סקר!

סקר!

אני מצטערת על ההודעה החדשה,אבל ראיתי סופסוף את הגמר,ומאוד מאוד התרשמתי!במיוחד מאולי,חח אני אהבתי אותה לאורך כל הדרך מי היה מאמין
ג'פרי היה מדהים,כל הקטע עם הנקודות והפסים,זה פשוט האופנה עכשיו,אנשים באמת עוברים ברחוב ולובשים את זה,אולי היתה מדהימה,ומייקל?מהמם,אבל זה סקסי מידי,אני לא אומרת שזה לפרחות או משהו אבל אני לא חושבת שאנשים ילבשו את זה..אולי
הסקר,מי אתם חושבים היה צריך להגיע למקום ראשון?או שאתם נשארים עם ג'פרי?

אני לא אהבתי בכלל את מה שהם עשו בגמר..

לא אהבתי אף קולקציה בלב שלם.. ג'פרי- לא אהבתי את השמלות היותר מדי מוזרות ולא לבישות.. מייקל- יותר מדי "בלינג בלינג" ופרחי.. לורה- די כבר עם הגזרות המרובעות והמרחיבות כתפיים.. אולי- איכס. גרמנייה טיפשה. כל היום עם השמלות האלה שלה. [החיקוי של מייקל קורס יכול להיכנס כאן] התאכזבתי

oFka7

New member
ג'פרי../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אולי.

לדעתי הקולקציה הכי יפה שהייתה אי פעם בפרוייקט מסלול.והיא הייתה פבוריטית שלי מההתחלה. אבל אני בהחלט חייב לציין את ג'פרי שהייתה לו קולקציה מושלמת והשניה ביופיה לכל אורך פרוייקט מסלול. לורה ומייקל ממש אכזבו.במיוחד מייקל. ולא התלהבתם מאולי וג'פרי?אז ממה כן?מהקולקציות הממוצעות של קולאי ודניאל בעונה שעברה?/:

Red Shani

New member
אני דווקא מעדיפה את הגמר של העונה השנייה..!

אבל כל אחד והדעה שלו..

m o r 1 0 2

New member
אכן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ג'יי שליטע../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

אני ממש אוהבת אותו ואת הקולקציה שלו

למעלה