סקר!!!!!

פיית

New member
סקר!!!!!

אוקי מה הוא הסרט הכי מצחיק שראיתם השנה? תשובה שלי: אוסטין פאוורס גולדממבבר... ממש הצחיק אותי עד דמעות....

SHIRA2811

New member
../images/Emo151.gifגאה להיות הראשונה../images/Emo151.gif

ללא ספק "קטע מהסרטים" (NOT ANOTHAR TEEN MOVIE). הצחיק אותי במיוחד הקטע שכולם שרים... לכל אחד יש בית. קצת וולגארי- אבל את מי שראה, מבין!

תיפלץ

New member
אין מה להגיד

קטע מהסרטים גדול.. אין עליו... יש קטע של מחזמר קטלני.....

טוב אז לא הייתי בקולנוע הרבה זמן.

וגם לא הלכתי לראות סרטים מצחיקים לצערי, אבל ראיתי את "הכי מתוק שייש" ולמרות שהוא דיי מפגר יש שם קטעים דיי קורעים, כמו למשל הסצינה שהן שתייהן במכונית וזה נראה כאילו ההיא מוצצת לה.

מיצי007

New member
אוסטין פאוארס גולדממבר

אין עליו,פשוט אין... מייק מאיירס עובד על פי נוסחה שמשאירה את כולם על הריצפה-מומלץ ביותר. NICE TO M-O-L-E YOU.... MOLEY MOLEY MOLEY טחחחחח,הרג אותי

SHIRA2811

New member
"הכי מתוק שיש" שולט! ../images/Emo47.gif

היה עוד קטע קורע... שלושתן (קורטני, כריסטינה וג´ן) בבית קפה, ואז הן מתחילות לפצוח בשיר הבוטה\סוטה\מה שתרצו, ולאט-לאט כל בית הקפה מצטרף...
זה היה גדול!

הם קרעו אותי שהם שרו אירוסמית´

כשההיא נתקעה עם חבר שלה בזמן שהיא ירדה לו. "don´t wanna close my, I don´t wanna fall a sleep"

SHIRA2811

New member
למי ששם ../images/Emo23.gif -

בין האנשים ששרו היה רב! אני וידידים שלי נקרענו מצחוק!

חתולית1

New member
חוץ מהחתונה היוונית שלי

שלא יצא לי לראות עדיין(למרות שהלכתי ולא היו כרטיסים). בדיוק שקראתי את ההודעה הראשונה חשבתי על 2 הסרטים האלה ובדיוק עליהם כולם כתבו! אז אומנם ב"קטע מהסרטים" ממש בכיתי מצחוק(בקולנוע זה יותר מצחיק) וב"הכי מתוק שיש" רק הזלתי דמעה קלה, את שניהם ממש אהבתי! יש לי חוש הומור נמוך ואני גאה בזה!

למעלה