סקר

swewa

New member
סקר../images/Emo70.gif

לקוח מפורום טלנובלות שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה? עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? פגשת אי פעם את מתי אטלס? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהבת פעם במורה? באבא\אמא של חבר\ה? בדמות מספר\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית? עישנת? חלית? לקחת סמים? התנדבת איפושהו? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ20 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? התאהבת? ברחת מהבית? היית על רכבת הרים? היית על רכבת הרים והקאת? היית על רכבת הרים בחו"ל? היית בכלל בחו"ל? מילאת את החדר שלך בפוסטרים? קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? ישנת עם פוך בקיץ? ראית המורדים? היית "מאחורי הקלעים"? היית בצילומים של תוכנית? הצטלמת עם מפורסם? דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? היה לך פרבי? החלפת מנורה? שברת דיסק? השם שלך הופיע בעיתון? אתה הופעת בעיתון? נכשלת במקצוע? היית על במה? התגעגעת למישהו? ראית את פיזה? ואת מגדל אייפל? ואת עזריאלי? היה לך יותר מ39 מעלות חום? הקפיצו אותך כיתה? נשארת שנתיים בגן? שתית המון שוקו? היית בקייטנה? יצאת למחנה? אכלת משהו חריף? גידלת פעם חיה? ירד לך דם מהאף? עשית מרתון סרטים? היית במפגש פורום? עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? היה לך חלום שחזר על עצמו? התעוררת בגלל חלום מסויים? פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? היית בטיול מאורגן? הלכת לאיבוד? נכנסת למצב כפית? עשית מועד ג'? התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) נרדמת ברכבת? קפצת בנג'י? הגעת לבית חולים באמצע הלילה? היית באמבולנס? ראית "60 שניות"? הגשת מבחן ריק? הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? ישנת בזמן שהייתה צפירה? היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? חשבו שאתה מוכר בחנות? ניסית לא לדבר בכלל? הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?

pringles1

New member
../images/Emo20.gif...

שברת פעם שן? אמממ... עדיין לא חחח עשית טיפול שיניים? בטח מלאאא, עכשיו גשר... הקאת במקום ציבורי?
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא חחח עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, בעעעע חיכית למשהו קרוב לשנה?
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא, בחיים לא ניסיתי ואני גם לא אנסה בעעע מסריח טעמת קליק XL? יאפ פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? חח היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? בטח, עם חברות... כמעט כל הזמן... רצית שיהיה לך זנב?
ראית סרט כחול?
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? ווווואי לא... בלעת כפתור?
נתקעת במגלשה?
שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
התאהבת פעם במורה? במורה המחליף של ספרות, כאילו לא להתאהב הוא פשוט היה חמוד כזה... אח של המורה לתנ"ך חחח באבא\אמא של חבר\ה?
בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?
(חוץ משאקירה אף אחת חחח...) חווית אהבה חד צדדית?
עישנת?
חלית? שבוע שעבר בדלקת ראות... לקחת סמים?
התנדבת איפושהו? במשמר האזרחי, בגלל המחויבות אישית... בעעעע ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא, אחרי הראשון אני מפסיקה מקסימום 2 ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא, זה מטורףףףף אושפזת בבית חולים?
ראית אדם מת במציאות?
ראית חתול מת במציאות? כן, סעו בכביש תראו גם אתם... התאהבת? בטח
ברחת מהבית?
היית על רכבת הרים? חחחחח השוק הזאתי בסופרלנד... היית על רכבת הרים והקאת?
היית על רכבת הרים בחו"ל?
היית בכלל בחו"ל?כן, הפלגתי ליוון טורקיה וקפריסין... מילאת את החדר שלך בפוסטרים? שאקירה וכאלה... קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?
ישנת עם פוך בקיץ?
ראית המורדים? ברוררררר והלכתי גם ל-2 ההופעות שלהם... חחח... היית "מאחורי הקלעים"? פעם בהצגה של "הגיבן מנוטרדם" עם דוד שלי הוא עובד בזה... היית בצילומים של תוכנית?
הצטלמת עם מפורסם?
דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? כן, חברה שלי... היה לך פרבי? עדיין יש לי חחח אבל מי נוגע בו?! החלפת מנורה? כן שברת דיסק?
השם שלך הופיע בעיתון?
אתה הופעת בעיתון?
נכשלת במקצוע? מתמטיקה מתמטיקה ו... מתמטיקה אבל תמיד יש מועד ב'... היית על במה?לאאאא איזה... לפני זה אני מתההה התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? בתמונות חחח ואת מגדל אייפל? כנ"ל ואת עזריאלי? כע היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן, שבוע שעבר חח... הקפיצו אותך כיתה?
נשארת שנתיים בגן?
שתית המון שוקו? כן... שיוצא היית בקייטנה? כן לצערי, כל שנה מגן ועד כיתה ד' יצאת למחנה?
אכלת משהו חריף?כן גידלת פעם חיה? כן הכלב שלי... עד שמסרנו אותו למשטרה... ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים?
היית במפגש פורום?
עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? כן היה לך חלום שחזר על עצמו? כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? חחחח לא היית בטיול מאורגן?
הלכת לאיבוד?
נכנסת למצב כפית? היום בגדנ"ע עשית מועד ג'? יש מצב במתמטיקה.. עוד שבוע ככה... התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?
הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)כן נרדמת ברכבת?
קפצת בנג'י? כן,אבל בלי חבל... חחחח השקרנים... לא, לא קפצתי הגעת לבית חולים באמצע הלילה? כן, בגלל הכלב שלי היית באמבולנס?
ראית "60 שניות"?
הגשת מבחן ריק? ריק ריק לא.... אבל מחורבש כזה עם שטויות ואת בטוחה שאת עושה מועד ב' כן... נחשו במה... מתחיל במ'... הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?
ישנת בזמן שהייתה צפירה? לא, אולי שהייתי קטנה היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כן חשבו שאתה מוכר בחנות? כן ניסית לא לדבר בכלל?
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? בטח, כאילו של חברים וכאלה... ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? לא זוכרת היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?

