סקר!!!!!!!!!!

ענבר 2002

New member
סקר!!!!!!!!!!

אני רוצה לעשות סקר כדי שלא יהיה פה משעמם !!!! איך אתם חושבים שהחתונה של מרי קייט ואשלי יראו???

T N T girl

New member
חתונה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש וויכוח אם יש להן

חברים ... אז חתונה
טוף .. אבל אני אענה בכל זאת
תראו ... אי אפשר להגיד מה אני חושבת ... כי ... אני לא מכירה ת´אופי שלהן , ותאמינו לי שזה קשור
נגיד אם הן נורא צנועות אז יהיה להן משהו נורא צנוע ולא מפואר מדי ...
סה"כ זה תמיד החלטה שלהן
אני לא יכולה לתאר את המקום אבל אני בטוחה שיותר מ3/4 מהאורחים לא יהיו מוזמנים וזה יהיה רק מעריצים ...
חחח
תגיבו ... ענברו´ש סקר חמוד
כל הכבוד
זה מעניין אותי לראות מה אתם חושבים
אז באמת תגיבו
זה לא סקר חמוד
זה אחלה סקר !!!

Alexis14

New member
לדעתי תהיה להן חתונה גדולה וגדושת

סלבס מכל המינים.... ולא- לא יהיו מעריצים כי כולם יחכו בחוץ כזה ויהיו מלא שומרים.... אבל הן לא יתחתנו יחד, ונגיד אשלי תתחתן קודם- אז בטח יהיו מלא כתבות על זה שמרי קייט בטח בודדה ולא רוצה שאחותה תתחתן.... ומי ששונא את התאומות יצחק עליהן ש´אוי מסכנות עכשיו הן כבר לא יגורו יחד...´ או משו כזה....חחחח אבל קודם הן ילכו לקולג´........והן בטח יתחתנו (אחת מהן) עם היילי ג´ואל אוסמונט... עזבו! =)

ענבר 2002

New member
אני חושבת שהחתונה של אשלי תהיה....

קודם כול אני חושבת שאשלי תתחתן קודם אז נראה לי שהיא תתחתן ככה: (לכולם הרעיון שאני כותבת עכשיו נוא הרעיון של החתונה שלי ואני חושבת שלאשלי גם יהיה חתונה כזאת כי היא דומה לי)c-inbar!!!! טוף אז היא תתחתן בהוואי על צוק מפל וזאת תהיה חתונה קטנה רק משפחה וחברים ואני כמובן!!! היא תלבש שמלת כלה לבנה עם עיטורים בצבע לילך ובגלל שאני ואשלי אוהבות מאוד פרחים כול האדמה תהיה מוצפת בשושנים ובנרקיסים לבנים!!! נראה לי שהיא תתחתן עם זמר מאטאל-רוק מפורסם ושווה!!! ותעבור לגור איתו!!!!!

ענבר 2002

New member
החתונה של מרי קייט!!!!

מרי קיייט נראה לי תתחתן שני אבל רק אחרי כמה שנים טובות שאשלי נשואה!! לפי דעתי היא תתחתן בכנסיה גדולה של ארמון אנגליה כי היא לפי דעתי תתחתן עם אחיו הקטן של הבן של הנסיך צ´ארלס ,ווילים והיא תזמין את כול הממלכה חברים ומשפחה ןיהיה לה שמלה בצבע לבן מסורתי!!!!!

למעלה