סקר!

AliEnS Sk8 pArK

New member
סקר!

איזה להקת מטאל או רוק או פאנק או כל דבר באזור הרוק הכללי אתם הכי אוהבים? אני - רד הוט צ´ילי פפרס, לינקין-פארק, לוסטפרופטס, קרייזי-טאון ועוד... (יש את הדיסקים של כל אלה...)

AliEnS Sk8 pArK

New member
תיקון טעות!

בסוגריים התכוונתי לכתוב... "(יש *לי* את הדיסקים של כל אלה...)

tchch

New member
אני חולה על לינקין פראק!!!!

לינקין פארק שולטים!!!!!! (ואני גם מעריצה מספר 1 של בקסטריט בויז,הם לא להקת רוק אבל הם להקה ממש טובה,*חשוב שתדעו*)

מור~!

New member
פשוט לא יאמן

את לא המקרה הראשון שנתקלתי שאוהבת את באקסטריט ולינקין גם יחד ממ...

tchch

New member
זה רע???

זה רע לאהוב גם את בקסטריט וגם את לינקין פארק? את בקסטריט אני הרבה יותר אוהבת! את לינקין אני אוהבת פחות אוהבת...אני חולה על צ´סטר ורוב (המתופף) אבל בעיקר את המוזיקה שלהם!!! את בקסטריט אני אוהבת כי הם מושלמים בעיניי!!! הם יפים,חתיכים,יש לכל אחד שם קול יותר יפה מהשני,יש להם שירים מקסימים עם משמעות נהדרת!!!! הם מושלמים!! :)

rotemami

New member
אני אוהבת את...

לינקין פארק הכי הכי הרבה!!!!!!!!!!! הם פשוט גדולים!!! קרייזי טאון גם טובים חבל על הזמן והבלונדיני עם הגוף ממש ממש כוסון! ורד הוט צ´ילי פפרס תמיד כיף לשמוע אותם בסבבה! וזהו...

4667

New member
אני אוהב את

לינקין פארק, סבבה של מוסיקה לדיסקים הקודמים של נו דאוט היה גוון רוקיסטי אבל החדש מוזר כזה... ומי שמכיר את גוד שארולט, אז הם גם סבבה. אה, וגם פאדל אוף מאד(puddle of mudd).

blinknetta

New member
בלינקקקקקקקק 182

וסאם 41 ופאפא רואץ´ וקורן ונירוונה ורד הוט צ´ילי פפרס אבל לא לינקין פארק נמאס מהם

אני...

בלינק 182!!! לדעתי הם להקה ממש ממש טובה, יש להם אחלה שירים! גם את רד הוט צ´ילי פפר אני אוהבת...אבל פחות!

AndreaCorr ©

New member
וואווו..יש יותר מדי! ../images/Emo168.gif

אממ אני אוהבת המון המון להקות רוק ובקשר ללהקות שהזכרת... רד הוט בסדר, אבל הדיסק החדש קצת מלודי מדי... לינקין פארק מאוסים, לוסטפרופטס ממש ממש טובים... קרייזי טאון אהבתי את בטרפליי אבל הדיסק שלהם לא משהו... אני אוהבת את נירוונה מאוד
פאדל אוף מאד גם טובים פי או די וכל מיני כמו בלינק, גרין דיי... את הכבדים יותר כמו מטאליקה, קורן, פנתרה וסליפנוט.. ואני יכולה להמשיך עוד הרבה אז בינתיים תסתפקו בזה..

Dror Lavie

New member
אני מחשיב את THE CALLING ../images/Emo60.gif

כרוק אז הם הלהקה האהובה עליי :)

mayjen

New member
גם עליי ../images/Emo13.gif

If I could, then I would I´ll go wherever you will go Way up high or down low I´ll go wherever you will go איזה מילים... :)
מעין

למעלה