סקר..

Pukipsey007

New member
סקר.. ../images/Emo96.gif

קבלו
. השם שלי:
. כינוי\ם:
. ארץ לידה:
. בית ספר ומסלול:
. איך היית רוצה להיקרא:
. תבלין מועדף:
. שתיה מועדפת:
. דאורדורנט\בושם:
. שמפו וקונדישינר:
. האם שחית בעירום פעם:
. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:
. צבע מועדף:
. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:
. חברים\ות הכי טובים\ות:
. כרית אחת או שתיים:
. חיות מחמד:
. סרט מועדף:
.מוזיקה בכללית:
. מכונית אידיאלית:
. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:
. אוכל מועדף\ שנוא:
. חבר\ה לעתיד:
. היחסים עם ההורים :
. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:
. ממתק מועדף:
. נעליים מועדפות:
. ספורט מועדף (לצפייה):
. הספורט המועדף (למשחק):
. איזה חג אתה הכי אוהב:
. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: .
אוספים:
. מה הפחד הכי גדול שלך:
. תגיד מילה טובה...:
. ספר מועדף:
. עיתון מועדף:
. סדרת טלוויזיה מועדפת:
. כמה טיפים מהחיים:
. מועמד פוליטי:
. מפלגה:
. חום או קור:
. מכתב דואר או אי מייל:
. סרט מצוייר אהוב:
. תאר את עצמך ב-4 מילים:
. אתה שונא אנשים ש..:
. אתה שונא מקומות ש..:
. אני אוהב/ת:
.. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: .
. האנשים שאת/ה הכי שונא:
. מה הכי מגעיל אותך:
. מה את/ה הכי אוהב?:
. משפטים שלך לסיכום:

Lt ResheF 55

New member
תהיי בריאה...

כמה שאלות... רועי כינויים? רשף ,בוסקו יז'ראל! בית ספר? תיכון? מסלול? המראה
ג'ימי, שם מגניב זעתר קולה POLO SPORT. NEW YORK שמפו וקונדישינר? זה לבנות כן בכנרת בטח לצחוק זה טוב כחווווול כן, גנבתי נחש גומי מהסופר יש כאלה בלי כרית יש חתולה וכלבה אבל אני בכלל בעד להעיף אותם עניתי על זה כבר נו אספן העצמות טופ גאן אומץ תחת אש הכל מוסטנג שנת 67 או שברולט קאמארו BITCH! מועדף? ספגטי! שנוא? כבד חברה לעתיד? ג'יימי פרסלי
היחסים עם ההורים? 'סדר אין תלונות העיר לגור בה? ניו יורק סיטי! אם לא זה אז אילת ממתק? סוכריה על מקל נעליים? צבאיות של המדים
ספורט? לא רואה לא עושה חג? יום העצמאות לא חג אבל מת על היום הזה בחיים לא הייתי ולא אהיה הומו אוספים? של הניירות טואלט שלי, סתם! יש לי אוסף של סמלים של כיבוי ומשטרה אין לי פחדים מילה טובה לא קורא ספרים ידיעות אחרונות משמרת שלישית, ג'אג, חברים תנצלו את הרגע! לא מתעסק בפוליטיקה חום דואר מצוייר?
משקרים שנמצאים בדרום מזרח אסיה בחורות
ההיא נו... ערבים קקי של פרה? לא יודע... התנהגות של אנשים בנות וקורבט היה וטוב שהיה

