סקר IN or OUT

O Boy

New member
סקר IN or OUT../images/Emo70.gif

סקר לסיכום התקופה האחרונה ודרך חדשה לאופנה הבאה... יאללה לענות
סופגי זיעה-פאסה או שווה
דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו
גופיות צמודות-מדליק או מעיק
דיסקיות-הכי שווה או לא כזה
ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא
ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא
בוקסר-מדליק או מציק
פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי
מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ
חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי
ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה...

שלי...:)

סופגי זיעה-פאסה או שווה....אמממ...כל אחד והדעה שלו.... דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו.....עדיין איתנו.... גופיות צמודות-מדליק או מעיק...מדליק.... דיסקיות-הכי שווה או לא כזה.....לא כזה..... ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא......תלוי מה ואיפה.... ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא....לא אוהבת אותםן בכלל בוקסר-מדליק או מציק.....נחמד :) פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי.......סקסי וקייצי.... מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ....אאווווט גמור!!! חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי...סקסי :) ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה...להיות עצמך :) א......וקרקור :)

coolel

New member
דעתי

סופגי זיעה - לא אוהב דגמ"ח - נחמד, חמוד וזהו... גופיות צמודות - מדליק דיסקיות - אממ... לא משהו ציורים יפאנים - לא האופנה החדשה אבל בהחלט נחמד מאוד... אהבתי ALLSTAR - בעעעעעע בוקסר - מדליק... פרחים - סקסי וקייצי(לבנות כמובן
) מכנס בתוך המגף - בעעע... אאוט... חוטיני - סקסי - למי שאוהב הכי אין לדעתי זה.... אמממ... הכי אין לדעתי זה באמת כמו שאמרה זאת מעליי להיות עצמך ולהתנהג איך שאתה ולהתלבש איך שבא לך(אבל לא לגמרי - צריך להיות מעודכן
)

../images/Emo1.gif

סופגי זיעה-פאסה או שווה- אין לי ממש דיעה... נחמד... דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו-
נחמד ביותר... הרבה יותר נוח מג'ינס ולא פחות יפה... גופיות צמודות-מדליק או מעיק- חצי מהארון שלי... דיסקיות-הכי שווה או לא כזה- לא משהו... לעוס מאוס חרוש... ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא- נחמד אבל לא בהגזמה... ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא- אף פעם לא אהבתי במיוחד... בוקסר-מדליק או מציק- מציק... אולי בוקסר צמוד.... פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי- יפה לנשים... מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ-
טיפול פסיכולוגי למי שהגה את הטרנד הזה... חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי- אני לא אוהב... די זול.... ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה...- הכל...

flowers girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo36.gifהתשובות שלייי../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

אוקי..
סופגי זיעה-פאסה או שווה שווה
דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו דיי עזב אותנו, אבל לפעמים עוד איתנו..
גופיות צמודות-מדליק או מעיק תלוי איך נראה הבנאדם..
דיסקיות-הכי שווה או לא כזה שווה נורא
אבל חרוש מכל הכיוונים..
ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא משהו נורא
ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא שולטותת
בוקסר-מדליק או מציק בעיקרון מדליק.. אבל בוקסר עם ציורים מכוערים עליהם הם פשוט מטומטמים..
פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי סקסי וקייצי..
מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ מזמןןןן בחוץץ
חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי סקסי אבל כואב..
ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה... חצאיות מיני וזהווווו...

felis baby

New member
שלללליייייייי

סופגי זיעה- שווה ביותר דגמ"ח-עזב אותנו ממזמן גופיות צמודות-מדליק דיסקיות- לא כזה ציורים יפאנים-האופנה החדשה ALLSTAR- כבר מזמן לא בעעע בוקסר-מדליק פרחים- נחמד + מכנס בתוך המגף או הנעל- כבר מזמן בחוץ וטוב שכך
חוטיני- אאוט לגמרי ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה... להיות עצמך!

cutey

New member
תשובות..

אני יודעת שזה לא מנהג אצלי..אבל הפעם אני אענה על הסקר.אז: סופגי זיעה-נחמד.. דגמ"ח-עדיין איתנו. גופיות צמודות-מדליק. דסקיות-הכי שווה. ציורים יפנים-לא לטעמי.. ALLSTAR-שולטות. בוקסר-מדליק! פרחים-סקסי וקיצי. מכנס בתוך מגף או הנעל-כבר מזמן בחוץ. חוטיני-סקסי, אבל מעצבן. ולסיכום:הכי אין-...אממ קשה אבל אני אסכים עם כל האחרים שמעלי-להיות עצמך,ולא להתחפש למישהו אחר או לנסות להיות כמוהו.

