סקר

סקר

טוב רוב הסרטים והסדרות של התאומות הם קומדיות אז הסקר להפעם הוא: מה הבדיחה או בדיחות שנעוצות לכם בזיכרון מהסדרות\סרטים של התאומות? שלי זה בשפתינו חתומות הקטע של מר אפצ´י, לבריאות שהוא דרך אגב בדיחה ממוחזרת מאוד שראיתי בסביבות ה4 סרטים ובכל סרט זה מצחיק אותי מחדש (מעניין למה?) והשני זה במזל תאומות בפרק שריילי וקלואי רבו אז שריילי עבדה על העבודה אם לארי שהיא אמרה מדברים אל עונש אכזרי ולא מוסרי (קשהב להסביר) והאחרון שלי זה בפרק של השרית הקהילתי שריילי אמרה "איי דידנט דו איט איטס נבר הפאן..."

אני חושבת ש...........

"איי דידנט דו איט איטס נבר הפאן..." הקטע הזה הורג אותי
נ.ב אחלה חתימה
ושלחתי לך אי מייל

olsen and olsen

New member
אופס../images/Emo4.gif

זאת אני olsen and olsen פשוט אני גם בפורום של המורדים, ושכחתי להכנס מחדש

motib4

New member
אמממ.... ../images/Emo13.gif

נראה לי שב´טובות השתיים´ שאשלי זורקת חצים על תמונה של מרי קייט, ומרי קייט באה אליה ואומרת לה: ´את יודעת שזו תמונה שלך...´.

ruth yehuda

New member
שלי...

בטובות השתיים: שהתאומות עשו מסיבה בגלל שלא שאחת לא הזמינה אותן כי הילדה הזאת אמרה שהיא הולכת לגן חיות או משהו כזה אז מרי קייט שאלה אותה: מפגש משפחתי???? חחחחח........ איזה מצחיקה...

גם שלי../images/Emo70.gif

אני פשוט מתה על הסצינה הזו
(של ה-מפגש משפחתי) ובכלל אני ממש אוהבת את הבדיחות בטובות השתיים...

ChEnmka

New member
זה לא בדיוק קטע מצחיק אבל...

אני אוהבת את הקטע שבלא מגלות לאף אחד עם ה-whatever... שהאוסטרלים א מבינים מה זה... אוי וגם בחופשה בשמש ברח לי השם של החמודי הזה זה שמחשק את זה שמרי קייט בהתחלה מתאהבת בו הדפוק הזה הוא מה זה מצחיק... כל הקטעים שהוא מפשל כשהוא מנסה להתחיל איתה.. ענק!!!

ענבר 2002

New member
אני......../images/Emo110.gif

חושבת שהקטע הזה שאשלי אהבה את פוקי ואז מרי קייט חשבה שהוא רוצה לצאת איתה ואז בסוף הוא פוקי אמר: (אין לי כוח לתרגם לאנגלית)אני די מחבב את אשלי ואז אשלי אמרה : ואני די מחבבת אותך והכי מצחיק שנקרעתי שמרי קייט אמרה: ואף אחד די מחבב אותי נכון שהחיים יפים?

T N T girl

New member
נכון ...

אכן
ענברו´ש - צודקת
זה באמת היה קטע מצחיק
למען האמת אני צוחקת מכל דבר שמישל אומרת בצער גידול בנות ...
פשוט הכל מצחיק אותי

ruth yehuda

New member
הייי כולם../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הייייי כולם רציתי להגיד לכם שיש פה סקר מ-מ-ש יפה והגיבו עליו רק איזה 6 ילדים(!) הסקר הוא בערך כזה: תתנו קטע מצחיק מתוך הקומדיות של התאומות, "חלב אדום" חיבר את הסקר הזה אפשר לראות את הסקר למטה או -למעלה מצד שמאל ורשום בצד שהמחבר זה "חלב אדום" אני הגבתי אבל אני רוצה לכתוב עוד משהו: טובות השתיים: קרי צוחקת/מסטלבטת על קוין: קוין:אני לא משלם לך כדי שתצחקי עלי קרי:לא, את זה אני עושה בחינם... (דרך אגב זה היה בפרק הראשון!)

לא זה לא

זה היה בפרק השלישי- במסיבת פיג´מות של אשלי (אני מתה על הפרק הזה
) ו- זה היה הכרחי לפתוח הודעה חדשה בשביל זה

mandy

New member
יש הרבה

קטעים מצחיקים של התאומות! אחד מהם זה ב"טובות השתיים" כשאשלי נותנת לפוקי לפתור לה תרגיל במתמטיקה ובעצם רוצה לנשק אותו...ואז הוא נותן לה מכה בטעות בשיניים ואומר לה: "נשכת אותי!".... זה חמוד...ועוד קטע שקרי שואלת את אשלי אם זה נראה לה כמו דון קינג ביוגורט שלה...אתם יודעים את השאר (...and that´s not a resberry) עוד קטע ב"מזל תאומות" כשהן כל הזמן אומרות "Yeah baby!"

אמממממממ

אני אהבתי את הקטע בצער גידול בנות כשמישל פוגשת את הקרובה שלה מיוון והן לוקחות ידיים, ומישל עוצרת ועושה לה: yoo are very preety. גם אהבתי את הקטע באותו פרק שמישל עושה לה: hi that´s my face.

למעלה