מאור 87

New member
אני.. ../images/Emo9.gif

. השם שלי: מאור.. . כינוי\ם: משמש..
. ארץ לידה:
. בית ספר ומסלול: מסלול בגרות כמובן.. . איך היית רוצה להיקרא: פרנק? . תבלין מועדף: קינמון . שתיה מועדפת: קפה
. דאורדורנט\בושם: Hugo Boss . שמפו וקונדישינר: חח.. Crema נראה לי.. . האם שחית בעירום פעם: לא יצא לי עדיין..
. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח.. גם על עצמי..
. צבע מועדף: שחור.. . האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, נתפסתי עם שליף במבחן בכימיה..
. חברים\ות הכי טובים\ות: ? יאנו שמות? . כרית אחת או שתיים: אחת.. . חיות מחמד: אין.. . סרט מועדף: דוגוויל.. אהבתי.. .מוזיקה בכללית: ביטלס.. . מכונית אידיאלית: 4X4 . משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "כן, כי אני אעשה את זה.." (בציניות..) . אוכל מועדף\ שנוא: פשטידת תפו"א - טעים.. . חבר\ה לעתיד: מה?! . היחסים עם ההורים : טובים.. ? . העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ת"א
..
. ממתק מועדף: אממ.. פופקורן.. . נעליים מועדפות: חחחח WTF?? שיהיה, NIKE.. . ספורט מועדף (לצפייה): NBA . הספורט המועדף (למשחק): |כדורסל| . איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה.. . אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: פחחחחחחחח.. בן אפלק? . אוספים: אין לי.. . מה הפחד הכי גדול שלך: הפחד הכי גדול שלי הוא הפחד עצמו..
. תגיד מילה טובה...: על מי? . ספר מועדף: "מי יבכה כשתמות?" . עיתון מועדף: "מעריב" . סדרת טלוויזיה מועדפת: "שבתות וחגים", "24" . כמה טיפים מהחיים: Just smile..
. מועמד פוליטי: דיויד פאלמר.. . מפלגה: "הירוקים".. באמת! . חום או קור: חום.. . מכתב דואר או אי מייל: אימייל.. . סרט מצוייר אהוב: חח, שלגיה? . תאר את עצמך ב-4 מילים: אני ממש אחלה בנאדם..
. אתה שונא אנשים ש..: מתחנפים/מנצלים אנשים.. . אתה שונא מקומות ש..: אין בהם אויר.. . אני אוהב/ת: לאכול.. .. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הידידה הכי טובה שלי שאני מת עליה.. .. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה לא היה כבר? . מה הכי מגעיל אותך: צביעות.. למרות שכולנו כאלה.. . מה את/ה הכי אוהב?: לאכול..
. משפטים שלך לסיכום: ברוך שפטרנו..

את ממש מכורה אה... ../images/Emo187.gif

. השם שלי: מור
. כינוי\ם: מוריק ,מורי, פינקי
ופומיקי
. ארץ לידה:ישראל
. בית ספר ומסלול: הפקולטה לשום דבר ,מסלול זי"שכ
. איך היית רוצה להיקרא: אני אוהבת את השם שלי
. תבלין מועדף: מלח
. שתיה מועדפת:קוקה קולה
. דאורדורנט\בושם: דיאודורנט (דאב)
. שמפו וקונדישינר: הוואי
. האם שחית בעירום פעם: לא
. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי על מי
. צבע מועדף: סגול / כחול
. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא
. חברים\ות הכי טובים\ות: ואם אני אגיד שמות זה יעזור???
. כרית אחת או שתיים: בלי כרית
. חיות מחמד: אין לי
היו לי 2 כלבות אבל ..
. סרט מועדף: ריקוד מושחת/צמוד
.מוזיקה בכללית:ישראלית והרבה!!
. מכונית אידיאלית: פג'ו 206 כסופה / חיפושית ישנה בצבע אדום עם נקודות שחורות
. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:נארף, פוינט
. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף: שניצל של אמא , שנוא תרד!! יאאק
. חבר\ה לעתיד: ????????????????????????????????????????
. היחסים עם ההורים : נקסטטטטט
. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אין כמו ירושלים (רק לונדון
)
. ממתק מועדף: שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדד
. נעליים מועדפות: אני אוהבת להיות יחפה
. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל
. הספורט המועדף (למשחק): אני???? ספורט??? כן בטח!!!
. איזה חג אתה הכי אוהב:יום כיפור
. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:חסוי!!!!!!!!!!!!!
. אוספים: היה לי פעם אוסף מחקים
. מה הפחד הכי גדול שלך: ליצנים
. תגיד מילה טובה...:מותק
. ספר מועדף: באדולינה - של גבי ניצן ואליפים של אסתר שטרייט וורצל
. עיתון מועדף: מעריב
. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות,חברים ,רוזוול והגדולה מכולן: סיקס פיט אנדר (וזה בלי להתייחס לברור מאליו ע"ע הפורום)
. כמה טיפים מהחיים: תחיו כל רגע כאילו הוא האחרון
. מועמד פוליטי: אני
. מפלגה: מורי לשלטון!!!!!
. חום או קור: קור
. מכתב דואר או אי מייל: מייל (לפחות הוא באמת מגיע..
)
. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות!!!
. תאר את עצמך ב-4 מילים:אופטמיות קוסמית שלא נגמרת
. אתה שונא אנשים ש..:משקרים לי
. אתה שונא מקומות ש..: יבש בהם ואין עניין
. אני אוהב/ת: את החיים .
. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: רובי וויליאמס
.
. האנשים שאת/ה הכי שונא: אנסים ואבות /בעלים מכים .
מה הכי מגעיל אותך: לראות מישו מקיא
. מה את/ה הכי אוהב?: שטוב לי
. משפטים שלך לסיכום: אני צריכה קבוצת גמילה מסקרים..

