סקר

Alon8304

New member
סקר../images/Emo70.gif

בגלל ההיענות הגדולה לסקר הקודם (כמה שנים אתם צופים בצעירים חסרי מנוח) יש לי סקר נוסף. איך התחלתם לראות את הסדרה ומה הסצינה הראשונה שראיתם? אני אתחיל: מעולם לא ראיתי "צעירים" עד גיל 12. סבתא שלי רואה את הסדרה בקביעות כבר הרבה שנים. כאשר היא נסעה לחו"ל היא ביקשה ממני להקליט לה את הפרקים כדי שלא תפספס אותם. הקלטתי לה, אך לא ראיתי אותם. יום אחד היה לי משעמם ולא היה לי מה לראות בטלויזיה. אז ראיתי את הסדרה בזמן שהקלטתי לה והתמכרתי מאז! (כיום אני כבר בת 18). הסצינה הראשונה שראיתי שגרמה לי לראות את הסדרה היה כששילה חטפה את לורן והחזיקה אותה קשורה יחד עם אמא של שילה. אח, איזו נוסטלגיה.

../images/Emo8.gifרגע אני מעלה פלאשבקים מפעם

בגלל שאני די צעיר יחסית לשאר בפורום אני לא צפיתי הרבה זמן כמוהם אבל עדיין הרבה אני התחלתי בערך בשנת 1994 (של הסידרה!) כי אמא שלי תמיד ראתה את זה אז הייתי רואה איתה וזה היה כשידעתי סוף סוף לקרוא טוב את הכתוביות של הטלוויזיה חחח (כי הייתי די קטן אז) ומאז אני עוקב... אני לא זוכר את הסצנה הראשונה שראיתי אבל זה לא ממש משנה.

Dawn12

New member
אני התחלתי לצפות

בערך באותו אזור שבו שניכם התחלתם למען האמת, שלאחרונה הבנתי כי היה אי שם בסוף שנת 1993 של הסדרה. הסצינה הראשונה שאני זוכר היתה של ריאן וויקי בדירה הקטנה שלהם (משום מה אני זוכר אותה נורא חשוכה). אני לא זוכר על מה הם דיברו אבל משם התחלתי.

נוסטלגיה

אז אני ראיתי מהתקופה שפול (החוקר) עשה את עצמו מת,בחסות ויקטור ניומן. לא זוכר בדיוק למה...כי זה היה הפרקים הראשונים שלי. היו עליות וירידות,וגם כיום אני לא צופה בסידרה באופן קבוע. אלא לפי הזמן הפנוי שלי.( כך שיכול להיות שלפעמים יש לי הפסקה ארוכה שלא ראיתי) ההתחלה שבגללה ראיתי את הסידרה: שיעמום שלא היה מה לצפות בשאר הערוצים. לפי מיטב זכרוני ערוץ 2 עוד לא היה מיסחרי ולכן לא היה מה לראות בכלל.

../images/Emo160.gif../images/Emo26.gif../images/Emo4.gif

בגלל אחותי. היא אהבה לראות ולכן כשהייתי מדי פעם בסלון הסתתי את מבטי קלות לעבר המקרן. התחלתי לעקוב עם סיפור דיוויד, ונדמה לי שהסצינה הראשונה (שאני זוכר שראיתי/התעניינתי) היתה ג'ק וניקי במטוס כשויקטור רודף אחריהם במטוס הפרטי שלו בנסיון למנוע את החתונה. וגם ממש באותו הזמן ג'ק הראשון התחלף בפיטר, ככה שאני עם פיטר אול דה וואי
כיום אחותי לא צופה ב"צעירים" ורק אוהבת לקרוא תקצירים. ואני... הנני כאן.

אני התחלתי לצפות עוד בתקופה ש..

בה ניקי שיחקה אותה חולה למרות שהיא כבר הבריאה והכל בשביל שויקטור ישאר איתה...היא כל הזמן עבדה על הרגשות שלו ודאגה במיוחד לבקש ממנו כל מיני "מחוות" שיעשה אחרי מותה..."תקנה לי את הארון המיוחד הזה"..."תקבור אותי מתחת לעץ שלא יהיה לי חם"...וויקטור כל הזמן ניסה להרגיע אותה שיהיה בסדר ושהיא לא תמות...מאחר והיא לגמרי נכנסה למשחק היא אפילו לא אכלה עם ויקטור, מיטשל והילדים ארוחות סדירות, כך שערב אחד היא עלתה לחדר ומתוך רעב היא טרפה סנדוויצ'ים שקנתה מבעוד מועד והתעלפה!
ויקטור הבהיל אותה לבית החולים שם התבררה לו כל האמת. בוקר אחד אחרי שניקי השתחררה היא יורדת לסלון ומוצאת את הארון שביקשה מויקטור... אחרי שאלות קצרות ויקטור מודיע לה שהוא משלים עם מותה ועושה את כל הצעדים כדי להקל עליה שתהיה רגועה..הארון כבר מוכן..והוא ידאג לקבור אותה מתחת לעץ שביקשה...ואז כמובן הוא התנפל עליה בצרחות על כל מה שעוללה.....ומי שמכיר את הסצינה "וויקטור!!! דונט גואו!!!" הסצינה הזו הייתה דומה בהחלט.....ויקטור עזב והשאיר את ניקי המומה... ומאז...פלא שהתמכרתי?.....

