סקר!!!!!

ק ר ח

New member
סקר!!!!!

מה אתם חושבים? זה פשוט נורא מעניין אותי מה אתם חושבים בנושא...אם אתם יכולים תענו על שאלות הסקר: 1.האם אתם חושבים שהגראס יהיה חוקי בישראל? 2.אם כן למה ומתי? אם לא למה? תשובות שלי: 1.לא נראה לי שזה יקרה 2.למה לא? כי הכל פה פוליטיקה והפוליטיקה לא תהפוך את כל הארץ ל"מסוממים"

pazro

New member
תשובות

1. זה חייב לקרות מתי שהו. 2. מתי שהוא יגיע כמה אנשים צעירים לכנסת, שעישנו כשהם היו צערים, והם יבינו שזה הדרך היחידה להצמצם את התופעה, ואז זה יקרה.

הופמן

New member
קבלו אותי ...בתשובה ..

שימו ---- על כולם תעשנו כמה שאתם רוצים .... אנחנו נעשה את הירוק חוקי .. לדעתי כל המעשנים במדינת ישראל צריכים להפגש במקום ספציפי .. בכניסה לכנסת ... כל אחד יבוא עם פרח\בוף ונשב ונעשן כולנו יחדיו .... שזה משהו כמו חצי מדינה... והחצי השני זה שוטרים ... ומה כבר יעשו לנו .. יפתחו לנו תיק במישטרה ....פאקינג חצי מדינה ... שאני לבד הם לא מצליחים :) !!!!!!!!!!! הופמן ...***

שלום

לדעתי זה לא יקרה... לא בגלל שאני נגד הרעיון אלא בגלל שהבנאדם שירצה להכניס רק את הגראס לחוק לא יצליח..האזרחים יתחילו לחפש ליגליזציה לדברים חזקים יותר ובסופו של דבר יהיה כאן בלגן אחד גדול...

dod_basim

New member
תשובות:

1. אני חושב שהוא יהיה חוקי, השאלה איך ובאיזה מצב. 2. זה חייב לקרות מאחר וזה הלך הרוח של העולם, אט אט ממשלות מבינות זאת. מתי? זה יקח הרבה זמן וישראל תעשה זאת יחד עם ארה"ב ועם המדינות האחרונות ללגליזציה.

זהר פלד

New member
אממ...

אני מאמין שגראס אכן יהיה חוקי בישראל, אבל אני לא בטוח שאחיה מספיק זמן בשביל לראות את זה קורה... למה? בגלל שמתי שהוא האמת תצא לאור - היא כבר יוצאת לאור, וזה רק עניין של זמן עד שאנשים (אפילו בכנסת) יקבלו קצת שכל ויתפסו קצת ראש.

ק ר ח

New member
תודה רבה.....

על התשובות האופטימיות אני מקווה שאלה שאמרו שזה יהיה חוקי צודקים! ובקשר למי שהציע להפגש בכנסת לישיבה ענקית בכיף אחי,יאללה,מתי?

למעלה