DKTLV

New member
רציתם תשובות? קיבלתם..

סופגי זיעה-פאסה או שווה: תלוי דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו: עדיין כאן, בכל מקום ובכל שעה גופיות צמודות-מדליק או מעיק: מדליק דיסקיות-הכי שווה או לא כזה: נחמד ביותר, אבל רק בהתאמה ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא: לדעתי נורא ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא: חחחח לא ולא בוקסר-מדליק או מציק: מדי פעם נחמד פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי: גם נחמד לפעמים, גם לתת וגם לקבל מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ: לדעתי בחוץ חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי: סקסי ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה... חופש!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח....

"פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי: גם נחמד לפעמים, גם לתת וגם לקבל..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... הרגת אותי...

Finix7

New member
תשובות...

סופגי זיעה-פאסה או שווה? - נחמד, לפעמים.. דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו? עדיין איתנו, ואני מקווה שלא יעזוב. גופיות צמודות-מדליק או מעיק? מדליק. דיסקיות-הכי שווה או לא כזה? חביב, רק חבל שכל הערסים הולכים עם זה.. ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא? אמ.. אני לא מתה על זה. ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא? שולטות אצל הפריקים.. בוקסר-מדליק או מציק? פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי? חביב.. לא יותר מזה. מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ? בחוץ.. "תצא בחוץ, דיבוק".. יותר בחוץ מזה זה צביקה פיק... חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי? אני לא מתה על זה. ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה...? עוזי חיטמן! סתם, בצחוק.. גופיות, סטייל צבאי, וגינסים כאלה שמקפלים למטה ואז הם 3/4..

תשובות

סופגי זיעה-פאסה דגמ"ח-עזב אותנו גופיות צמודות-מדליק דיסקיות- לא כזה ציורים יפאנים-האופנה החדשה ALLSTAR-שולטות בוקסר-מדליק פרחים-סקסי וקייצי מכנס בתוך המגף או הנעל-כבר מזמן בחוץ חוטיני-סקסי ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה...להיות אווט

OZ MASTER

New member
אני חדש :)

סופגי זיעה-פאסה או שווה? פאסה לחלוטין דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו? דגמ"חים זה הכי אין שיש!!! גופיות צמודות-מדליק או מעיק? מעיק בעע דיסקיות-הכי שווה או לא כזה? לא כזה... ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא? משהו מזוויע לחלוטין ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא? כבר עזב אותנו... בוקסר-מדליק או מציק? מדליק! פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי? גועל אמיתי! זה כזה מאוס!!! מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ? חחחח ממש בחוץ! חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי? ס-ק-ס-י!!! ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה... קוויקסילבר

מי כאן מנסה לעשות סקרים כמוני?../images/Emo8.gif

חחח סתם סופגי זיעה-שווה דגמ"ח-עזב אותנו, מזל! גופיות צמודות-מדליק ביותר דיסקיות- מגן דוד שולט ציורים יפאנים-משהו נורא, חברה שלי הסתפרה "תיספורת יפנית" עם חתכים וצבעה אותו בצבע סגול ורוד וכול מיני צבעים מזעזעים, מגעיייייל ALLSTAR-שולטות, רק לא עליי בוקסר-מדליק, למה שיציק? פרחים-סקסי וקייצי מכנס בתוך המגף או הנעל-כבר מזמן בחוץ חוטיני-סקסי ואף פעם לא יהיה אאוט (בשבילי) ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה... גופיות ורודות, בגד ים בצבע ורוד מסטיק

../images/Emo26.gif

סופגי זיעה-פאסה או שווה? פיכס אחד גדול... נחרש כמו כל שאר הדברים בארץ, אנשים זה יפה- אבל בכמות ובמידה ולא כל הזמן.. המאסתם את זה. דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו? אני קצת משוחדת בנושא.. אני חובבת דגמ"חים מושבעת ולדעתי זה תמיד כיף גופיות צמודות-מדליק או מעיק לא כלכך הבנתי למה הכוונה (בנים\בנות ואיזה סוג?) אבל לבנות ובנים שיכולים להרשות לעצמם- שירשו לעצמם. דיסקיות-הכי שווה או לא כזה לא ולא ולא.. ועוד פעם לא
ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא מכורה.. פשוט מכורה.. התחלתי לכתוב ולצייר ככה לפני למעלה מחצי שנה. עכשיו כולם מקנאים
ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא אולסטאר זה מותג נצחי.. הם תמיד ישארו עמנו, לא משנה כמה ננסה להעלימן. בוקסר-מדליק או מציק הכי שווה.. והכי יפה זה הילדותיים האלה, עם הציורים
פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי שוב, תלוי איזה.. בקיץ רב החברות מפגיזות במיני חתיכות בד עם הדפסים פרחים.. לכל ילדה בת 10 במחיר פי עשר מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ לא אהבתי מהתחלה.. וכרגיל- נחרש ונמאס
חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי תלוי בתחת של המתלבש\ת.. אני אוהבת ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה... אין דבר כזה, זה לפי מצב הרוח וההרגשה באותו הרגע.

