סקר

Nomero Uno

New member
סקר

באיזו סדרה לדעתכם מתאים לתאומות להתארח בה? אני מתכוון כמו שהן התארחו ב"רקיע השביעי" , "הכדור חוזר לקופר" ועוד כמה סדרות. אז באיזה עוד סדרות לדעתכם מתאים להם להתארח? לדעתי מתאים להן להתארח ב"בנות גילמור" או ב"חברים"

ענבר 2002

New member
אני חושבת...

דוסון קריק בנות גילמור סקס והעיר הגדולה מכושפות בברלי הילס מואישה ובהחלט חברים

Alexis14

New member
ב´להכנס לתוך הראש´

סידרתי להן תפקיד אורח בחברים... =) לדעתי מתאים להן ב חברים (מה שאמרתי שם) דוסון קריק- שישתתפו בסרט שדוסון עושה, או שיהיו האחיות הקטנות של אודרי בנות גילמור- אין ממש איך. אולי הן ילמדו בצ´ילטון? מכושפות- מתאים להן להיות רעות... אולי זאת אני- משהו שקשור לסינדי ומינדי, או שיהיו חברות של מולי ובטח עוד דברים ששכחתי......

KISHKOSHA

New member
מה הן יעשו בסקס והעיר הגדולה?

הן בנות 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לימי לו

New member
לא לא לא

לתאומות מתאים להתארח ב: 1. דוסון (בתור מאהבות של.. נגיד.... פייסי.. חחח) 2. בנות גלמור (בתור בנות דודות של רורי שבאות מדרום אמריקה ואשלי רוצה לגנוב לה את דין!!! חה חה חה חה חה) 3. חברים כמובן (בתור האחיות של רייצ´ל!!!) ורק לא במואישה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה לסבול את הסדרה הזאת! היא ממש דפוקה... ברנדי המטומטמת והפה בגודל פיל שלה! כל פעם שהיא שמה אודם המיכל נגמר! וחוץ מזה, אף פעם לא ראיתי בסדרה הזאת מישהו לבן!

שאלה קשה

לדעתי החוליה החלשה ואני רציני זה יהיה מגניב לראות את אשלי אומרת: אתה החוליה החלשה שלום! ואת מרי קייט קורצת אבל בכל מקרה ליזי מגוויר, חברים, בברלי הילס, מואישה, על טעם ואל ריח ושל מי השורה הזאת בכלל

motib4

New member
נראה לי שלראות אותן משחקות ב-ER

היה מגניב... בתר רופאות.

Alexis14

New member
מה דעתכם... בER ש...

אחת מהן תהיה בהריון (אני ממש לא אתחיל לקבוע פה מי זו מי כדי שלא יתנפלו עליי "רואים שאת שונאת את מרי קייט! אז למה תקעת אותה בהריון?" "אז מה אם את מתעבת את אשלי! זה לא אומר שאת צריכה להגיד שהיא בוכה! זה פוגע!"... חחח..) או שהיא תיפצע והשנייה תביא אותה לבי"ח ותחשבר כזה... תבכה בטירוף.

כולם כנסו!!!!!../images/Emo8.gif

התאומות אולסון- סאות פארק מאגניבבבבבב (ניסתי לעשות כמה שיותר שיהיו דומות :))

ק מ י

New member
אני חושבת ש.........

כל כך אבל כל כך ב "ליזי מקגוויר" ! ! !

RinRan

New member
אולי............/images/Emo35.gif

במכושפות? הן יכולות שדות או אולי גם מכשפות- יכול להיות נחמד....

alona11

New member
מקפיצה+עוד תגובה

לדעתי: חברים מואישה בנות גילמור סמולוויל תהרוג אותי וזהו!

למעלה