סקר

סקר

מה אתם חושבים היה יכול להיות צעד חכם לקרירה של התאומות? נגיד אני אומר לשחק באיזה סרט ליד שחקנים מבוגרים כמו ג´וליה רוברטס או אדי מרפי או מישהוא כזה

rahelm

New member
גם אני חושבת ככה...

אם הן ישחקו לצד שחקנים כאלה ההצלחה שלהן תגדל יותר!!!

Nomero Uno

New member
אם הסרטים שלהן יהיו יותר מציאותיים

אני מתכוון שיקרו בסרטים גם דברים רעים למשל שאחת מהן תחלה בסרטן והשניה תטפל בה או שאחת מהן תיכנס להיריון אב לצערי זה לא יקרה ( לפחות לא בזמן הקרוב) כי הסרטים שלהן כרגע מיועדים לגילאי 12-14 וזה לא סרטים לגיל הזה

זה הענין

מה שאני חושב זה שהן צריכות להגדיל את גיל היעד של הסרטים שלהן

Nomero Uno

New member
אני מסכים איתך

אבל זה כנראה לא יקרה לפחות לא בטווח הקרוב בגלל בן אדם אחד : רוברט ת´ורן הסרטים שלהן מיועדים לקהל היעד שממנו ת´ורן חושב שהוא יוכל לסחוט הכח הרבה כסף וביינתים זה הגיל 12-14 יכול להיות בעתיד זה ישתנה כך שנצטרך לחכות

Alexis14

New member
תראו, לפחות ע"פ מה שאני יודעת-

התאומות אף פעם לא למדו משחק, מה שאומר שהן לא ברמה מספיק גבוהה לשחק בסרטים של ג´וליה רוברטס או דבר כזה- כרגע מתאימים להן הסרטים ה´קלילים´- ובצדק. אולי הן ילמדו משחק בעתיד. כרגע, כדי להעשיר את הקריירה שלהן (לא מבחינת כסף, מבחינת תוכן), הן יכולות לנסות לשחק לבד! לדעתי סרט בכיכובה של אשלי לבד או מרי קייט לבד יהיה להיט! אני בטוחה שהמון מעריצים ישמחו לראות איך תאומה אחת מסתדרת לבד- תחשבו על זה, הן תמיד היו יחד! קצת חבל, לא? לדעתי זה מוריד מערכן כשחקניות.

motib4

New member
סקר מצויין.

ואני חושב שהסרטים הבאים שלהם צריכים להיות לא שגרתיים. אפשר לנסות נגיד שהן לא מכירות אחת את השנייה אבל פתאום הם כן, או שהם הפרדו שהן היו תינוקות והן מחפשות אחת את השנייה.. השגרה של שתי תאומות שפוגשות בנים כבר טחונה. גם לשחק לצד מפורסמים יכול מאוד לעזור. כמו "מותק הילדות התחלפו" עם קריסטי אלי, ד"א, הסרט הזה הוא מבית האחים וורנר. אז גם דאולסטאר צריכים חהרפות, אבל זה לא הולך לקרות.

../images/Emo41.gifתשובה../images/Emo41.gif:)

אני עם מוטי, מוטי צודק או שאפילו תיהיה להן סידרת אירוח משהו ממש טוב (לא כמו מארחות)

ענבר 2002

New member
הצד החכם..

לפי דעתי אם הן יעבדו גם על סרט קולנוע ממש טוב לא רק קלטות וידיאו, לעשות סיבוב ביקורים בארצות שונות כדי לפגוש מעריצים, לפתוח תוכנית אירוח כמו ג´י לנו או אפילו אני יודעת שזה ישמע מצחיק אבל זה רעיון נחמד לפתוח תוכנית בישול היהיהיהי

ענבר 2002

New member
או אם אולי..

התוכן של הסרטים שלהן יהיה שונה כמו שמוטי אמר לא על לפגוש בנים אולי שהן ישחקו סרט אקשן תחשבו על זה זה יהיה כמו ג´יימס בונד הן יהיו לבושות בשחור עם משקפי שמש שחורות תחשבו על זה : שתי התאומות הנלחמות ברוע בשביל הצדק והטוב בעולם יכולים לקרוא להן סופר טווינס אני כבר רואה את זה בכול מקום גם על חוברות קומיקס וואי זה יהיה מגניב וזה גם ישפר את הקרירה שלהן בגדול. או אולי שתי תאומות שאחת מהן מתדרדרת לסמים השניה נפצעת והכול טרגדיה אחת גדולה אז מה אם זה לא לילדים אני מתה על סרטים כאלה. ממה אתם אומרים על הרעיונות שלי?

Alexis14

New member
רעיונות אדירים אבל (כן, יש אבל....)

בקשר ל´סופר טווינס´ אז יש להן עכשיו את אולסן אקשן למרות שזה מצוייר וזה גם דומה להרפתקאות מרי קייט ואשלי...... בקשר לרעיון השני זה אדיר ד"א מישהו יודע פרטים על tough cookie?

Nomero Uno

New member
אני יודע על זה רק דבר אחד

התאומות לא ישתתפו בו אלא רק יביימו אותו

למעלה