סקר TGI התפרסם היום...

radio101fm

New member
סקר TGI התפרסם היום...

סקר TGI התפרסם היום ומתייחס לנתוני ההאזנה לתקופה בין ינואר-יוני 2007. הסקר מראה עליה מרשימה של 16 אחוזים בגילאי 18-49 לעומת החציון הקודם. עלייה חשובה נוספת בין השעות 14:00-16:00 עם התכנית 100 ואלעד FM שהחליפה את התכנית דידי לוקאלי וכעת, כחצי שנה לאחר ההחלפה ניתן לראות עליה של כ-25 אחוזי האזנה בשעות אלה. בכל תכניות הפריים טיים ותכניות הלילה ניתן לראות נתוני האזנה טובים ביחס לחציון הקודם. המשך האזנה נעימה !!

malis55

New member
ואיך דידי אומר?

כה כה כה בה בה!!!!! "עלייה של כ-25 אחוזי האזנה לאלעד עמדי?" בסדררררררררררררררררררר אלעד היה מת שתיהיה לו עלייה של 0.25 אחוזים.. אפילו לזה הוא לא מגיע!! מי זה אלעד עמדי בכלל.. חתיכת יצור מסכן בלי חיים הוא לא מגיע אפילו לציפורן באצבע הכי קטנה ברגל של דידי חתיכת חקיין עלוב מעניין כמה שילמתם לאלה שעשו את הסקר הזה בשביל שירשמו שקרים.. אתם יכולים להמציא "תוצאות של סקרים" עד מחר אבל העובדות מדברות בעד עצמן.. חמודים שלי, הרוב הגדול של המאזינים שלכם נקראים היום המאזינים שלכם שלעבר. תחזירו את דידי ואז תיראו מה זה עלייה באחוזי ההאזנה..

סמדר58

New member
הציניות נשפכת!!!!!!!

צוות רדיו ירושלים יקר, שמי סמדר ואני ותיקה שלכם אבל לאחרונה בשל היותי מרותקת זמנית לכסא גלגלים יצא לי לשמוע אתכם לא מעט. רציתי לשתף אתכם בהרגשתי לגבי השידורים שלכם... ראשית, אם הודעה זו תמחק אתם פשוט לא הוגנים. הריי באיזה מקום מתוקן לא מוכנים לקבל ביקורת, לכן נקודה זו חשובה לי מאוד. ברור כי ההודעה מיועדת לכם כי חוץ מעובדי הרדיו (אפילו לא כולם) אף אחד לא קורא פה תגובות והערות, וזה ברור... אין בפורום הודעות. אפילו הכמה תגובות שאתם הייתם כותבים בשם "מאזינים" כבר לא נכתבות. הכוונה היא לא לפגוע, ממש לא לפגוע אבל לעורר אתכם, ולכן בחרתי בחלק מדבריי להשתמש ב"רוח שטות" בסוף דבריי אני בטוחה שלא יהיה אחד שלא יהנהן בראשו. האם אתם חושבים שאתם מפעילים תחנה כמו שבאמת מאזינים היו רוצים לשמוע?? אם כן אז גשו להסתכלות באופן בהול לאחד מבתי החולים לחולי נפש, שלחו את זה שהצליח להקליד את הנתונים אודות ה"סקר" לבית החולים "כפר שאול", את מנכ"ל התחנה ל"איתנים" ואת השאר ל"אברבאנל". בעניין אלעד עמדי: אין ספק כי אם הוא היה זוכה להשקעה כספית בעיקר מבחינת תוכן התכנית- הוא היה מביא את תכנית הרדיו מספר 1 בארץ המוח שלו (לדעתי) יכול לבשל רעיונות מטורפים שלולא היה מקבל את הכלים המתאימים באמת היה היגיון בסקר שבטח הוזמן על-ידכם או משהו. אם שדר פופולארי כ"כ ומוכשר כ"כ יושב בכל יום כמעט ומשדר מכל הלב ללא שקל 1 של השקעה בתכנים זה נשמע לכם הגיוני? (אני נשבעת שאין לי קשר עם הצוות של עמדי או איתו אבל שומעים, פשוט שומעים שהתוכנית לא מושקעת כספית נקודה- הוא יוצר שיחות ומעלה נושאים וכו... ה"ווואו" של התכנית שלו הוא שמגיע זמר/ת ואז בטח שאתם לא משקיעים בזה) עם כל הכריזמה שלו והרצון להמשיך ולהקשיב לו, באיזשהו שלב פשוט יימאס לאנשים ממנו וזה לא באשמתו, ממש לא... רדיו ירושלים!!!!!!!! תשקיעו בתכנים ופחות ב"למלא את המשבצות". קחו ביקורת בצורה הוגנת. תפנימו לעזאזל- מי לעזאזל בנה את לוח המשדרים שלכם, קחו עוד דוגמא מפרגנת-לא מפרגנת: בין השעות 16-18 יש לכם שדרנית עם קול מ-ד-ה-י-ם, אבל ממש מדהים, רק תודו שהסגנון שלה הוא 100% גלגלצ"י ושגלגל"צ היא פופולארית מכם, ממש מעניין אותי לדעת למה יעדיף מאזין להאזין לכם מאשר לגלגל"צ בצל העובדה שההבדל היחידי בשעות אלה בין 2 התחנות הוא שאתם משדרים פרסומות, והם לא.. האם מישהו חשב על זה? האם יש בישראל 2007 אנשים שנהנים לשמוע פרסומות? למה אתם עושים חצי עבודה? תשדרו כמה פרסומות שבא לכם אבל שהמאזין הממוצע ירצה שהן ייגמרו , שיצפה למשהו... השדרנית נשמעת מספיק אינטלגנטית כדי לפתח נושאים, לקיים שיחות עם מאזינים או כל דבר אחר... האם גם פה אתם מעדיפים "להעביר את הזמן"??? מישהו מכם חשב על זה?? אני מקווה שכן... ואני בכלל לא ארחיב בעניין של "מוטי פרנסיס" שהוא מכה מרדימה.. יש לו קול יפה אבל רק ב2 המילים הראשונות במשפט , הוא בעל מבטא ילדותי, הקול שלו מרדים, וכשהוא משדר הוא נשמע כאילו הוא מקריא הכל מלוח מודעות ללא אלתור... חבל... כל שאר השידורים שלכם נחמדים ויותר מזה... אני מהנית ב"בוקר טוב ירושלים""מנטה" "101 תא דואר" ומאופיר טל... תעשו משהו , כדי שתשמעו טוב יותר... טיפ מכל הלב... יש לכם המון פוטנציאל... נצלו אותו..

