סקר....

swirrrly

New member
סקר....

איזה פרק הכי אהבתם? תעלו נוסטלוגיות, תנמקו למה... תגידו כמה פרקים מצדי..

Adj

New member
הפרקים שאהבתי:

עולם השדים 1 ו-2 לוקחים בגדול (במיוחד חלק 2) גם סופר ג´ייד יפה, והערפד, ואלף ג´יידים, ועוד המון...

swirrrly

New member
הממ אני אהבתי את...

הממ את הפרק האחרון לעונה הראשונה, בו הם נלחמים בשנדו זה היה קטלני, איך שהם כזה נלחמו עם כל הקמעות, ממש אהבתי, בכלל שנדו עצמו היה קטלני ומקוטל ביותר... הפרק עם החתולים, היה יפה, חתולים זה גזע יפה (חבל שאנחנו הופכים אותו לעצלן ושמן..
ונכחד.. מבחינת התת-גזעים החתוליים האחרים.. בלע
). שג´ייד נכנסת למימד של השדים.. זה היה גם מרגש כזה, קצת מותח. אממ.. צריך לחשוב.. גם אצלי אין פרק שלא אהבתי, השאלה היא מה הכי.. הייתי רוצה שכל פרק יקח יותר זמן משהו כמו 3/4 שעה, וגם שהסדרה מאוד תצליח בארה"ב ויהיה לזה מיליון עונות

Superchu

New member
הפרקים שאהבתי

הפרק עם דוואי גאי(שד האדמה איך שלא קוראים לו), עולם השדים 1+2, הערפד והצ´י, כמעט כל הפרקים אחרי השדים, הכחב והחזיר. לא אהבתי את הפרק חזרתו של החתלתול(עם הטרול הקופץ). ושירלי - תקוות, תקוות, תמצאי כוכב נופל בשביל זה, אחרת לא נראה לי שזה יקרה
.

velmont500

New member
יש כמה פרקים..

ילדת הקמעות הוא פרק יפה מאוד וגם מצחיק עולם השדים זה פרקים יפים לאלה אבל פחות מצחיקים שלושת הפרקים האלה לפי דעתי הכי יפים.. אהבתי את סופר צבי! ואיך בלאק מזדהה איתו..

swirrrly

New member
גם אהבתי את הפרק

עם שד השמיים, הסי וו, כשהוא הפך לילד כזה.. אוף, רומנטיקנית משוגעת שכמותי, כל הזמן קיוויתי לסיפור אהבה בין הילד-שד לג´ייד.. פחח.

פקד בלק

New member
הפרק שהכי האהבתי הוא...

שהקמע של הין והין נשבר, ג´קי התפצל לשניים ושנדו קיבל את כל הקמעות בסוף הפרק. אני לא זוכר את מספר הפרק אבל נורא האהבתי את הקטע שבו ג´קי הטוב דרך על נמלה.

למעלה