סקר!!!!

Summer Spirit

New member
סקר!!!!

אם היתה לכם אפשרות לפגוש רק אחת מהתאומות- את מי הייתם רוצים לפגוש? מרי-קייט או אשלי?

omer wild

New member
אני הייתי...

אני יודעת שהייתי פוגשת את שתיהם ! כי רוב הזמן הן ביחד... ולא הייתי רואה אותן סתם ככה ברחוב...זה ברור ! אז שתיהם !

motib4

New member
אמממ... זו לא הייתה השלה...

השאלה הייתה אם הייתה האפשרות לבחור רק אחת מהן. זו המהות בשאלה. הרי זה ברור שכולנו היו מעדיפים לפגוש את שתיהן.

motib4

New member
וואו../images/Emo70.gif

שאלה קשה מאוד וטובה מאוד... חבר´ה, אל תגידו מרי קייט או אשלי בגלל שאתם אוהבים את אחת מהן יותר. תנו סיבות יותר רציניות... אממ... אני הייתי רוצה לפגוש את מרי קייט יותר, כי נראה לי שיש לנו יותר נושים לדבר עליהם וגם בגלל שהיא פטפטנית ואשלי קצת פחות. אני אוהב פטפטניות.

T h e G i r l

New member
מה ההבבדל

בין השאלה הזאת לבין איזה תאומה אתם מעדיפים? מי שאוהב את מרי קייט ירצה לפגוש את מרי קייט ומי שאוהב את אשלי ירצה לפגוש את אשלי... לא?? אולי נחשוב על שאלות יותר מענינות מ- את מי אתם מעדיפים\ מי אתם רוצים שתהיה החברה שלכם\ את מי הייתם פוגשים.... לא?

motib4

New member
אני חושב שיש הבדל...

אבל מידי פעם יש נושאים מעניינים ואם לא, תמיד אפשר לחרוש... סתם, אני צוחק. גם אני הייתי מעדיף שהשאלות האלה ייפסקו כי הן בד"כ מתבססות על אותו עיקרון אבל בכל זאת לכל אחד יש את זכותו לשאול שאלה או להעלות סקר. ואני דווקא חושב שהסקר הזה הוא שונה כי בתאומה האהובה עליכם אפשר להגיד שאת שתיהן... בכל מקרה- לי אין כל כך בעיה עם זה.

T h e G i r l

New member
ניצול שרשור- מוטי

למה אתה לא נותן לנו טאג ליינס כמו בפורום סמול ויל ועוד הרבה אחרים... אולי אם אתה רואה הודעה ממש טובה תשים אותה בטאג ליין? (זו רק הצעה...)

T h e G i r l

New member
אין לי

זאת סתם הייתה הצעה כי אף פעם לא ראיתי ששמת הודעה שמישהו שם...

ניראה לי גם את מרי קייט

כי היא ניראת לי יותר פתוחה והיה לי יותר ונח לדבר איתה למרות שאני אוהבת את שתיהן ורוצה לפגוש את שתיהן

motib4

New member
אמרתי שהיא פטפטנית יחסית לאשלי...

מרי קייט פטפטנית ואשלי קצת פחות. ואני יודע את זה כי צפיתי בהמון תוכניות עליהן ומרי קייט דברה יותר.

למעלה