סקר...

Idan91

New member
סקר...

כמו שציינתי בהודעה על פתיחת התחרות- בסקר החדש אתם מתבקשים לבחור את השכתוב בטוב ביותר. וכמובן.. תוצאות הסקר הקודם, 44 מצביעים: במקום הראשון: האמא החורגת של שלגיה והוּק עם 27%, 12 קולות במקום השני: המכשפה מ"בית הים הקטנה" עם 15%, שבעה קולות. במקום השלישי: המכשפה מ"עמי ותמי" עם 13%, שישה קולות. במקום הרביעי: המכשפה שכישפה את היפהפיה הנרדמת והזאב מ"כיפה אדומה" עם 6%, שלושה קולות. במקום החמישי: שתי האחיות החורגות של סנדרלה עם 2% בלבד, וקול אחד... ובמקום האחרון, עם אפס קולות... האמא החורגת של סנדרלה. טוב, נו, היא באמת לא משהו...
ועכשיו- לסקר החדש..

Soak

New member
../images/Emo41.gif חדש! פורום סרטי DVD ../images/Emo41.gif

חברים יקרים אני גאה לבשר לכם על פתיחתו של פורום סרטי DVD בתפוז. כאדם שתחום העניין העיקרי שלו הם סרטי DVD מאז ומעולם היה חסר לי מקום למצוא בו ביקורות על סרטי DVD קיימים, התוספות השונות, פסי הקול, שמועות על סרטים שעתידיים לצאת ובכלל דיון ישראלי על סרטים בפורמט הנהדר הזה. את כל אלה ועוד תוכלו למצוא בפורום החדש אותו אנהל. הפורום נועד לדיונים על הסרטים בלבד. הודעות הקשורות לנושאים טכניים ולקולנוע ביתי יש להמשיך ולפרסם בפורום אודיו וקולנוע ביתי. אני מזמין את כולכם לפורום החדש ומקווה שביחד נוכל ליצור קהילת DVD מגובשת מספיק שתוכיח שאנו קהל שלא ניתן לזלזל בו ואולי לשנות סדרי עולם ברמתם של הסרטים המופצים בארץ. מקווה לראות את כולכם שם! מאור

../images/Emo127.gif../images/Emo15.gif../images/Emo56.gif הפס הרחב מארח

היום בפורום הפס הרחב יתארחו מנהלי מותג WOW בבזק, הלא הוא הפס הרחב. זה המקום (והזמן) לשאול את כל נהשאלות בנוגע לטכנולוגיה שמתיימרת לשנות את פני האינטרנט כפי שאנו מכירים אותם היום. הערב מ 20:00 בפורום רשתות ופס רחב הכינו שאלותיכם מראש

למעלה