qt1

New member
OK אחות שלי../images/Emo8.gif

. השם שלי: אמא . כינוי\ם: "אמא מה יש לאכול?","אמא אני צריכה שתקני לי...","QT" . ארץ לידה: ישראל. . בית ספר ומסלול:תיכון עיוני,פעם... לא היו מגמות כמו שיש היום ,זה היה או ריאלי או הומני. אני הייתי בהומני . איך היית רוצה להיקרא: QT
. תבלין מועדף:נענע. . שתיה מועדפת:מיץ תפוזים,מיץ גזר של דוד בני. . דאורדורנט\בושם: לא אוהבת בשמים. . שמפו וקונדישינר: מה שיש העיקר שלא יהיה מסריח. . האם שחית בעירום פעם:כן. . האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא ממש. . צבע מועדף:לבן. . האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא. . חברים\ות הכי טובים\ות:טלי,נעמי, דודה ר , דוד בני וכמובן הכוכב שלי! . כרית אחת או שתיים:1 מספיקה. . חיות מחמד:לברדור לבן. . סרט מועדף:פורסט גאמפ. .מוזיקה בכללית:עברית. . מכונית אידיאלית:ג'יפ שחור. . משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"וואלה","אפח'ד לא עוזר לי בבית", "נשבר לי". . אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- של אמא שלי, שנוא- פיקנטי מדי. . חבר\ה לעתיד:(זו שאלה לרווקים שבינינו
) . היחסים עם ההורים :פ'סדר . העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ת"א-ישראל. . ממתק מועדף:שוקולד בלגי. . נעליים מועדפות:מגפיים. . ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל. . הספורט המועדף (למשחק):תחרות שחיה. . איזה חג אתה הכי אוהב:ט"ו בשבט , לא צריך להכין יותר מדי ואין בלאגן. . אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:הומו-לעברי לידר ,לסבית- בעיה , אני לא מכירה מישהי שיצאה מהארון ושווה טובה. . אוספים: פעם אספתי כובעי מצחיה מכל העולם. . מה הפחד הכי גדול שלך:מחלות. . תגיד מילה טובה...:מותק . ספר מועדף:פונטנלה/מאיר שלו. . עיתון מועדף:לא אוהבת עיתונים. . סדרת טלוויזיה מועדפת:שבתות וחגים,סקס והעיר, מכושפות ,סימפסונס, העיתון של מחר (ככה קוראים לזה?), אלי מקביל. . כמה טיפים מהחיים:אל תאמינו לכל מה שאתם שומעים , "אני לא מאמינה עד שלא ראיתי במו עיניי שהיא ...וזה גם לא ממש מענייני מה היא בוחרת לעשות עם הגוף שלה"
. מועמד פוליטי:אין. . מפלגה:שמאל. . חום או קור: קור. . מכתב דואר או אי מייל:גם וגם, רק לא חובות... . סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה. . תאר את עצמך ב-4 מילים:לא רוצה! . אתה שונא אנשים ש..:משקרים. . אתה שונא מקומות ש..:מעשנים בהם. . אני אוהב/ת:את הים בלילה. .. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:לא מגלה! .. האנשים שאת/ה הכי שונא:מתאבדים שיעים. . מה הכי מגעיל אותך:אנשים אטומים. . מה את/ה הכי אוהב?:שקט ושלווה. . משפטים שלך לסיכום:את צריכה ללמוד פסיכולוגיה יה פלספנית.