מה איקס

New member
שלום לך...

אני רוצה לחלוק על כמה מהדברים שהעלית פה... א. זה נכון שרדיו ירושלים משדר הרבה פרסומות לעומת גלגל"צ שלהם אין פרסומות... אבל... תחשבי על זה שגלגל"צ ממומנים על ידי הצבא... רדיו אזורי כמו רדיו ירושלים מקבל את מירב הכסף שלו מפרסומות... אין מה לעשות... ככה זה בכל רדיו אזורי... מסכים איתך שהתכנית של מירב בין 4-6 מעולה... אחת המועדפות עליי... ב. אני לא יודע כמה את מקשיבה למוטי פרנסיס, אבל מה שבטוח זה שלא מספיק.... לטעמי, מוטי פרנסיס צריך לשמש דוגמא לכל שדרן בארץ... הוא בחור שמעביר את השידור בצורה מעולה... ועם הקול היפה שלו ששנינו מסכימים עליו, הוא גם נותן מעצמו אישיות מקסימה שנוגעת בכל מאזין...הוא לא מרדים בכלל... אני לא יודע מאיפה הבאת את זה... במיוחד אחרי שאמרת שאת אוהבת את אופיר טל שהוא באמת מרדים... אולי בגלל השעות שהוא משדר בהן... מוטי לא נשמע כאילו הוא קורא מדף... על מה את מבססת את הדברים האלו? את ראית אותו קורא מדף??? לרוב שומעים שהוא מאלתר... ויש לו לפעמים מבטא ילדותי... אז מה.. זאת האישיות שלו... הוא עוד צעיר... זה לא ששומעים ילד בן 12 משדר... שוב אני אומר, לטעמי, הוא השדרן הכי טוב ברדיו... ובין הטובים בארץ... ולא רק אני אומר... עוד המון אומרים... בפעם הבאה שאת כותבת ביקורת כזאת, אני מבקש שלפחות תבססי את הדברים שלך... כי כל הדברים שאמרת על מוטי אינם מבוססים... מקווה שהעברתי את הנקודה... שתהיה לך האזנה נעימה...

