סקר

סקר ../images/Emo70.gif

"בית השעווה" יוצא ביום חמישי בבתי הקולנוע. אתם: 1. הולכים
בטח שהולכים
2. לא הולכים... למה לבזבז כסף אם אפשר להוריד
3. לא נורא אם נחכה חצי שנה+... יישדרו את זה מתישהו בוידא-ובוקס או באחד הערוצים 4. לא יודעים... תלוי... מקווה שתענו
צופר לעונים (
):

צ'ופר*

אני אולי הולכת... אם יכניסו אותי
אני כולה בת 12
חחחחח לא נראה לי שייתנו לי להכנס...

dk171

New member
אני מחכה שזה יהיה בהוט ../images/Emo6.gif

סתם אם יצא אז בהזדמנות..

montu

New member
1. הולכים!

וואי אני הרבה זמן מת לראות את זה

montu

New member
למה? היא נחמדה לאללה

וגם אומרים שהיא לא רעה...

דם דם

New member
כמובן שהולכים!!!

1: בטח שאני ילך לראות 2: למרות שראיתי- אני צריך לראות אותו בקולנוע(שם לפחות יש תרגום) 3: אין כמו סרט לראות רק בקולנוע,ולא משנה כמה פעמים רואים אותו לפני. 4:

דם דם

New member
לא רע!!

תראי העלילה נשמעת דיי מטומטמת, "כמה אנשים נקלעים לאיזור מבודד ששם יש שני אחים שתופסים מטיילים שהלכו לאיבוד והופכים אותם לבובות שעווה"... הרעיון היה נשמע דבילי,אבל הסרט והביצועים בו ממש יפים, הוא נורא מותח ואני אישית אהבתי. אני כמובן ממליץ ללכת, אני הולך לראות אותו בפעם המי יודע כמה, ואני לא יצטער.

IkMfNiY

New member
לא נראה לי שאני אלך ../images/Emo42.gif

נראה כמו סרט אימה אמריקקי בנאלי. נו, פריז הילטון... יעל

sapirush1

New member
1 כמובן

אבל אני מחכה לשבועות הכי שווה זה ללכת לסרים קצת אחרי שהם יצאו כי אז בקושי שיש אנשים בקולנוע וזה הכי שווה! (פעם אחת יצא לי להיות באולם שבו היינו כולה 5 אנשים!)

skitel

New member
בטח שאני הולכת...

ד"א... מישהו ראה את בית השעווה הישן? איך זה?

Aeon

New member
לכל הפורום

חכיתי שמישהו ידבר על זה... אמרו שהסרט הישן לא היה משהו, אבל המשחק של וינסנט פרייס (שחקן סרטי האימה המהולל!) פשוט היה שווה כל רגע בסרט. מי שלא מכיר את וינסנט פרייס שידע שהבן אדם הגדיר את הז'אנר הזה והעלה אותו לרמות לא רגילות של הצלחה! אני ממליצה לכולכם לראות סרטים של פרייס. (כמובן לא את כולם כי עשה מאות סרטים...!) מורשתו לעולם לא תישכח

Chandler Bing

New member
בטח שהולכים!!! חיכיתי לזה חצי שנה!

ראיתי לפניי חצי שנה תטריילר ותמונות מהסרט... וישר אמרתי לעצמי שאם יגיע לישראל, אני אראה אותו! :)

למעלה