Pukipsey007

New member
עכשיו אני

השם שלי:רוני . כינוי\ם:רונצ'וק . ארץ לידה:ישראל . בית ספר ומסלול:בי"ס מקיף ומכללה אורט מגדים כרמיאל
. איך היית רוצה להיקרא: רוני. תבלין מועדף: בזיליקום. שתיה מועדפת: ספרייט. דאורדורנט\בושם:לאידעת... . שמפו וקונדישינר:מה שיש . האם שחית בעירום פעם:אולי בגיל 3 ? . האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים. צבע מועדף: אדום, כחול, . . האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא
. חברים\ות הכי טובים\ות: לא פה.. ששש. . כרית אחת או שתיים: 1. חיות מחמד: לברדור, הייתה איגואנה . סרט מועדף: אמ..(?) לא יודעת. . מוזיקה בכללית: רוק קלאסי . מכונית אידיאלית: ג'יפ, חדש וכחול ומושלם כמו של ליאורו'ש!!!!! . משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "אני צריכה ללמוד", והמון דברים ציניים.. "עכשיו אני במחשב" "איזה חמוד ליאורו'ש!!!!!!!!!" . אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- אוכל של אמא, שנוא- אוכל..לא טעים. שוקולד חרובים. חבר\ה לעתיד:שניה אני כבר אחזור אליכם . היחסים עם ההורים : נו, באמת. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: קטמנדו . ממתק מועדף: באונטי.. נעליים מועדפות: משהו יפה ונוח.. אנא אערף?! . ספורט מועדף (לצפייה): אממ..שחיה. הספורט המועדף (למשחק): .אופניים. איזה חג אתה הכי אוהב: פעם זה היה פורים, היום כל חג הוא רק להתכוננות לבגרויות וזה... אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:הא? . אוספים: בולים, אבנים יפות, ספרים..
(אמא אומרת שהייתה לי גם תקופת סבונים). מה הפחד הכי גדול שלך: הפחד עצמו, כמובן.. תגיד מילה טובה...: מילה טובה? 100 . ספר מועדף: הארי פוטר 1-7.. עיתון מועדף: עיתונים זה לא הכי רציני.. סדרת טלוויזיה מועדפת: עמיקו. כמה טיפים מהחיים: תראו, תשמעו..יש אייסיקיו לדברים כאלה. מועמד פוליטי: השכן המטורף. . מפלגה: מרצצצצצ. חום או קור: בקור חום ובחום קור . מכתב דואר או אי מייל: דואר, יש מעטפה. סרט מצוייר אהוב: אממממממממ..פיטר פן (ובת הים הקטנה). תאר את עצמך ב-4 מילים:לא. . אתה שונא אנשים ש..:מזיינים לי ת'שכל . אתה שונא מקומות ש..:מעשנים בהם . אני אוהב/ת:ג'יפים .. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: במבינו? לא... האנשים שאת/ה הכי שונא:אנשים רעים כאלה. . מה הכי מגעיל אותך: סיגריות וזה. מה את/ה הכי אוהב?: אוכל, ספרים, ..ללמוד... משפטים שלך לסיכום: אולי עוד משהו?!

