סקר

KaZaM

New member
סקר

קורה לכם שיש לך בשמירה איזה קבוצה שתמיד מצליחה לנצח אותכם או לגנוב תיקו ותמיד לדפוק אותכם אם כן שכל אחד ירשום את הקבוצה הזאת שלו שלי זאת רומא תמיד היו מעיפים אותי בחצי-גמר צ´מפיונס וזה אחרי שתמיד הם היו מנצחים אותי גם בבתים ככה היה לי בכל השמירה בהתחלה בברונדבי(דנמרק) אחר-כך גם בליון ובסוף אפילו בבאיירן מינכן

JRM

New member
אסטון ווילה!

תמיד! תמיד!! אני שונא אותם!! לא משנה עם מי, אני לא מנצח אותם, וכבר היו לי הרבה משחקים באנגליה! עם הסיטי, לידס, בלקבורן, טוטנהאם וקובנטרי אולי פעמיים ניצחתי אותם!

Starting Skater

New member
יש שתי קבוצות

רומא, שונא אותם, אף פעם לא מנצח אותם, וקבוצה שאני שונא יותר בגלל המערך שלהם וביכלל אני שונא אותם כי כל השחקנים שלהם אפסים שונא אותם זה דפורטיבו שונא אותם ממש חזק!!!! הם שיחקו מולי עם 4 מגנים 3 קשרים דפנסיפיים במרכז שני קשרם וחלוף ועוד ב דפנסיב גם בבית וגם בחוץ ועוד זכו בליגת האלופות ועוד במשחק הראשון שלי מולם ניחפצעו ורון ובקהם ל 3 חודשים וברטז לחודש וביגלל זה עפתי מליגת האלופות, שונא אותם, קבוצה של מניאקים שלא יודעים לשחק!!!!

D O R 11

New member
ריאל מדריד

אני משחק עם מנצ´סטר יוניטד וכמעט כל פעם שאנחנו נפגשים באירופה הם מנצחים אותי(אבל זה לא מפריע ממני לזכות בליגת האלופות).

נוב 00

New member
אברטון!!!

קבוצה שאני מתעב רק בגלל הסי אם.... אולי מאיזה 7 עונות שאני משחק אולי משחק 1 או 2 ניצחתי

רומא ואטלנטה../images/Emo60.gif

שאר הקבוצות למתקרבות לקרסוליים של הקבוצה שלי אפילו מנצ´סטר וריאל אה וכמובן נפואלי

tomash11

New member
בעיקר רומא...

בגדול, בכל המשחקים היתה איזו קבוצה שהיא המנחוס, בכל משחק או בכל עונה משהו אחר, אבל בנוסף לקבוצה הזו - תמיד תמיד תמיד, רומא היתה קבוצה שצריך להקיז דם מולה ומשום מה המנג´ר עושה אותם תותחי על תמיד...אבל!!!! במשחק האחרון, עם בארסה, הנקמה הגיעה ...רבע גמר ליגת האלופות, הורדתי להם איזה 4:2 בראש ועוד 1:0 בחוץ...:))

בורנמות´, יימח שמם!@$!@

אין קבוצה בכדורגל האנגלי שאני שונא יותר מבורנמות´, מהליגה השלישית. חוץ ממנצ´סטר יונייטד, כמובן.

IOJDFG

New member
אף קבוצה

אף פעם לא קרה לי שהייתי צריך לנצח משחק חשוב ולא נצחתי בו. הייתה לי עונה עם מנצ´סטר רק נצחונות בליגה גמרתי עם 114 נקודות (38 נצחונות מ-38 משחקים), ובגביע אלופות, הפסדתי לבאיירן מינכן 3-0 במשחק חוץ, ובבית ניצחתי 0-3, נכנסנו להארכה ובדקה 120, רוד ואן ניסטלרוי שם מספרת לחיבורים, זה היה מה שנקרה המשחק של העונה. בגמר יצא לי את מילאן והבסתי אותם 0-4 אני לא יודע איך הם בכלל עולים לגמר ליגת האלופות
.

למעלה