סקר איזו דמות מהסדרות של התאומות את/ה?
ע ענבר 2002 New member 28/7/02 #4 הנה מה שיצא לי: יצאתי קלואי !!! וסתם עשיתי עוד סקר וכתבתי ובחרתי דברים אחרים שגם נכונים כלפי ויצאתי ריילי.
הנה מה שיצא לי: יצאתי קלואי !!! וסתם עשיתי עוד סקר וכתבתי ובחרתי דברים אחרים שגם נכונים כלפי ויצאתי ריילי.
M motib4 New member 28/7/02 #12 כתבתי לך למטה- בטח לא ראית... תתחדשי על המחשב החדש ראיתי שהצלחת לכתוב עברית.
ח חמודונית New member 28/7/02 #6 יצאתי... קלואי מ"מזל תאומות"... ועשיתי עוד פעם את הסקר בתשובות שונות שמתאיומות- אם כותבים ככה, לגבי... ושוב יצאתי קלואי... איזה כיף!!
יצאתי... קלואי מ"מזל תאומות"... ועשיתי עוד פעם את הסקר בתשובות שונות שמתאיומות- אם כותבים ככה, לגבי... ושוב יצאתי קלואי... איזה כיף!!
R Rotem Lisa New member 28/7/02 #10 אוף ../images/Emo4.gif ../images/Emo107.gif יצאתי ריילי, ואני אפילו לא יודעת מה התכונות שלה, ואם היא מתאימה לי בכלל.. \: אני רק יודעת שהיא ב"מזל תאומות".
אוף ../images/Emo4.gif ../images/Emo107.gif יצאתי ריילי, ואני אפילו לא יודעת מה התכונות שלה, ואם היא מתאימה לי בכלל.. \: אני רק יודעת שהיא ב"מזל תאומות".
M motib4 New member 28/7/02 #11 ריילי ריילי ילדה שאפתנית ששואפת לציונים טובים, מקובלת, יש לה הרבה חברים, היא לא מאבדת תקווה (היא מאמינה שההורים שלה יחזרו להיות יחד). מקווה שעזרתי.
ריילי ריילי ילדה שאפתנית ששואפת לציונים טובים, מקובלת, יש לה הרבה חברים, היא לא מאבדת תקווה (היא מאמינה שההורים שלה יחזרו להיות יחד). מקווה שעזרתי.
M motib4 New member 28/7/02 #13 אהה... שכחתי. שיצאת ריילי, יש לך מין שלט כזה, שכתוב את כל התכונות. לא כתבתי מהשלט, אלא ממה שאני יודע.
אהה... שכחתי. שיצאת ריילי, יש לך מין שלט כזה, שכתוב את כל התכונות. לא כתבתי מהשלט, אלא ממה שאני יודע.