טוארג

New member
תשובות

יובל אין ישראל אני אחרי ביצפר לא הייתי רוצה להיקרא בשם אחר קארי קפה הפוך GIO האד אנד שולדרס כן כן כחול ושחור לא דנה, דפני, עופר וטל. שתיים חתול שקוראים לו חטול (בגלל שהוא מיוחד זה עם ט') מועדון קרב רוק המכונית שיש לי עכשיו - פולו 16V 1.4 שנת 2000. אם אני אמכור אותה אני אודיע לכם. אין לי איזה משפט ספציפי... מועדף - או אוכל תאילנדי או פסטה, שנוא - ג'ינג'ר חברה לעתיד - יש לי חברה בהווה, שימשך לנצח אמן, קוראים לה דנה. אחלה יחסים תל אביב (כמו עכשיו) מארס קאטרפילר גבוהות כמו שיש לי עכשיו כדורסל כדורסל יום העצמאות קשה לומר... בנות, תבחרו מישהו שנראה טוב ותדביקו לכאן, כי לא ממש בא לי לעשות טובה למישהו... אוספים - כל הדיסקים של משינה, כל אחד מ-80 הסינגלים שלהם, פוסטר בגודל 2.20 מטר גובה על 1.85 מטר רוחב שלהם (בתמונה עם קו 5). הפחד הכי גדול שלי - להתרסק עם מטוס מילה טובה. ספר מועדף - יש כמה: מישהו לרוץ איתו / דוד גרוסמן; הסנדלרית / עירית לינור; הקייטנה של קנלר, צינורות, אניהו, געגועי לקיסינג'ר / אתגר קרת. עיתון מועדף - הגה סדרת טלויזיה מועדפת - קצת קלישאה אבל שבתות וחגים, וגם חברים. טיפים מהחיים - להיות מאושרים עם מה שיש, ולמצוא את הטוב שבכל דבר. מועמד פוליטי - אין. למרות שבדעות שלי אני יחסית קרוב לביבי נתניהו (קפיטליזם), אין מישהו שמייצג את הדעות שלי בנושא הביטחון - אני בעד פינוי רצועת עזה ונגד פינוי יו"ש, אבל בעד הוצאת הצבא משם... מסובך... עזבו... מפלגה - שינוי הכי קרובים קור!!! דואר שרק רומנטיקן חסר תקנה (לאללה) משקרים!! מלוכלכים ומסריחים כמו התחנה המרכזית החדשה-עתיקה בתל אביב סרטי קולנוע איכותיים האהבה האפלטונית שלי - השותפה שלי לדירה מישהו שאני הכי שונא - מישהו שהיה חבר הכי טוב שלי בכיתה י' מה מגעיל אותי - אנשים שמשפילים את עצמם תמורת אהבה ויחס מה אני הכי אוהב - שקט, שלווה, ופשוט אושר ורוגע פנימי משפטים שלי לסיכום - חיה (באושר) ותן לחיות