../images/Emo26.gifאני...../images/Emo36.gif

סופגי זיעה: פאסה
דגמ"ח: דווקא סבבי, בקרוב יצא מהאופנה..
גופיות צמודות: תלוי בבנאדם, בדר"כ מדליק.
דיסקיות: חרוש
ציורים יפאנים: הולך עכשיו חזק אבל אפשר לוותר..
אולסטאר: כל אחד ומה שמתאים לו.. אני אוהב
בוקסר: מדליק
פרחים: סקסי וקייצי.. לבנות
מכנס בתוך המגף: אני דווקא אהבתי את זה אבל זה כבר פאסה
חוטיני: סקסי
הכי אין... לעשות מה שבראש שלך!

MiNe

סופגי זיעה-פאסה או שווה - נחמד תלוי מתיי ואיך! דגמ"ח-עזב אותנו או עדיין כאן איתנו- עזוב אותנו! איכס נחרשש גופיות צמודות-מדליק או מעיק-מדליק!:] דיסקיות-הכי שווה או לא כזה-ממש לא כזה ציורים יפאנים-האופנה החדשה או משהו נורא-משו...לא נורא.. ALLSTAR-שולטות או כבר מזמן לא-לא עליי:] בוקסר-מדליק או מציק-מעיק! פרחים-סקסי וקייצי או גועל אמיתי-קייצי קייצי!:] מכנס בתוך המגף או הנעל-בפנים או כבר מזמן בחוץ- בחוץ!! חוטיני-סקסי או אאוט לגמרי-חוטיני? סקסי בטירוף ולסיכום: הכי אין לדעתכם זה...להיות עצמכם!

תשובותתתתתתתת../images/Emo124.gif

סופגי זיעה - לפי דעתי זה יאאפה
דגמ"ח - לפי דעתי זה תמיד יהיה יפה.. זה אף פעם לא שלט בעולם האופנה ואף פעם לא היה טוטאלי אאוט.. זה תמיד נחמד
גופיות צמודות - תלוי למי
דיסקיות - הכי שוות
ציורים יפאנים - תלוי
ALLSTAR -
בוקסר - הרגילים מציקים ביותר
פרחים - לא סקסי אבל קייצי וחמוד.
מכנס בתוך המגף או הנעל - לפי דעתי מגעיל חחח
חוטיני - סקסי
הכי אין לדעתי.... אמממממ לא יודע..

tamarosh

New member
תשובותיי:

- סופגי זיעה שווה - דגמ"ח? חאלס כבר - גופיות צמודות מדליק - דיסקית זה שוווווה - ציורים יאפניים - מכוער - אולסטאר - יאק - בוקסר מדליק - פרחים? תלוי איפה ולמה - בחוץ ממזמן מכנס.... - חוטיני? סקסי ולא נוח - הכי אין לדעתי זה...לא יודעת

מאיה1983

New member
שמתם לב שנכנס לאופנה סיגנון אירגוף?

סופגי זיעה- נחמד. עדיין אין.. דגמ"ח- שיעזוב אותנו כבר! ראיתי בעיקר בזארה. נראה לי שזה הולך להכנס לאופנה, ראיתם? מה אתם אומרים? ראיתם? אהבתם? ועכשיו לתשובות שלי... גופיות צמודות-מדליק דיסקיות- לא כזה... אולי קטנות וחמודות כן.ושרשרת עם אבנים של השפן של פלייבוי ציורים יפאנים- נחמד. תלוי על מה ומי ALLSTAR- מהתחלה לא אהבתי ונמנעתי! בוקסר- אאוט וסתם לא יפה פרחים-סקסי וקייצי מכנס בתוך המגף או הנעל- עוד שניה בחוץ..1 2 3 זהו כבר לא! חוטיני- אאוט, אבל עדיין סקסי הכי אין לדעתי.. טעם אישי וביטוי עצמי בבגדים התשובות שלי היו משעממות אני מודה. לא הייתי מקורית.

למעלה