סקר

eris1515

New member
סקר

על מה אתם הכי רבים עם האחים?
מתי הייתה הפעם האחרונה שרבתם?
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקתם ביחד?
מתי היתה הפעם האחרונה שאמרתם לאח\אחות מילה טובה?
מתי היתה לכם הרגשה של גאווה כלפי האח\האחות?
איזה סיטואציה תגרום לכם להגיד-"זהו,אתה כבר לא אח שלי?"
מתי בפעם האחרונה עשיתם "אמבו'ש" על האח הקטן?
מתי חלמתם חלום על האח\האחות?
מתי הרגשתם עד כמה אתם אוהבים את האח\אחות?
מתי בפעם האחרונה ישבתם לראות טלויזיה ביחד?
מתי בפעם האחרונה חיבקת את האח\אחות?
מתי בפעם האחרונה נישקת את האח\אחות?
מתי בפעם האחרונה אמרתם לאח\אחות אני אוהב\ת אותך?
מתי לאחרונה פינקת את האח\אחות?
מתי לאחרונה ויתרתם לאח\לאחות?
בעע סתם כירטשתי שאלות-אבל התאמצתי-וחסר למי שלא עונה

eris1515

New member
עונה לעצמי../images/Emo13.gif

על מה אתם הכי רבים עם האחים?לרוב אני רבה עם אחים שלי כשהם לא עוזרים לי או סתם מרגיזים אז יש אוירה של מתח בבית וכל אחד עם העצבים שלו עד שבסוף הכל נרגע
מתי הייתה הפעם האחרונה שרבתם?אמ.. אני ואחותי עדיין קצת בכסח
מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקתם ביחד?ביום שבת
אני ואחי צחקנו על אחותי-וכמובן שהכל היה בגדר צחוק
מתי היתה הפעם האחרונה שאמרתם לאח\אחות מילה טובה?אתמול
מתי היתה לכם הרגשה של גאווה כלפי האח\האחות?תמיד
איזה סיטואציה תגרום לכם להגיד-"זהו,אתה כבר לא אח שלי?"
בהרבה מקרים...אני יכולה לפלוט משפט כזה בלי לשים לב...
מתי בפעם האחרונה עשיתם "אמבו'ש" על האח הקטן?
ביום שבת
מתי חלמתם חלום על האח\האחות?אמ..לא זכור לי מתי
מתי הרגשתם עד כמה אתם אוהבים את האח\אחות?היום
מתי בפעם האחרונה ישבתם לראות טלויזיה ביחד?אמ...לפני 3 ימים ישבתי עם אחותי הקטנה-מרוב השיעמום ראינו הופ
מתי בפעם האחרונה חיבקת את האח\אחות?היום
מתי בפעם האחרונה נישקת את האח\אחות?היום
מתי בפעם האחרונה אמרתם לאח\אחות אני אוהב\ת אותך?היום
מתי לאחרונה פינקת את האח\אחות?לפני 3 ימים היינו אני ואחותי הקטנה לבד בבית אז עשינו חגיגה
מתי לאחרונה ויתרתם לאח\לאחות?אמ..לא זוכרת...

סקר../images/Emo35.gif נראה יותר כמו אלף סקרים../images/Emo3.gif

על מה אתם הכי רבים עם האחים? על ההתערבות שלה בחיים שלי ועל הביקורת שלה כלפיי. מבחינתה היא תמיד צודקת ואני תמיד טועה. מתי הייתה הפעם האחרונה שרבתם? לפני כשבוע וחצי בערך. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקתם ביחד? בביקור האחרון שלה כשהאחיין עשה משהו ממש חמוד ומצחיק, כפרה עליו
מתי היתה הפעם האחרונה שאמרתם לאח\אחות מילה טובה? האמת שלא זוכרת, איכשהו תמיד מגיעות למצב שרבות ישר על ההתחלה כשנפגשות כבר. מתי היתה לכם הרגשה של גאווה כלפי האח\האחות? הרבה פעמים- כשהיא סיימה את התואר, למשל, ממש הייתי גאה בה, כי היא עבדה במקביל והיה לה מאוד קשה. איזה סיטואציה תגרום לכם להגיד-"זהו,אתה כבר לא אח שלי?" כשהיא מגזימה עם הביקורתיות, ככה הרגשתי בפעם האחרונה שרבנו שפשוט נשבר לי והתייאשתי ולא רוצה יותר לסבול ממנה ופשוט החלטתי לא ליצור איתה יותר שום קשר, מינימום יחס אליה. היא הביאה את זה על עצמה
מתי בפעם האחרונה עשיתם "אמבו'ש" על האח הקטן? אני האחות הקטנה, ולמיטב זכרוני מעולם לא עשו עליי אמבוש... מתי חלמתם חלום על האח\האחות? לא זכור לי... מתי הרגשתם עד כמה אתם אוהבים את האח\אחות? כשהיא כן מנסה לא לבקר אותי ולקבל אותי כפי שאני (נוראית שכמותי שהלכתי ללמוד הוראה ולא מינהל עסקים כמוה), אבל זה כבר בקושי קורה. מתי בפעם האחרונה ישבתם לראות טלויזיה ביחד? הרבה הרבה זמן... מתי בפעם האחרונה חיבקת את האח\אחות? בביקור האחרון, את אח שלי נראה לי בבר מצווה שלו פעם אחרונה
מתי בפעם האחרונה נישקת את האח\אחות? בביקור האחרון. מתי בפעם האחרונה אמרתם לאח\אחות אני אוהב\ת אותך? ממזמן לא... לא נתנו לי סיבה טובה
מתי לאחרונה פינקת את האח\אחות? בביקור שלה תמיד דואגת להפתיע עם מתנות והפתעות. לגבי אחי- לא זוכרת כרגע, אבל היו פעמים שקניתי לעצמי משהו במכולת וקניתי עוד אחד שיהיה גם לו. דברים קטנים כאלה
מתי לאחרונה ויתרתם לאח\לאחות? אני מניחה שבתקופת גיל העשרה... מאז ממש התרחקנו

