סקר עכשיו שהעונה השנייה נגמרת חייבים סקר:: איזה עונה יותר אהבתם??? ראשונה או שנייה
פ פלורותם New member 17/8/06 #1 סקר ../images/Emo9.gif עכשיו שהעונה השנייה נגמרת חייבים סקר:: איזה עונה יותר אהבתם ??? ראשונה או שנייה
סקר ../images/Emo9.gif עכשיו שהעונה השנייה נגמרת חייבים סקר:: איזה עונה יותר אהבתם ??? ראשונה או שנייה
B baril New member 17/8/06 #3 ../images/Emo119.gifיותר אהבתי את השנייה למרות שגם הראשונה הייתה מדהימה .
L LemonLimeLilach New member 17/8/06 #4 אני חצויה מצד אחד, יותר התחברתי לעונה ה 2 כי אני פשוט מעדיפה את פאביו על כל אחד אחר מצד שני, העונה ה 1 הייתה *קצת* פחות מרוחה מה 2. וגם היה שם את קמילה. אז... כן.
אני חצויה מצד אחד, יותר התחברתי לעונה ה 2 כי אני פשוט מעדיפה את פאביו על כל אחד אחר מצד שני, העונה ה 1 הייתה *קצת* פחות מרוחה מה 2. וגם היה שם את קמילה. אז... כן.
ג גמדונת קיבוצניקית New member 17/8/06 #5 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifעונה 1..חואן, אסטבן וקמי הם השחקנים האהובים עלי ככה שאין ספק ש1.
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifעונה 1..חואן, אסטבן וקמי הם השחקנים האהובים עלי ככה שאין ספק ש1.
didalf Well-known member 18/8/06 #8 מתלבטת../images/Emo109.gif בעונה השניה היו את פרנקו ואוליביה אם היו יכולים לשלב את העונה הראשונה עם העלילה של פרן ואולי, האימוץ והכל זה היה מושלם.
מתלבטת../images/Emo109.gif בעונה השניה היו את פרנקו ואוליביה אם היו יכולים לשלב את העונה הראשונה עם העלילה של פרן ואולי, האימוץ והכל זה היה מושלם.
D DiRtY BaTeLL New member 18/8/06 #10 טובב זה קשההה מאווד אפילו אבל...... אני ילך על העונה הראשונה.... קמיייייי אבל בעיקרון אני אוהבת את שתיהם קשה להחליט
טובב זה קשההה מאווד אפילו אבל...... אני ילך על העונה הראשונה.... קמיייייי אבל בעיקרון אני אוהבת את שתיהם קשה להחליט
S sweet shir New member 18/8/06 #13 ראשונה!!! ../images/Emo99.gif או שהתבגרתי.. או לוידעת מה.. אבל כבר די נמאס לי מהסדרה.
T talshoosh New member 18/8/06 #14 אממ...../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif קשה לי להחליט... אהבתי את שתיהן
ש ש ק ד וש New member 19/8/06 #15 עונה!../images/Emo9.gif אממ.. אהבתי את שינהם אבל האמת השניה יותר יפה..!
נ נ ו נ י י י י New member 20/8/06 #17 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifראשונה../images/Emo47.gifחואן../images/Emo99.gif