סקר!!

MaYo0sH

New member
סקר!!

מה הפריט איפור שעליו הייתן מוכנות בקלות לוותר, ומה הפריט איפור שלא הייתן יכולות לחיות בלעדיו?

אילונוש

New member
ובכן..

על מה שהייתי מוותרת בקלות זה הסומק.. כי גם ככה אני תמיד אדומה או ורודה.. ועל מה שלא הייתי מוותרת זה על מייק אפ (יש לי בעיה של פנסים..) ועל מסקרה.. אני מאוהבת! (במייבליין..)

SuGaRBabe1

New member
אוקיי ככה...

לוותר... הייתי מוותרת על אייליינר, זה ממש מיותר לדעתי... ולא הייתי יכולה לחיות בלי ליפגלוס ומסקרה... אני מממתהההה על המוצרים של קרליין.. יש להם מסקרה פצצצצצה וליפגלוס מס´ 17 שלהם מהמם!
ממליצה בחום...

tootik

New member
מממ....

הפריט איפור שהייתי מוכנה לוותר עליו זה אייליינר, והפריט שלא הייתי מוותרת זה מסקרה ומעגל ריסים...נותן מראה מושלם לריסים וזהו!

plomphy

New member
דרך אגב, אני חדשה פה!

אני הייתי מוותרת על סומק כי כמו הודע השראיתי למטה, גם אני כל הזמן ורודה. לא הייתי יכולה לוותר על עיפרון עיניים שחור כי העיניים שלי פצפונות ובלי זה אני נראית חיורת!
מאיה

עוגייה

New member
אני...

הייתי מוותרת על מייקאפ ואיי ליינר (כי אני לא משתמשת) ובחיים לא יכולה לוותר על ליפגלוס, מסקרה ועיפרון (שחור, כחול, לבן, לא משנה..)

MaYo0sH

New member
ועכשיו אני...

אני לעומתכן...לא יכולה לוותר על סומק! פשוט לא... שאני כמה בבוקר הפנים שלי נראות חוורות ואני לא יכולה להסתכל על עצמי אפילו, ואחרי שאני שמה קצת צבע על הלחיים פתאום אני נראת הרבה יותר טוב. עוד פריט שלא הייתי מוותרת עליו זה עיפרון עיניים. הייתי מוותרת על איילנר בקלות כי מעולם לא השתמשתי בזה ולא נראה לי שאני גם אשתמש....

katykr

New member
ועכשיו אני....

הייתי מוותרת על איילינר..כי צריך להיות פיקאסו בשביל לעשות את זה יפה (או לחילופין לבקש מאמא), ולא הייתי מוותרת על מסקרה וסומק... בסומק התחלתי להשתמש יחסית לא מזמן אבל זה ממש מוסיף צבע לפנים...במיוחד לי..שאני ממש בהירה!

אממממממ.....

הייתי מוותרת בקלות על סומק, ומסקרה. אני לא מסוגלת לחיות בלי עיפרון שחור...מצטערת.... קוטג´

איך אפשר לוותר על סומק??

סומק משנה לחלוטין את הצורה של הפנים ( כשמים אותו נכון ), ואני בחיים לא אוכל לוותר עליו או על קונסילר. הדבר שהייתי בשמחה מוותרת עליו הוא..........האמת שאין שום דבר שהייתי מוותרת עליו, אני אוהבת להתאפר ואת כל הדברים שבהם אני משתמשת. מצטערת!

בעיקרון??? על הכל!

אין לי בעיה לוותר על הכל. אבל אם זה לבחור בכל אופן , אז לחות לשפתיים(בלי צבע) ומסקרה ועיפרון לעיניים להם אני מכורה. את השפתיים, אני תמיד דואגת לרכך ע"י שיפתון תות (אתן יודעות כמו של הילדות הקטנות, אני מתה על הטעם
). אם השפתיים רכות ולחות ולא יבשות ופצועות זה כבר איפור מבחינתי:)

shiraz2

New member
חחחח גם אני מתה על השפתונים האלה...

אבל התפוח יותר טעים....... חחחחח... בכל אופן אני ממש כמוך, אני מכורה לעיפרון שחור ולהמווון מסקרה!!! למרות שעכשיו אני בשביתה כי אסור לי להתאפר עד שתעבור לי הדלקת בעין.....
שירז

אז ככה...

מה שלא הייתי מוכנה לוותר עליו בחיים זה רימל. ומה שכן הייתי מוכנה לוותר צללית או אודם. רעות

למעלה