עונה

על מה אתם הכי רבים עם האחים? פרטיות. מתי הייתה הפעם האחרונה שרבתם? וואי לא זוכרת. מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקתם ביחד? פעם אחרונה שנפגשנו, בתחילת מאי. מתי היתה הפעם האחרונה שאמרתם לאח\אחות מילה טובה? אממ מה נחשב למילה טובה? מתי היתה לכם הרגשה של גאווה כלפי האח\האחות? תמיד איזה סיטואציה תגרום לכם להגיד-"זהו,אתה כבר לא אח שלי?" אמרה קיצונית כזו תבוא רק אחרי מעשה מאוד קיצוני ממנו. מתי בפעם האחרונה עשיתם "אמבו'ש" על האח הקטן? כשהוא היה באמת קטן לפני המון המון שנים. מתי חלמתם חלום על האח\האחות? לא זוכרת את האמת. נראה לי אף פעם לא חלמתי עליהם. מתי הרגשתם עד כמה אתם אוהבים את האח\אחות? אמממ לא יודעת:) מתי בפעם האחרונה ישבתם לראות טלויזיה ביחד? לא רואה טלוויזיה כמעט. כולנו גם גרים באזורים אחרים בארץ מתי בפעם האחרונה חיבקת את האח\אחות? כשאחי הקטן היה בן 4 בערך. מתי בפעם האחרונה נישקת את האח\אחות? כנ"ל מתי בפעם האחרונה אמרתם לאח\אחות אני אוהב\ת אותך? במילים אלו? לפני מיליון שנה. מתי לאחרונה פינקת את האח\אחות? לפני חודשיים. מתי לאחרונה ויתרתם לאח\לאחות? אממ רק כשהיינו קטנים.

נמ

על מה אתם הכי רבים עם האחים? וואלה, לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שרבתם? היום? מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקתם ביחד? היום? מתי היתה הפעם האחרונה שאמרתם לאח\אחות מילה טובה? היום חח מתי היתה לכם הרגשה של גאווה כלפי האח\האחות? היום! איזה סיטואציה תגרום לכם להגיד-"זהו,אתה כבר לא אח שלי?" כשאח שלי שר בקולי קולות ומזייף :S [סתם, זה היה בצחוק כלפיו] מתי בפעם האחרונה עשיתם "אמבו'ש" על האח הקטן? מתי חלמתם חלום על האח\האחות? מתי הרגשתם עד כמה אתם אוהבים את האח\אחות? היום מתי בפעם האחרונה ישבתם לראות טלויזיה ביחד? מתי בפעם האחרונה חיבקת את האח\אחות? היום מתי בפעם האחרונה נישקת את האח\אחות? היום מתי בפעם האחרונה אמרתם לאח\אחות אני אוהב\ת אותך? מתי לאחרונה פינקת את האח\אחות? מתי לאחרונה ויתרתם לאח\לאחות? היום וזה לא חכמה. יש לי מלא אחים, אז משהו תמיד נכון לגבי לפחות אחד מהם

funki cat

New member
גם אני רוצה!! ( תשובות דיי משעשעות)

חחחח שוב החדשה שענתה לשאלות למעלה... חח על מה אתם הכי רבים עם האחים? מחשב מתי הייתה הפעם האחרונה שרבתם? אההה כל יום בערך... מתי הייתה הפעם האחרונה שצחקתם ביחד? אחרי כל ריב חחח מתי היתה הפעם האחרונה שאמרתם לאח\אחות מילה טובה? אף פעם כי אז אני יתלה את עצמי (בצחוק...חחח) מתי היתה לכם הרגשה של גאווה כלפי האח\האחות? הטקס שאחרי הטירונות איזה סיטואציה תגרום לכם להגיד-"זהו,אתה כבר לא אח שלי?" כל יום אני אומרת את זה לאחי בן ה-19 מתי בפעם האחרונה עשיתם "אמבו'ש" על האח הקטן? אני הכי קטנה ותמיד עושים את זה לי!!! אוף! מתי חלמתם חלום על האח\האחות? מפחיד לחשוב עליהם אז לחלום בכלל סיוט מתי הרגשתם עד כמה אתם אוהבים את האח\אחות? כשהם מביאים לי כסף! מתי בפעם האחרונה ישבתם לראות טלויזיה ביחד? אהה... לא זוכרת מתי בפעם האחרונה חיבקת את האח\אחות? תגידו אתם רוצים שאני יגיע לבית חולים! לא מעיזה לגעת בהם חח מתי בפעם האחרונה נישקת את האח\אחות? טוב זה כבר מוגזם, גאד! מגעיל לחשוב על זה מתי בפעם האחרונה אמרתם לאח\אחות אני אוהב\ת אותך? טוב פה אני כבר
מתי לאחרונה פינקת את האח\אחות? חחח אני לא מפנקת , מפנקים אותי מתי לאחרונה ויתרתם לאח\לאחות? כל יום אחרי שרבים איתי ונותנים לי שוחד חחח

למעלה