sergew2

New member
אני התחלתי בתקופה ש-

הייתי אז בחופש בגדול של כיתה ה', ובבוקר כמו בכל יום דפדפתי בערוצים וראיתי בערוץ 3 "צעירים" ואז כמדומני היה פרק 2800 ומשהו בערך אז ראיתי ואח"כ גם ימ"ח ומשום מה בצעירים מצאתי יותר עניין אז המשכתי.. הסצינה הייתה שסשה גרין ביקשה 25000$ מפיליס על זה שתשמור את הסוד על בדיקת האבהות אם אני לא טועה..

junny

New member
אני לא ממש זוכרת מתי התחלתי

אבל הסצינה הראשונה שאני ממש זוכרת לפרטי פרטים זה את נינה מפילה את התינוק של אחד ממניני הפיליפים, שוכבת על המיטה בבי"ח בוכה ואת כריסטין לידה.

soapsfan

New member
הממ

הזכרון הכי מוקדם שלי מצח"מ זה כשניקי הייתה אלכוהוליסטית,ואז היא התמוטטה בשלג[אם אני לא טועה]

תתש

New member
אני התחלתי לא לפני הרבה זמן

רק שנה שעברה זה היה בתקופה שראיתי את ימי חיינו ומשום מה חשבתי שזה יותר טוב אז כבר ראיתי בקביעות למשך זמן מסויים אופרת סבון שיש B&B, כל ילדי, תשוקות, ימי חיינו אז חשבתי להמ לא ננסה את זה אז התחלתי לראות ולאט לאט התחלתי להבין שצח"מ היא הכי טובה.

מזל טוב תתש!

מחר ממולדת..... ובכלל היום ממש "הגזמתי" בהודעות...חחחחח שלום פורום....אני יודעת שאף אחד לא כאן... אני שומעת צעירים ברקע...ועם תחילת הנעימה אני רצה לטלוויזיה. נפגש מאוחר יותר? קבענו?

ים כחול

New member
אצלי הכל מעורפל.....

כי זה היה ממש מזמן... זוכרת את ניקולאס כשהיה ילד בלונדיני עם שיניים בולטות ממש יצור מכוער לחלוטין ... ואת ויקי שלחו לפנימייה... אני זוכרת אותה באוטובוס בדרך חזרה הבייתה חמודה ושמנמנה בלחייה עם מדים של הפנימייה . היא חזרה מפנימייה בשווייץ ... מי זוכר את הסצינה הזו ? אני זוכרת כמה מגוחך היה פתאום אחרי שנה לראות את ניקו פתאום דוגמן הבית ...כניראה עבר שידרוג היסטרי
... אהבתי את תחילת הקשר שלה עם רייאן ואיך ויקטור קרא לו פאנק (טוב כל מי שהוא לא אוהב הופך פתאום לפאנק..) ... זוכרת במעורפל גם את קסנדרה וויקטור שבילו יחד וניקי הגיעה מתוסכלת שתוייה וניסתה להפריע להם ..אבל מישהו עצר בעדה מלעשות צחוק מעצמה , נדמה לי שזה היה ג"אק ? ... מה שבאמת סחף אותי סופית לסדרה היה הסיפור עם לורן ושילה וחטיפת התינוק , מאז ראיתי רצוף את הסידרה ועד היום .
..... היום אני חולמת לראות את הסדרה מהתחלה - כמו מרתון ענתיקה נחמד אבל איך ?? ולמי יש פרקים עתיקים ? .....

יוליקה

Member
מנהל
אני צופה מ-1987

הלכתי לבקר חברה שלי שילדה (הבן שלה כיום בן 17) לי עוד לא היו כבלים. בעלה היה אחד מהמנהלים הכי בכירים במקום בו עבדתי. כשניכנסתי אליהם הם התנצלו, כי זה בדיוק השעה שמשדרים את הסדרה צעירים חסרי מנוח. נידהמתי לגלות מנהל כל כך בכיר שבוי בקסמה של אופרת סבון (כלומר הוא! לא אישתו?!!). ישבתי לראות את הפרק עד סופו תוך כדי כך שהם סיפרו לי בקיצור נימרץ את תולדות הסדרה. לאחר כשלושה חודשים חיברו גם לנו את הכבלים וגם אני התמכרתי. באותה תקופה שידרו גם את הטלנובלה "טופז" על הנערה העיוורת שנישאת לרופא שניתח אותה אבל אוהבת בחור אחר... בקיצור בתוכנית "זהו-זה" עשו פרודיה על הסדרה שנחשבת היום לאחת הקלאסיקות של זהו-זה. לעיניננו, אני ותיקה בסדרה בערך כמו ים כחול, אני זוכרת את הנקמות שתכננה ויקי לעשות לאשלי על שלקחה את אבא שלה מאמא שלה. אני זוכרת שאלשלי בשלב מסויים היתה בת סודה של ויקי נדמה לי שהיה לויקי חשש שהיא בהריון או משהו כזה.

למעלה