סקר!!!

סקר!!!../images/Emo79.gif../images/Emo214.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

כאשר אתם שומעים דואט, אתם שרים את שתי הצדדים או רק צד אחד? אם כן, איזה צד תעדיפו? תנו דוגמאות לדואטים שאתם אוהבים ואיזה צד אתם אוהבים יותר לשיר.

LeAnnDylan

Well-known member
שאלה טובה!

אממ אני מניחה שזה תלוי. נגיד בשירים של ליידי איי שיש בית של הילרי ובית של צ'ארלס אני שרה רק את הקטעים של הילרי. אבל יש דואטים ששני הצדדים פשוט כיפים באותה מידה. נגיד ב-Travlin Band של קרי ומירנדה אני אוהבת את שני הצדדים

LeAnnDylan

Well-known member
נו הוא לא באמת שר

הוא רק משמיע רעשים של טרקטור כל השיר.

אני אישית נהנית משני הצדדים

אלא אם כן זה ביחד ואז צריך לבחור צד. נגיד בדואט של דלתה גודרם וליאן ריימס אני שרה בשני קולות ועושה העמדה אבל כשמגיע הרגע שבו צריך לבחור אני כמובן הולכת עם ליאן
תמיד אני הולכת עם מי שאני אוהבת יותר (או מי שהשורה שלו מגניבה יותר) אבל מה, זה מה זה לא כיף לבחור צד אחד. חצי שיר את לא שרה
למה שארצה לעשות דבר שכזה? אם כבר מזייפים, מזייפים לאורך כל השיר!

LeAnnDylan

Well-known member
נו אבל את לא מרגישה מפגרת לגמריי לשיר בקול של

נקבה ואז פתאום להחליף קול בגלל שתורו של הגבר? אלא אם כן את מהמאגניבים האלה שמסוגלים לשיר את השיר בצורה מונוטונית. אני מזה לא
אני נכנסת לדמות

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אבל יש קטעים שפשוט אי אפשר
נניח מישהו חותך אחד את השני, אין זמן לנשום.

נניח בוונ יו לאב סאמוואנ לייק דאת'

אז אני ממש אוהבת את כל השיר אבל זה ממש קשה לשיר הכל ברצף כי הן מגיעות לטונים ממש גבוהים
פעם סתם עשיתי משחק וכל פעם שרתי תפקיד אחד
בדה בסט דייז אופ יור לייפ אין לי מושג מתי טיילור שרה כי בקושי שומעים אותה
ואני מזה חושבת שעובדים עליי שאומרים שהיא שרה עם פיקלר
אז במקרה הזה אני שרה את כל השיר. שירים של ליידי איי זה הכי שווה
לא משנה את הטון פשוט משנה את ההבעות פנים
גם כי לרוב אני שרה בשקט|מגלגל|

אוח נו ואיך שכחתי../images/Emo6.gif

בדאז הי לאב יו אני מזה שרה את שתיהן
למרות שזה נורא נורא קשה

מה הקשר JJ../images/Emo69.gif

חח מכירים בפייסבוק את הקבוצה:" jajajajajajajaa.... what? i'm laughing at spanish" XDD

West Doll

New member
חחחח אני וצליל חיפשנו את זה כמו אהבלות

אבל מה, זה ממש מצחיק

למעלה