלי פירוט :)

benny afro

New member
אני..

אחיות של חברות שלי,היו ותיקות מאוד בקפואירה,ואז הוא החליט שגם הוא רוצה להצטרף,הציע לנו,באנו לאימון ונדלקנו...

TIS

New member
אני הגעתי לקפואירה במקרה לחלוטין

עוד בימי כיתה ט' היפים והטובים עשיתי עם חברים ברייקדאנס להנאתנו הפרטית (התגנבויות לאולם הספורט בבית ספר בהפסקות). על קפואירה שמעתי, אני לא זוכר מתי וממי. מה שאני יודע זה שהיה לנו גרעינר בשם שי שעשה קפואירה, וחבר שלי שאני מכיר מכיתה ה' בערך גם עשה קפואירה. הקשר שלי לקפואירה הוא דרך הברייקדאנס. מאמצע כיתה ט' בערך חיפשתי חוג לברייקדאנס באיזור שלי. לא היה כלום! בתחילת כיתה י' פתחו חוג קפואירה ביישוב קרוב אלי, אז הצטרפתי אליו, בעיקר כדי לשפר את הברייקדאנס. עם הזמן הפסקתי לעשות ברייקדאנס (פשוט לא יצא לי יותר...) ועכשיו אני עושה כמעט ורק קפואירה. אני בקושי זוכר איך עושים ברייק, אבל אני עוד לומד קצת ברייק בבית לבד (בעיקר אקרובטיקה)

RaY MaN

New member
סקר....

אוקיי ראיתי בראבו ועוד בראבו בויתקין ושם הייתה הופעה של אבדה וחברים שלי הצתרפו ואז גם אני ואז הם דפקו אותנו ולא המשיכו גם שנה שנייה אלא רק בפולג שזה רחוק מאיפה שאני גר (מכמורת) ואז כשהגעתי לרופין אז הכרתי חברים חדשים שהם היו בקורדאו די אורו ושאלתי ואז עברתי והיום אני בקורדאו וזה שליטה !!!!!!!!!!

למעלה