swewa

New member
היה קשה ומייגע אז תקראו

שברת פעם שן? לא
עשית טיפול שיניים? ברור אני עם גשר חח הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן יש לי מלא עיוותים! היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?רק אולי בתקופה שלובה הייתה מש בעיניינים עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?בערך אבל לא לבד חח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לאאא חיכית למשהו קרוב לשנה?כן סוף השנה עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא טעמת קליק XL?לא פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא אני אוהבת תתוכנית שלה חח קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא זוכרת רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? אסקימו לימון חחח נחשב?! הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?כמעט בלעת כפתור? חח אני נקרעת פה, לאאאאא נתקעת במגלשה?לא חח שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא זכור לי התאהבת פעם במורה? לאאא באבא\אמא של חבר\ה? מה עשיתם מאיתנו?! בדמות מספר\סרט? לא התאהבתי אבל נדלקתי חח במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?לא יודעת אולי חחח עישנת?לא חלית?יש מישהו נורמלי שלאאאא?! לקחת סמים?לא התנדבת איפושהו? ברור ועדיין ראית יותר מחמישה סרטים ביום? עם סדרות נחשב אז כן חח ישנת יותר מ20 שעות ברצף?לא חושבת אושפזת בבית חולים?לא ראית אדם מת במציאות?לא אית חתול מת במציאות? כן ומלא לצערי התאהבת?כן ברחת מהבית?לא היית על רכבת הרים?ברוררררררר היית על רכבת הרים והקאת?לא היית על רכבת הרים בחו"ל?לא היית בכלל בחו"ל?לא מילאת את החדר שלך בפוסטרים? בתקופה שהייתי קטנה יותר ישנת עם פוך בקיץ?לא ראית המורדים? כן היית "מאחורי הקלעים"?כן היית בצילומים של תוכנית?כן בגלגל המזל חח הצטלמת עם מפורסם?כן דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?לא היה לך פרבי?עדיין יש החלפת מנורה?כן שברת דיסק?לא שזכור לי השם שלך הופיע בעיתון?היה אמור אבל בסופו של דבר לא הופיע אתה הופעת בעיתון?לא נכשלת במקצוע?לא היית על במה?כן התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה?לא, רק תמונות ואת מגדל אייפל?כנ"ל ואת עזריאלי? כןןן היה לך יותר מ39 מעלות חום?לא הקפיצו אותך כיתה?לא נשארת שנתיים בגן?לא שתית המון שוקו? כןןן היית בקייטנה? אני מדריכה חח יצאת למחנה?לא אכלת משהו חריף?כןן גידלת פעם חיה?כן ירד לך דם מהאף? וואיי כשהייתי קטנה אז ירד הרבה חח עשית מרתון סרטים?לא היית במפגש פורום? כן במפגש של הפורום הכי שווה... הפורום הזההההה עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?כן היה לך חלום שחזר על עצמו?כן התעוררת בגלל חלום מסויים?כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?לא היית בטיול מאורגן? אם בית ספר נחשב אז כן והרבה חח הלכת לאיבוד? יו כשהייתי קטנה פעם גם תפסתי בטעות יד של מישהו אחר במקום של אבא שלי ביום העצמאות נכנסת למצב כפית? בשינה נאי מתקלפת לפעמים חח עשית מועד ג'?לא התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) למטרת סיור חח נרדמת ברכבת?לא קפצת בנג'י?|הדגש הלוואי עליייייייי הגעת לבית חולים באמצע הלילה?לא היית באמבולנס?לא ראית "60 שניות"?הדגש|לא, מה זה?! הגשת מבחן ריק?לא הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?לא ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כן אני מדריכה למה אתם מצפים?! חשבו שאתה מוכר בחנות? כן פעם אחת חח איך זה יכול להיות אני לא יודעת ניסית לא לדבר בכלל? כן ואני ישר התפוצצתי מצחוק הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? מתוך שיעמום גמור ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כןןן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? כן ומתחיל לי להמאס השאלון הזה
זהו נגמר יששששששששששששששששששששששששששששששששש

