סקר

may24

New member
סקר

טוב , אז בשביל לעודד ולהעיר את הפורם השקט הזה.... בואו נעשה סקר מה לפי דעתן הצבעים ,הסגנונות והשילובים שהכי מחמיאים לבחורה מלאה\שמנה? וגם איזה סיגנון לבוש אלגנטי,זרוק,ג´ינס וטי שירט,מכנסיים מתרחבות או צמודות חוו דעתכן אני מחכה מאי

הכי מחמיא זה כמובן צבעים כהים

ואני חושבת שסגנון אלגנטי. להיות מטופחת הכי שאפשר, כדי שיראו כמה את יפה ולא רק כמה את שמנה. בפועל, נמאס לי מצבעים כהים ואני ממש רחוקה מלהיות אלגנטית.....

may24

New member
צודקת אבל....

לפי דעתי את כן יכולה לבוש גם צבעים צבעוניים במיוחד פסים לרוחב הם די מטשטשים מנסיון.... הקשר ללהיות אלגנטית זה חשוב עד מישה מסויימת אף אחד לא מצפה ממך ביום יום להיות אלגנטית גם ספורט אלגנט זה נחמד מכנס שחור מתרחב אלגנט וחולצה מבד קשה טוב כזה או סריג צבעוני מפסים יכול להיות מאוד מחמיא לפי דעתי מאי

צבעים,,צבעים

טוב אז דעתי כזו, שאפשר להשתולל עם צבעים שמתאים לגוון העור, השיער, בעיקר חולצות, אין צורך להנעל על כהה ולהיות קודרת תמיד, לגביי הסגנון, גיניסים בגזרות מחמיאות, מכנסיים מטוייטים, מחמיאים, מה שעושה את ההבדל בחלק העליון הוא המבנה של כל אחת, הכי חשוב זכרונה להתלבש יפה ולהיות יפותתתתת

may24

New member
נכון מאוד!

זוהי רוח הדברים... והעיקר להיות שלמה עם מה שאת לובשת.... אוהבת מאי

זה עניין של מצב רוח...

אצלי זה הולך די בקיצוניות: או שאני לגמרי ספורטיבית, או אלגנטית, או שאנטי או זרוק...אני לא מערבבת כל כך סגנונות אבל אני אוהבת הכל... שונאת מכנסיין לא מתרחבים כי זה פשוט לא מחמיא לפולקעס, שונאת חולצות בלי קו מותן נורמלי, שונאת מחשופים עם קו מוחץ בגימור,שונאת עקבים דקים ושפיצים בנעליים אבל חוץ מזה- הכל הולך... מתה על קורדרוי וזמשים, פרוות מנצנצים וזוהרים...המון צבעים חזקים והרבה פריטים בשילובים של שחור- אפור. וזהו פחות או יותר. אה כן והרבה ורוד...חולת ורוד...

מאיושית

New member
התגעגעתי...

הרבה זמן לא כתבתי פה...
הכי מחמיא לפי דעתי זה מכנסיים מתרחבים ובגדים בסגנון שאנטי כזה. כל הנוצצים והמאוד מאוד חשופים לפי דעתי לא ממש מחמיאים. אני אישית אוהבת במיוחד ג´ינסים, ובגדים פשוטים.
ד"א - מאי- למה השם שלך בחום?

may24

New member
../images/Emo25.gifהיי מאיושית

גם אנחנו התגעגנו אלייך מאוד פה בפורם ואני שמחה שחזרת ומקוה שתישארי פה תמיד השם שלי מסומן באדום מפני שאני עוזרת כרגע למנהלת הפורם שהמחשב שלה קצת חולה, היא תחזור בימים הקרובים חשוב לי להדגיש שאני לא לוקחת לה את הפורם, רק מנסה קצת לעזור להשאיר את הפורם הנהדר הזה חי ונושם שלך, מאי

may24

New member
טלטלונת חמודה

יש לך טעם נפלא בבחירת בגדים, וזה פשוט נהדר, כל מה שכתבת בתגובתך מעיד על בחירה נכונה של בגדים מחמיאים לבנות מלאות/שמנות שלך, מאי

קרני

New member
השילובים הם

השילובים שמתאימים למבנה של אותה בחורה- יש בחורה עם מותן צר יותר ויש שלא... יש שהישבן רחב ויש שמאורך... יש גוף עם פרופורציה ויש בלי... לכל גוף יש את הסגנון שלו. לאחת יתאים מכנס צמוד ולאחרת לא... בנוגע לצבעים אני חושבת שאולי צבעים כהים עשויים ליצור אילוזיה של הקטנת יותר המראה, אולם אני חושבת שכאשר לובשים דברים בהירים יותר התחושה יותר טובה- אבל זו כבר בחירתה של כל מתלבשת... מה חשוב לה יותר. לי אישית, מאוד ברור שכאשר אני שמה לב שאני בוחרת מהארון בגדים כהים, מצבהרוח שלי לא מי יודע מה... וכשאני שמה לב לזה, אני משתדלת להחליף (מעדיפה לבן), וההרגשה משתנה (לא לחלוטין, אבל בהחלט קורה משהו...) בקיצ´ר- האומנות שבבחירת הבגדים...
היא ווג´ערס אבל כייף רציני

may24

New member
קרני

קודם כל כל הכבוד על התגובה המפורטת... אני חושבת שיש משהו במה שאמרת לגבי בגדים כהים לעומת בגדים בהירים, אני עד לפני כמה זמן לבשתי אך ורק שחור אבל לפני זמן מה מילאתי את המלתחה שלי בבגדים צבועוניים יותר כי זה באמת משנה קצת את ההרגשה הפנימית יותר שמח לעומת ששחור לעיתים קצת "משחיר" את האוירה. לגבי מבנה גוף אכן זה שונה אצל כל אחת ואחת ולכן רצוי היה שיהיו כמה דגמים בחנויות שיתאימו לכ אחת ואחת ומבנה הגוף שלה, כי בנות גבוהות, נמוכות, עם מותן צר יותר ותחת גדולה או מותן רחב יותר ותחת קטנה וכל מיני שילובים של בגדים שצריכים להתאים לנו. שלך, מאי

DREAM111

New member
אז עכשיו שמצאתי עוד מחשב

אני יכולה להעמיק ולענות. צבעים בעבר אני הייתי עשירה בצבעים הכהים והשחורים. היום הארון שלי ססגוני צבעוני ומאושר. הצבעים כוללים לבן ואדום וסגול (לא ורוד שונאת את הצבע הזה) ירוק וכחול וכל הקשת הרחבה ואני מאושרת מאוד מכל הצבעים הללו. יש לי כמה וכמה פריטים שמיועדים לערב שהם עדיין בגוונים הכהים או השחור אבל זה כולל גם כמה וכמה בהירים למיניהם. לדעתי חשוב מאוד לגוון בצבעים. לגבי שילובים זה מאוד תלוי במבנה של כל אחת ואחת. אצלי לדוגמא אני יודעת שמחמיא דברים חשופים בחלק עליון כיוון שיש לי חזה שופע אז זה בולט אבל אני בחיים לא אלך עם חולצה קצרה בבטן כיוון שלדעתי זה לא מחמיא לי.

למעלה