סקר

Jan22

New member
סקר

קדוש עייף ,עבד כל השבוע כמו חמור. אני אחליף את החפשן! 1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! שבוע טוב .

giovanni 85

New member
אני!

.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? עם שעת שינה אחת, שלושה ימים. 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? בעברית, ירושלים. 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? כדורעף. 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? אין כיום מנהיג ראוי למדינת ישראל, וגם לא נראה באופק 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? הכי טוב לבד, אבל גם יחד זה בסדר. 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? אני בראש של לאמר C-YA לאלה שעוזבים את הארץ, כי כששם יהיה רע, ויתחיל גל חדש של אנטישמיות, נראה אותם חוזרים! 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? לא 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? טוחן, טוחן 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? גם חוסך, וגם מפזר. אני מאד פדנט בענייני תקציב. וברוך השם אני נהנה משני העולמות. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! עשרות אם לא מאות. אבל בבית? יש מכונת אספרסו

עונה + מוסיפה שאלה

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? * שעה. אני נרדמת תמיד , בכל מקום ובכל מצב. 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? *שנקר. 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? * רקדתי רב חיי בלט מודרני , אבל זה דעך (ככה רושמים?) לאחרונה . אז בכל זאת , ריקוד. 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? * ההוא מהמזנון של הכנסת . 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? * אנשים. בוודאי . אחרת על מי אני אשוויץ ואתנשא כל היום...? 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? *אני רואה את עצמי כאן למרות הכל . ולא בגלל פטריוטיות , פשוט פרט לטיולים, אין לי מה לחפש במקום אחר. 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? * לא . 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? * אני אוהבת כסף. אז אם צריך לעבוד 24/7 בשביל זה, זה מה שיקרה. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? * לחיות את הרגע ( ולשים קצת לעוד כמה רגעים בעתיד הקרוב ) . אני מוציאה יותר ממה שאני מכניסה רב הזמן. אבל אכשהו עדיין מצליחה לחסוך קצת, בקצב איטי. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! * הייתי בצופים 9 שנים. יצא לי להיות נוכחת להכנת קפה בשטח. להכין בעצמי? למה? אני לא שותה את זה... *** ושאלה שלי :***
האם אתם חושבים, שיום אחד , ז'אן יצליח לרשום הודעה כלשהי, בכל נושא , בלי להזכיר את המילה "קפה" ?

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? הייתי ערה למעלה מ-40 שעות.. בצבא בעיקר. 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? למה ללמוד? מיותר. 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? רקדתי בלט, הייתי מתעמלת (אומנותית! לא הבהמות של התעמלות קרקע), שיחקתי טניס 5 שנים באופן מקצועי, כדורעף, וכיום אני בעיקר בתחום הריצה. 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? אני :) 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? תלוי מתי. 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? רק ישראל! 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? אוטוטו יוצא סטארקראפט 2. זה אומר עליי הכל. 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? תלוי כמה כסף אני צריכה, ובאיזו דחיפות. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? שילוב של שניהם. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! ברור שהכנתי! ואני אפילו לא שותה קפה!!

אזרח111

New member
באופן חריג אענה על הסקר.

כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? לא יותר מ24 שעות ... רק בצבא עקפתי את זה ... 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? נההה , לא שאלה כזאת מעניינת. אני מצטרף לתמי בקטע הזה 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? ריצה, אופניים - ובעבר גם כדורגל ... 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? ביבי נתניהו. לבנאדם יש תורה מגובשת וראייה חכמה ונכונה של המציאות לדעתי הדבר היחיד שמטריד אותי לגביו זה האם תהיה לו היכולת להיות פוליטיקאי מוכשר כדי לשרוד, ואם יהיו לי ביצים מברזל כדי לעמוד באתרים הצפויים. 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? לבד
6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? בישראל, בישראל .... 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? אוהב! COH 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? ממש לא וורקוהליזם .... לא בתקופה זו של החיים. מעדיף לקחת דברים באיזי. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? פה אני מצטרף לג'ובאני. בדר"כ חוסך - אבל אני יודע להשקיע כסף טוב על דברים טובים .... 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! הכנתי בצבא ... יחד עם הטבח