12ShakirA12

New member
עונה.........

שברת פעם שן
כן... עשית טיפול שיניים
ברוררררר מי לא
הקאת במקום ציבורי
לא זוכרת.... חח שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר
חיכית למשהו קרוב לשנה
עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם
חס וגראס
בחיים לא
טעמת קליק XL
לא נרא לי פגשת אי פעם את מתי אטלס
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו (גם בע"ח)
לא..... רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך
כן רצית שיהיה לך זנב
לא... מי כן רוצה..
חח ראית סרט כחול
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין
אממ לא.. בלעת כפתור
נתקעת במגלשה
שנאת שם מסוים בגלל מישהו
קרה פעם.. אבל עבר
התאהבת פעם במורה
חלילה... באבא\אמא של חבר\ה
לאאאא... בדמות מספר\סרט
פקו
במישהו מאותו מין
חווית אהבה חד צדדית
עישנת
חלית
ברור... לקחת סמים
ושוב, חס וגראס
התנדבת איפושהו
במועצה של ביצפר.. ראית יותר מחמישה סרטים ביום
ישנת יותר מ20 שעות ברצף
אושפזת בבית חולים
כן שהייתי קטנה ראית אדם מת במציאות
ראית חתול מת במציאות
כן התאהבת
ברחת מהבית
היית על רכבת הרים
ברורר היית על רכבת הרים והקאת
לא היית על רכבת הרים בחו"ל
כן בדיסנילנד.... היית בכלל בחו"ל
ברור
מילאת את החדר שלך בפוסטרים
כן קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה
אמממ לא ישנת עם פוך בקיץ
ראית המורדים
היית "מאחורי הקלעים"
היית בצילומים של תוכנית
הצטלמת עם מפורסם
דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות
היה לך פרבי
יס, עדיין יש לי, חח
החלפת מנורה
כן שברת דיסק
לא
השם שלך הופיע בעיתון
לא אתה הופעת בעיתון
לאאאאא נכשלת במקצוע
אממ השנה יצא לי להכשל קצת.. אבל חפיף.. חח היית על במה
לא התגעגעת למישהו
אממ ליסודי.. ראית את פיזה
ברור ואת מגדל אייפל
כןןןןן ואת עזריאלי
כןן היה לך יותר מ39 מעלות חום
הקפיצו אותך כיתה
נשארת שנתיים בגן
כן
שתית המון שוקו
כן היית בקייטנה
כן שהייתי קטנה
יצאת למחנה
כנ"ל אכלת משהו חריף
כן קטשופ, בטעות גידלת פעם חיה
ירד לך דם מהאף
כן עשית מרתון סרטים
לא היית במפגש פורום
עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש
כן היה לך חלום שחזר על עצמו
כן התעוררת בגלל חלום מסויים
כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר
כןןן היית בטיול מאורגן
כןןןן הלכת לאיבוד
שהיתי קטנה.... נכנסת למצב כפית
הא
עשית מועד ג'
לא התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך
חחחחחח לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)
כן נרדמת ברכבת
לא קפצת בנג'י
לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה
כןן היית באמבולנס
ראית "60 שניות"
לא הגשת מבחן ריק
שנה שעברה<im

metallica16

New member
אני עונה...