matanky

New member
בסימן אחד?! ../images/Emo122.gif

" אז גשו להסתכלות באופן בהול לאחד מבתי החולים לחולי נפש " למה נראה לך שהם יבואו ויתחילו לחפש אותך בבית חולים לחולי נפש?! הגבת יופי. לא צריך לרדוף אחרייך עד הבית חולים. צר לי לומר לך,אבל אם אינך מרוצה מהרדיו ה- מעולה של ירושלים אז לכי תעשי סיבוב עם הכסא גלגלים בבית או משהו. תראי מה את אומרת כאילו מה נסגר איתך?! קול יפה ומבטא ילדותי?! יש לו קול יפה את צודקת
וקול הכי רדיופוני שיכול להיות. כאילו גם כיסא גלגלים וגם את צריכה בדיקת אוזניים?! חבל עלייך.. הוא אחד ה- שדרנים ברדיו ירושלים ואם לא הכי טוב שם! ונכון לכל אחד מותר להביע את דעתו. הנה הבעת את דעתך?! ואני מביעה את דעתי עליך!
ת'טיפים שלך תשאירי למלצרים עדיף! שבוע טוב ומלא בהמון תוכניות עם מוטי פרנסיס שתשתעממי למוות ואנחנו נהנה לראות אותך סובלת!
מתן

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif אני ממש ממש ממש לא מסכימה איתך

מעבר לזה שדעתי שונה משלך בצורה נחרצת,
דבר ראשון, עם כל הכבוד יש דרך להגיד ולכתוב דברים, מאחורי השמות שאת אומרת עומדים אנשים. המילים שלך פשוט מחפירות, מוגזמות, ונכתבו בשפה מרושעת, כן, אין לי מילה אחרת. את מדברת על חוסר הוגנות במידה וההודעה שלך תימחק, אני מציעה לך לפתוח מילון בערך "הוגן", לקרוא את ההודעה שלך ולהגיד אם יש קשר בין הדברים. יש דרך להעביר ביקורת ויש דרך לכתוב אותה. אני מצטרפת למילים של "מה איקס", שהגיב כבר לפני, בנושא הפרסומות, אין שום ביסוס למה שאת אומרת, אז לפני שאת תוקפת ומעליבה, לפחות תבדקי שאת אומרת דברים נכונים
. ובקשר למוטי פרנסיס, לא, תתפלאי, אני לא משדרת ברדיו, ולא אני גם לא מפיקה, ואני אפילו לא ירושלמית, וגם ממש לא גרה קרוב, אבל אני להבדיל ממך הוצאתי את הפקקים מהאוזנים שיצאתי מהבריכה, אבל אם היית מוציאה גם את שלך, והיית מוכנה לפתוח את הראש והאוזניים לאומנים ישראלים שנמצאים בתחילת דרכם, לתת להם במה- היית מבינה עד-כמה מוטי פרנסיס הוא שדרן גדול
לא ראיתי ולא שמעתי אדם כמוהו, שפתוח למוזיקה ישראלית, שנותן במה למגוון כ"כ רחב של מוזקיה, שלא משמיע רק את הלהיטים שאת יכולה לשמוע בכל חור כל הזמן
. מוטי ילדותי? ממש לא
הייתי מגדירה את זה אולי כמודרני, צעיר, קליל, משהו שגם אנשים צעירים יוכלו להתחבר אליו... יש לך כנראה בהחלט בעיה אם את נרדמת במילה השניה שמוטי פרנסיס מוציא מהפה, אבל הבעיות שלך הן כבר ממש לא ענייני, אני מאחלת לך רק בריאות. ההודעה הזאת דרך אגב לא נכתבה מרצון להעליב או לפגוע בך, אבל כמו שכבר אמרתי, ולא פעם אחת, תזכרי שיש דרך להגיד את הדברים, שיהיו לך חיים יפים.

