לי יש סיפור חמוד...
הייתי בפנימיה של 10 יום, כמו קייטנה לגדולים, בתנאי פנימיה... עכשיו, היו לנו מה שנקרא "תחומי עניין", אז היו טיסנאות, כדורעף, כול מיני שטויות, והיה בין השאר "אומנות לחימה בשם קפוארה" בתור חובב אומנויות לחימה, ישר קפצתי על זה... (חשבתי שזו עוד אחת מהאומנויות לחימה המזרחיות, וכול השטויות...) אני חייב לציין שמורה שלי שמה, היה לא פחות ולא יותר מצ'יגרי הכלי !!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר, אז (כשאני עליתי לח' עכשיו אני עולה לי"א...) הוא עדיין לא ידע ממש עברית, והשיעורים היו מצחיקים, היה מצחיק לראות אותו מנסה להסביר לנו מה הוא רוצה... בקיצור הוא לימד אותנו גלגלונים ושטויות קטנות, וכמה שידעו כבר מזה קפוארה, ביקשו ממנו סלטה, והוא עשה בסוף... אחרי ששיגעו אותו... והוא הראה לנו גם סרט מגניב לגמרי, עם אישה בת 50 שעושה סלטה באמצע רודה, בקיצור נדלקתי... אחרי שזה נגמר, עברתי דירה לישוב בדרום, וחיפשתי בנרות קבוצה של קפוארה... למזלתי+שמחתי, נפתחה קבוצה של קפוארה כשעליתי לט'... כשעליתי לי', המצב שלנו כקבוצה התדרדר לגמרי, מ30 הפכנו להיות 7, נהרס לגמרי, אנשים ויתרו, אז עברתי לב"ש... והיום אני כבר שנה וקצת לומד אצל בדואינו... בב"ש...