אני../images/Emo70.gif

השם שלי: יעל.
כינוי: כו-לם קוראים לי יעלי. ואימא שלי גם קוראת לי יולה, יעלצ'ו ועוד מל-א.........
ארץ לידה: ישראל.
בית ספר ומסלול: תיכון בן גוריון, פ"ת. מסלול ? למה הכוונה ? אההה... אני במגמת תקשורת
ו...פסיכולוגיה-סוציולוגיה (זה בא ביחד)
איך היית רוצה להיקרא: אההה... אין לי מושג. אני אוהבת את השם שלי.
תבלין מועדף: אין כזה....
שתיה מועדפת: לימונענע.
דאורדורנט\בושם: דאודורנט של ניוואה ובושם- היפנוטיק פוייזן.
שמפו וקונדישינר: פינוק סגול.
האם שחית בעירום פעם: לא.
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא. אבל על אנשים מסויימים אני כן צוחקת. על ההתנהגות שלהם, ביחוד. <שבגלל זה אני שונאת אותם.>
צבע מועדף: כחול כהה ובזמן האחרון- צהוב.
האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא.
חברים\ות הכי טובים\ות: טל (נ), גל(ז), ליאת(נ).
כרית אחת או שתיים: שתיים רכות....<שמרגישות כמו אחת>
חיות מחמד: חתולים
יש לי 2 חתולות כוסיות- מוניקה ובלה.... שהן אהבת חיי.
סרט מועדף: טוב, נו... אני אגיד 1- אפוקליפסה עכשיו.
מוזיקה בכללית: הכל הולך. <מעברית ישנה עד ג'ז...> חוץ מ...מזרחית
, וטרנסים
.
מכונית אידיאלית: לא מבינה במכוניות... אבל הכי יפה- בנטלי.
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: fuck , shit , "כן...לא." <צריכים לשמוע כדיי להבין> "כוס אימא שלך", "מה אתה משחק אותה" <למישהו ספציפי...>
אוכל מועדף\ שנוא: מרק עוף, גפילטעפיש, אוכל סיני, ספגטי וכו'... שנוא- חומוס- בגרגרים...שעועית.
חבר\ה לעתיד: מה פה השאלה?
היחסים עם ההורים : האמת ש.... ממש טובים. עד שרבים איתם.
העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בארץ- רעננה או תל אביב, בחו"ל- בכל מקום באיטליה... רצוי בוילה באיזה חור.
ממתק מועדף: במבה רולז
נעליים מועדפות: דר' מרטינס, האש פאפיז...
ספורט מועדף (לצפייה): התעמלות אומנותית בערוץ 5 .
הספורט המועדף (למשחק): לא עושה ספורט... אבל אם כבר אז... כדורשת .
איזה חג אתה הכי אוהב: ש ב ו ע ו ת
החג ה כ י אהוב עליי בעולם
אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ניקול קידמן והסולנית של אוונאסנס (מי?
)
אוספים: יש לי אוסף מפיות (אוווו... כ"כ נשי
) מכיתה ה' נדמה לי.... ויש לי ממש יפים !
מה הפחד הכי גדול שלך: אנשים (כן, כן... ובבקשה אל תתנו לי להרחיב, אחרת אני אגרר להרצאה ארוכה.) ו- ג'וקים
עכבישים
ושאר החרקים למניהם...
תגיד מילה טובה...: נחמד.
ספר מועדף: קראתי את הנסיך הקטן אלף פעם... אז הוא.
עיתון מועדף: אני קוראת ידיעות... אם הוא מועדף? אין לי מושג...
סדרת טלוויזיה מועדפת: בארץ- שבתות וחגים, ברור. חו"ליות- אוז, 24, עמוק באדמה, סיינפלד, חברים, סקס והעיר הגדולה.
כמה טיפים מהחיים: שאני אתן לכם טיפים
כולה בת 18... תנו לי
מועמד פוליטי: אההה..... אני.
מפלגה: שינוי.
חום או קור: קור
וכמה שיותר קר...
מכתב דואר או אי מייל: מכתב בדואר.
סרט מצוייר אהוב: מלך האריות.
תאר את עצמך ב-4 מילים: אופטימית שצריך להזהר ממנה. (אווווווווווווווווווווווווווווווו)
אתה שונא אנשים ש..: אני שונאת מלא אנשים. זו אחת התכונות הרעות שבי. החברים שלי אומרים לי שאני נורא "אנטי..." נו, מילא. אני שונאת אנשים שקרנים, המונים, וולגריים... חוצפנים,אנשים רדודים, טיפשים, חסרי טקט.... וכו' וכו'...
אתה שונא מקומות ש..: שונאת מקומות המוננים
אני אוהב/ת: את החברים שלי.
מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אהה... אין לי מושג.
האנשים שאת/ה הכי שונא: רוצים שמות
תאמינו לי שאין רשימה ארוכה מזו... אבל הכי הכי בעולם- את המורה שלי לאזרחות. ואתם בטח חושבים "אההה... אז היא שונאת את המורה לאזרחות, אז מה"מלא שונאים את המורים שלהם....אז זו לא כזו שינאה. זה מעבר לשינאה. אין מילה שתתאר את הרגשות שלי כלפיי הבנאדם הנבוב הזה. היא כזאת טיפשה. באמת... אני חושבת שאם ישאלו אותה בכיתה מעבר למה שהיא צריכה ללמד היא תתחיל לגמגם וישר תגיד ש"זה לא מה שאני צריכה ללמד". היא כזאת טיפשה
מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים.
מה את/ה הכי אוהב?: את החברים שלי, החתולים שלי, מוזיקה טובה, בילוי שקט בבית קפה עם החברים שלי ועם מוזיקה טובה ברקע.
משפטים שלך לסיכום: השאלון היה ארוך כאורך הגלות. אבל נחמד.

למעלה