לא לבעלי לב חלש
שברת פעם שן? לא לא אף פעם.. עשית טיפול שיניים? ניקוי שיניים כולל
הקאת במקום ציבורי? קופת חולים זה מקום ציבורי
כי אם כן אז כן
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ברורררר מי לא
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן מורתי לספרות.. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? כן על מורה שמקללת ילדים... (כיתה ד') יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא, אבל לצמרמורת כן.. חיכית למשהו קרוב לשנה? כן להגיע לגיל 14 כדי לעלות במעלית לבד.. חח עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא ואתם
טעמת קליק XL? לא ואתם
פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? זאת המפגרת ההיא ששתתה שתן
חח אם כן אז לא.. קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)
כן את הכלב של חברה שלי כמעט נדרסתי.. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא, אני לא מאלה.. רצית שיהיה לך זנב? לא... ומי שכתב את זה רצה, ומפה עלתה השאלה
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? ברור
כל יום
מי לא
נתקעת במגלשה? לאאאא למה נראה לכם
שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא, אני שונאת את השם גל אבל לא בגלל מישהו/י מסויימ/ת התאהבת פעם במורה? חס וחסה
באבא\אמא של חבר\ה? מה פתאום
בדמות מספר\סרט? כן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לאאא עישנת? לאאאאאאאאאאא
חלית? מן הסתם...... לקחת סמים? ברור! כל יום! על השעון! ממש מכורה! מה נראה לכם
התנדבת איפושהו? כן במועצת בית הספר.. טעות חיי...
ראית יותר מחמישה סרטים ביום? מה נראה לכם
אין לי חיים
ישנת יותר מ20 שעות ברצף? כנ"ל
אושפזת בבית חולים? לחולי נפש
לא.. ראית אדם מת במציאות? אההההההההההההההההה לא ראית חתול מת במציאות? אהההה לא.. התאהבת? לא ממש ברחת מהבית? כן! כל יום שהלכתי להביא סמים...
חחחחחחחחח
היית על רכבת הרים? כן, ובדרך קפצתי באנג'י.... היית על רכבת הרים והקאת? אני לא מיסטר בין.... היית על רכבת הרים בחו"ל? כןןןן היית בכלל בחו"ל? להההההה
מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן אבל עכשיו זה קרוע בפח.. חחחחח
קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? כן מחק
חח סתם
ישנת עם פוך בקיץ? כן.... אבל בלילה השמיכה ישנה על הריצפה... ראית המורדים? פרקים בודדים.... היית "מאחורי הקלעים"? לא.. היית בצילומים של תוכנית? כןן הצטלמת עם מפורסם? כן זאת מהפרסומת עם "סידן יצא..." דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? כן היה לך פרבי? כן החלפת מנורה? לא שברת דיסק? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן כל הזמן... העיתון מלא בשם שלי
חח
אתה הופעת בעיתון? ברור
העיתון- זה הבוק שלי
חחחחחחח
נכשלת במקצוע? ביסודי כן- בגיאומטריה.. בעעעע
היית על במה? כן בבית הספר.. התגעגעת למישהו? לאאאאא ראית את פיזה? כןןןןן ואת מגדל אייפל? כןןןןןןן ואת עזריאלי? כןןןןןןןןןןןןןןןן
היה לך יותר מ39 מעלות חום? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חח סתם
הקפיצו אותך כיתה? ברור... כל יום מקפיצים אותי כיתה תעשו חישוב.. נשארת שנתיים בגן? כן שתית המון שוקו? לא זה עושה עצירות חחחחחח
(השאלון הזה מסתיים מתישהו
) היית בקייטנה? לצערי הרב.. יצאת למחנה? יסססס שנה שעברה בחורף.. היה זוועת עולם.. חח אכלת משהו חריף? כן אני אוהבת חריף גידלת פעם חיה? שבוע עד שהיא ברחה.. ירד לך דם מהאף? לא עשית מרתון סרטים? לאא היית במפגש פורום? לאאא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לאאאא היה לך חלום שחזר על עצמו? לאאאאאאא התעוררת בגלל חלום מסויים? לאאאאאאאאאא פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? מישהו=עצמי
אם כן אז כן היית בטיול מאורגן? כן הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה כן נכנסת למצב כפית? למצב מזלג וסכין כן.. אבל כפית
הגזמתם
עשית מועד ג'? לא.. יש כזה דבר בכלל
התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לאאאא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)? כןןןן נרדמת ברכבת? לא קפצת בנג'י? כן מהרכבת הרים ממקודם
וממדרגה אחת בחדר מדרגות..
הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא היית באמבולנס? לא אבל אני אהיה.. אחרי השאלון הזה
ראית "60 שניות"? לא הגשת מבחן ריק? לא הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? לא ישנת בזמן שהייתה צפירה? לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כןן חשבו שאתה מוכר בחנות? כןןןןן תמידדדד
ואני רצינית
כל אחד בא אליי מתחיל לשאול מחירים מידות צבעים.....
ניסית לא לדבר בכלל? לא.. הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן... ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כןןן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? חח לא... כל הנאמר בסקר זה הינו בגדר הומור בלבד
אין ליחס חשיבות לדברים מסוכנים הכתובים בתשובות אלו
לא לנסות את ביצועי הבאנג'י מהרכבת ובטח שלא מהמדרגה שזה הכי מסוכן! כל הביצועים הנ"ל נעשו ע"י מקצוענים בלבד
תודה על זמנכם, וערב נעים. metallica16