ק ד ו ש

New member
ג'אן, שיחקת אותה

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? * אני יכול הרבה... אבל באזרחות אני מקפיד על גג 24-25 שעות, כי אני עושה עוד דברים במקביל וזה יפגע לי בהם. 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? *רוצה בבנגוריון, אבל גם בטכניון לא הייתי מתנגד, אולי זה עוד יקרה בסוף. 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? כדורסל מעל הכל... פעם זה היה ביחד עם ריצה, אבל הצבא הרס לי ת'אהבה לזה. עוד מעט אני הולך לרוץ בניסיון להחזיר את מה שנהרס. 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? *מה שבטוח, לא אחד מהמנהיגים הקודמים, ביבי ברק ושות'. עליהם אני מעדיף את אולמרט למשל.. צריך מישהו צעיר, חדש, נקי כפיים שלא התלכלך ואין לו אויבים פוליטיים. אחד שיעשה את העבודה באמת מאהבה לארץ ולא מאינטרס אישי. קשה לי להגיד מי... אולי נשיא "טבע", הורוביץ, הוא לא צעיר, אבל שמעתי אותו הרבה פעמים מדבר ואנחנו בהחלט צריכים אחד כזה בראשות המדינה. 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? *לבד. אוהב לפגוש אנשים ולצאת וכאלה, אבל לבד נותן לך רוגע. 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? *רק בישראל. כמו שג'ובאני אמר... לדעתי חו"ל זאת אשליה, אם לא תהיה מדינת ישראל, זה רק עניין של זמן עד שהאנטישמיות תחזור. הפעם לא מהמניעים שידענו לאורך כל השנים, אלא בעיקר מידי מוסלמים. עם כל החרא פה, אנחנו אחת המדינות הטובות, ואפשר לתקן את הדרעק שכאן. 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? פעם הייתי חזק בזה... היום גג זה פיפא ברשת עם חברים, או פלייסטיישן. 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? אוהב לעבוד, אבל לא על חשבון לימודים. הצבתי לעצמי מטרה לחסוך בשנה בערך 50,000 ובמקביל לשפר בגרויות ופסיכו, בינתיים זה עומד יפה, אבל לקחת חופש מהעבודה זה דבר שבהחלט לא אהסס לעשות. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? לא זה ולא זה. כל חודש שם כסף בצד, ועם מה שנשאר חי טוב, אוכל בחוץ הרבה, קונה שטויות. לחסוך זה חשוב, אבל צריך גם לחיות את הרגע. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! *כמובן. אבל אני הרבה יותר אוהב שוקו, ולאחרונה אני לא שותה קפה בכלל.

JamicaniT

New member
לא תבואי שישי שבתתתת

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? ארבעה ימים. בפעם האחרונה שזה קרה. והסתובבתי כמו מומייה ביום האחרון .. 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? בפתוחה. כנראה. 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? סקס. 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? אני! 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? אנשים. אבל זה נחמד מדי פעם להיות לבד .. 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? בישראל, כן. 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? לא. 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? אוהבת לעבוד. לא מעבר .. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? בין לבין. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? ברור.

Shaycus

New member
אהה סקר..

1. השיא שלי הוא לא יותר מדי גבוה, 42 שעות 2. אתא"א, אם לא אונ' אז במכללה למנהל (ראשון) או בבין תחומי בהרצליה. 3. ריצה, שחיה, כדורגל, חד"כ, אתלטיקה קלה, טניס, אלא העיקריים. 4. אף אחד, שתהיה ממשלה בלי ראש ממשלה. 5. אני אוהב את הלבד אבל צריך פה ושם קצת חברה. 6. רק ישראל. 7. פעם אהבתי עד לפני 4 שנים הייתי משחק TFC איזה 3 שנים יום יום 8 שעות באמא שלי בלי להגזים. 8. שונא לעבוד, אוהב כסף. 9. לא קמצן, חסכן.. סתם אני ממש לא קמצן :) 10. רק בצבא. שבוע מצויין שיהיה.

יאללה מהר, לפני השינה.