אוקיי, אז אני אומר לך ככה -

קודם כל, אני שמחה שאת בטוחה בעצמך ובביקורת שלך, אבל צר לי לאכזב אותך - לא הנהנתי בראשי, ולו לרגע, באף אחד מאלפי המשפטים שלך, פרט לאלו שמשבחים (בקטנה, אבל עדיין) את התחנה, והם מועטים בהשוואה להודעה עצמה. ואם ההודעה שלך היא באמת לא באה בכוונה לפגוע, והיא "טיפ מכל הלב", כמו שאת אומרת - אז למה, לעזאזל, את משתמשת במילים הכ"כ מגעילות האלה, שבכל אופן לא מבוססות על כלום? ואיפה "הלב" בטיפ ההוא שכמובן, הוא מכל הלב? ואני חייבת להגיב לעוד דבר אחד - מוטי פרנסיס הוא בין השדרנים היותר טובים שיש בארץ, ואם יש מישהו שאני יותר נהנת להקשיב לו - זה הוא. אם היית מנסה להקשיב לאחת מהתכניות שלו באמת ולא בזמן שאת קוראת איזשהו עיתון מצ'וקמק שקנית לפני יומיים ושכחת לעבור עליו - סביר להניח שגם את היית שמה לב לזה והמילים המטופשות האלה שכתבת לא היו נכתבות וחוסכות לי ולך את הזמן היקר הזה. אה, כן, ולמקרה שחשבת - אני לא קשורה, בדרך זו או אחרת, לרדיו. הרי טענת, ואני מצטטת - "אין בפורום הודעות. אפילו הכמה תגובות שאתם הייתם כותבים בשם "מאזינים" כבר לא נכתבות." ויש לי שאלה, אם אפשר כמובן, על סמך מה זה מבוסס? אה, כן, ולמקרה שחשבת שוב (מפתיע) - הכוונה היא לא לפגוע, ממש לא לפגוע, אלא רק לעורר אותך.

סמדר58

New member
איזה יופי!!!!!

4 תגובות על ההודעה מ"אנשים שונים" תוך רבע שעה שלושה ימים אחרי ההודעה שלי וב12 בלילה? חחחחחחחחחחחח מוטי אל תלחץ זה ממש לא היה מכוון אליך אישית. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עצוב לי עלייך. ממש.

והגישה שלך עולה לי על העצבים. את מוזמנת לעשות טובה לכולנו וללחוץ על האיקס ההוא שם, למעלה.

סמדר58

New member
נכון!! כרגע הסתכלתי על האיXים

אכן, מאחורי כל משפט ודעה עומדים אנשים, חוסר רגישות הוא הדבר האחרון המאפיין רודפי צדק כמוני. חבל מאוד שבמקרה הזה מדובר אמנם באנשים אך באנשים יהירים שלא מודעים לעובדות וגרמו לכל המצב הזה להיראות כמו שהוא במו עשרת אצבעותיהם וזאת, בלי לקחת בחשבון שהם פוגעים בעוד גופים חפים מפשע. כנראה היה להם את כל הזמן שבעולם להחליט לשנות משהו, הם החליטו שלא וגרמו למצבם הנורא. לא אני המצאתי את הגלגל והעבר הוכיח שבמקרים מסוג זה הגלגל מסתובב כ"כ מהר עד שלא יהיה ניתן לעצור אותו וחבל, באמת חבל. קשה לבנות, אך מנגד קל , נורא קל להרוס ולכל הרס יש רמה מסויימת, כשנפגעים מצעדים שנראים הרסניים בעקבות חוסר אתיקה מקצועית ורצון לבלום..... יש צורך להתעודד בכך שעוד לא נשלף נשק יום הדין שע"פ המקורות הוא איום, נורא, הרסני, בלתי הפיך ,ומושתת על המשפט העתיק "תמות נפשי עם...." בד"כ מתוכנן היטב לפרטים וההרס שנזרע עד היום ע"י המדוכאים הינו קמצוץ קטן מתוכניותיהם ההרסניות מנשוא שטמונות במגירה וקרובות מתמיד לשליפה. נהיגה בחוסר אחריות מובילה לאסון כל תפיסה אחרת תוכיח כי זה מסוכן, מסוכן מאוד! ניתן להתנצל ולהמשיך הלאה גם ללא שיתוף פעולה כלשהו אך עם סגירת מעגל חשובה וקריטית לצד השני. ברגע שהצד הנפגע מגבש מטרה שהיא אחת-להרוס, הוא מצליח ושהוא מגיע למצב שהוא צובר כסף ומעמד הוא חייב לסגור פינות מציקות ובלתי הוגנות מן העבר גם אם אינן קשורות לשכר. אינני ממליצה לשחק עם אש הנקמה שהיא הרסנית. בכל אופן, זוהי הודעתי השלישית והאחרונה... הודעה רביעית לא תכתב. במדה ולא הובן המסר, דבר המעיד על אינטלגנציה נמוכה שלא נראה לי כי מישהו מכם סובל ממנה- יש לראות הודעה זו כמבוטלת. לילה-בוקר טוב... ביי!

למעלה