המשגעת1

New member
אני עונה רק כי משעמם לי חחח

שברת פעם שן?חח לא עשית טיפול שיניים?כה איההה הקאת במקום ציבורי?חחחחח לא איזה פאדיחות שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?אממ לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?חחחחחחחחחח כההה עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?כה יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לא חיכית למשהו קרוב לשנה?לא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא עישנתי כי רציתי טעמת קליק XL?כה פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כה פעם אח שלי חצה את הכביש ולא שם לב שבא אוטובוס מהר אז רצתי ותפסתי אותו רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן עם חברות שלי רצית שיהיה לך זנב?חחחחחחחחחחחח לא ראית סרט כחול?כה הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה?חחחחחחחחחח לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כןןן!!!!! התאהבת פעם במורה?חחחחחחחחח לא כולם זקנים באבא\אמא של חבר\ה?ממש אבל ממש לא בדמות מספר\סרט?ברור שכן במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כן מבאס אחושרמוטה עישנת?כן אבל נגמלתי :) חלית?כן מלא לקחת סמים?לא התנדבת איפושהו?כה ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כה ישנת יותר מ20 שעות ברצף?ממש לא אושפזת בבית חולים?כה ראית אדם מת במציאות?לא אבל ראיתי חתול נדרס ראית חתול מת במציאות?חחחחחחחחחחחחחח עניתי בשאלה הקודמת התאהבת?כן וגם עכשיו ברחת מהבית?כן!!!חחח ההורים שלי קראו למשטרה היית על רכבת הרים?כןןן איזה כייייף היית על רכבת הרים והקאת?חחחחחחח לא היית על רכבת הרים בחו"ל?כהה הכי שווה היית בכלל בחו"ל?בטח מלא פעמים מילאת את החדר שלך בפוסטרים?כןןןן כל הדלת שלי קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה?כהה...לחברה הכי טובה שלי ישנת עם פוך בקיץ?כהההה הכי שווה ראית המורדים?חחחחחחחחח כה אני מנסה להכחחיש היית "מאחורי הקלעים"?כהה...שהופעתיי היית בצילומים של תוכנית?כה של יצפן הצטלמת עם מפורסם?כה מלאא דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?כה חחחחחחח היה לך פרבי?לא החלפת מנורה?חח לא שברת דיסק?כה השם שלך הופיע בעיתון?כה אתה הופעת בעיתון?כה נכשלת במקצוע?כה היית על במה?כה התגעגעת למישהו?כה ראית את פיזה?לא ואת מגדל אייפל?כה ואת עזריאלי?כה היה לך יותר מ39 מעלות חום?כה הקפיצו אותך כיתה?לא נשארת שנתיים בגן?לא שתית המון שוקו?כה היית בקייטנה?כה יצאת למחנה?כה אכלת משהו חריף?כה גידלת פעם חיה?כה ירד לך דם מהאף?כה עשית מרתון סרטים?כה היית במפגש פורום?לא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש?לא אבל עזרתי לזקנה לסחוב שקיות של קניות הבייתה היה לך חלום שחזר על עצמו?כן זה קורהל ימלא התעוררת בגלל חלום מסויים?כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר?חחחחחחחחחחח כן כפרעליי היית בטיול מאורגן?כה הלכת לאיבוד?כה נכנסת למצב כפית?חחחחחח לא עשית מועד ג'?כה התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?חחחחחחחח לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)לא נרדמת ברכבת?לא קפצת בנג'י?כהה איזה כיףףףףף חלום הגעת לבית חולים באמצע הלילה?כה היית באמבולנס?כה ראית "60 שניות"?לא הגשת מבחן ריק?כה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וקיבלתי נקודה על זה שרשמתי שם הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"?לא ישנת בזמן שהייתה צפירה?ממש לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר?לא חחחחחחחחח חשבו שאתה מוכר בחנות?כן מלא בדיוק אתמול זה קרה לי ניסית לא לדבר בכלל?לא הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף?כה ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות?כה היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."?כההההה