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? יומיים, ואז מתחילות לי ההזיות. 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? בן גוריון באר שבע. 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? אמנות לחימה, קפוארה
4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? לא אענה, אין לי חשק לחשוב עליהם. 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? תלוי מתי(שיו, מתחילות להיות לי תשובות של קריסטין מהדוגמניות) 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? כנראה שבארץ, איזו עוד מדינה תקבל אותי? 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? לשחק! 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? תלוי באיזו עבודה. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? עבור. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! בים, הכי סבבה בעולם. לא הודגש באמצעות המדגישומט

עוגייה

New member
חחאאני עונה בלאאאאאאאט

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? אני צריכה לישון לפחות 10 שעות ביום 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? את האמת, בעברית 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? התעמלות קרקע קיק אס... אבל הספורט היחיד שאני עושה זה שחייה 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? ליברמן דהההה 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? מה זה השאלון אישיות הזה? 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? ממש לא בישראל 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? אני הכי אוהבת הירוס אבל אין לי את זה במחשב 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? שונאת לעבוד אבל אוהבת את הכסף :) 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? למה קמצנית? חסכנית.. 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! שששששששש

ת מ י מ ה

New member
בלה בלה

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? יומיים ..שלוש .. הכל תלוי 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? מממ אני מתחילה בבר אילן , לא יודעת לא מצאתי את המקום האידאלי שאני רוצה להיות בו 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? שחייה,אומוית לחימה,פילאטיס,כדרוסל 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? ציפילבני נראה לי שיש לה מה להציע 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? גם וגם 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? רק בישראל 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? לא 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? כן כן כן 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? הייתי קוראת לזה מחושבת אני יודעת לבזבז שצריך 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! אני לא מכינה קפה.. מכינים לי...

MrAnderson

New member
אני גם רוצה!

1.כמה זמן אתם מסוגלים להישאר ערים הכי הרבה ? יומיים שלוש ? לא יודע.אני לא מנסה להישאר ער בכוח. אני אוהב לישון...בצבא נשארתי יותר מיממה 2.איפה הייתם רוצים ללמוד: את''אא ,בן גוריון ,אוניברסיטת חיפה ,טכניון ,בר אילן ,באיזו מכללה ....או בכלל בחו''ל ? עברית,אבל לא מלמדים שם מה שאני רוצה ללמוד :( 3.אילו ענפי ספורט אתם אוהבים ? ריצה ? אומנויות לחימה ? שחיה ? טניס ? כדורגל ? ...............דיג ? טניס,סל,רגל לרוץ זה גם טוב. 4.מי המנהיג שצריך לשים לדעתכם בראשות המדינה ,בין כל הליצנים שחוגגים לנו היום בפרלמנט ובממשלה ...? מי הכי פחות מזיק והכי הרבה אפקטיבי ? אין מנהיגים בדורנו. רק פוליטיקאים. 5.האם אתם אוהבים להיות לבד ? או שאתם צריכים אנשים מסביבכם כדי להרגיש ''חיים'' ? חייב אנשים... 6.בעתיד ,ראסמי ,אתם רואים את עצמכם בישראל ,למרות כל החרא שיש במדינה הזו (ובפורום מילואים בפרט) ... או שאתם בראש של לומר C-YA אחרי התואר (או לפניו) ....? ישראל לעד... 7.אוהבים לשחק משחקים במחשב ? לשבת 10 שעות מול מסך ולשחק ברשת מול אמריקאים מגלומניסטים שחושבים שהם יודעים משהו במשחקים ...? מנת באטלפילד 2 של שעה ביום 8.אוהבים לעבוד ? אתם בראש של וורקוהוליזם ? לטחון שעות כמו חמורים בעבודה ? אוהב לעבוד...אבל רק במקצוע שלי, כוסומו המדינה הזו. 9.האם אתם קמצנים ? אתם בראש של לפזר כסף ו''לחיות'' ? או במוטו של לחסוך כסף לטווח ארוך ,לעתיד ...? אני לא מתקמצן כשצריך 10. ולסיום ,תכלס ,הכנתם פעם קפה בפינג'אן ,בשטח ,בים ,או יותר חשוב - בבית ? אם לא ,קחו קואורדינאטות ממחבט ותעופו לבשל קפה ! הכנתי. אבל תכלס ...

Jan22

New member
אז אני

1.הכי הרבה - יומיים וחצי. 2.ללמוד ? טכניון . 3.ספורט ? ריצה . 4.מנהיג ? ביל קליננון. 5.לבד ? אוהב את זה. אנשים ? אפשרי ,אבל יותר טוב לבד. 6.ישראל ? חו''ל ? ישראל בהחלט ,חו''ל אולי לגיחות. 7.משחקים ? בוודאי ,לא רק 10 שעות ,אפילו יותר. 8.עבודה ? בטח.$$$$ כבוד! 9.האם קמצן ? שקול ,אבל שצריך משהו - קונים.ולא חשוב המחיר. 10.קפה ? הכנתי בהרבה מקומות. בים.בבית.בנסיעה.

למעלה