girls3

New member
גם אני עונה...

שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? לא, אבל ניקוי שינים נחשב?! הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא יודעת יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? בערך חיכית למשהו קרוב לשנה? כן לחופש הגדול לבלות עם חברות יותר זמן עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא זה דוחה סיגריות טעמת קליק XL? לא פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא זוכרת אבל אני חושבת בע"ח. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן עם אחותי רצית שיהיה לך זנב? לא... ראית סרט כחול? כן אקסימו לימון הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן כמעט למישהו ברחוב חחח... בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן אבל לא רוצה להיזכר בזה התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא מה קרה... בדמות מספר\סרט? כן רק בגלל שהיה להם דמות טובה במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? לא עישנת? לא חלית? כן בשפעת.. לקחת סמים? לא התנדבת איפושהו? כן אני עושה מחויבות אישית כמו כול כיתות י' ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן טנלובלות נחשב?! ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא הלוואי.. אושפזת בבית חולים? כן כשבוע ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן דרוס מסכן... התאהבת? כן ברחת מהבית? לא היית על רכבת הרים? לא זוכרת היית על רכבת הרים והקאת? היית על רכבת הרים בחו"ל? לא היית בכלל בחו"ל? לא אני רוצה ... מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? לא ישנת עם פוך בקיץ? לא ראית המורדים? לא במציאות חבל היית "מאחורי הקלעים"? לא היית בצילומים של תוכנית? רצו לצלם אותנו ואת המשפחה שלנו אבל לא יודעת למה לא רצינו הצטלמת עם מפורסם? כן דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? לא היה לך פרבי? לא החלפת מנורה? לא שברת דיסק? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא אתה הופעת בעיתון? כן פירסמו אותי בעיתון כשהייתי תינוקת נכשלת במקצוע? כן ביסודי במלא מקצועות אבל אני נכשלת גם בתיכון רק באנגלית היית על במה? כן טקסי סיום או כול מיני הצגות בבית הספר זה נחשב?! התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? לא רק בתמונות ואת מגדל אייפל? לא רק בתמונות ואת עזריאלי? כן ברור.. היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? לא היית בקייטנה? כן כמה פעמיים כשהייתי ילדה קטנה יצאת למחנה? לא אכלת משהו חריף? כן גידלת פעם חיה? כן כול הכיתה שלנו גידלה אוגר ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? לא היית במפגש פורום? לא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא זוכרת היה לך חלום שחזר על עצמו? כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא היית בטיול מאורגן? כן טיולים עם הכיתה זה נחשב?! הלכת לאיבוד? לא נכנסת למצב כפית? לא עשית מועד ג'? לא התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לא מה זה השאלה הזאתי? הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) כן ביסודי הלכנו לראות איך מלצמים נגיד למשל בתוכניות אירוח.. נרדמת ברכבת? לא אבל הייתי ברכבת קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? לא הגשת מבחן ריק? לא שזכור לי הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? לא ישנת בזמן שהייתה צפירה? כן כשהייתי ילדה קטנה חכתי לצפירה ובסוף נרדמתי היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כן חשבו שאתה מוכר בחנות? כן 4 פעמים לפחות או יותר איזה פאדיחה ניסית לא לדבר בכלל? כן הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן לבחור רקע למחשב שלי חח ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? לא כי השאלון הזה שיעממם אותי חחח

למעלה