סקר

may24

New member
סקר

היי בנות! ושוב בא להעלות סקר קטן: איזה סגנון, עיצוב שיער וצבע שיער יותר מחמיא לנו המלאות/שמנות? לי אישית יש שיער שחור חלק עד הכתפיים ללא דירוג האם עדיף לי לדרג אותו נ.ב:יש תמונה אמנם קטנה בכרטיס שלי. מחכה לתגובות, מאי

DREAM111

New member
מאיוש מבטיחה להעלות את כל

רעיונות הסקרים לסקרים למעלה רק שהמחשב יחזור לעבוד. אצלי בעבודה האמת דיי קשה להגיב ולגלוש כיוון שאין שלב שאין עבודה ויש זמן לדברים הללו כך ש"גונבים" עכשיו איזה כמה דקות של תגובה.

may24

New member
היי לילך

מתגעגעים אלייך המון המון... משתדלים להשאיר את הפורם פעיל וחי כמו תמיד בקשר לסקרים אני רק מנסה לעודד את הבנות פה להדליק את הפורם כדי שלא ישעמם זה הכל מחכים לך מאי

שרון ש

New member
מאי..

לגבי השיער אני חושבת שזה תלוי , בדיוק כמו בבגדים התלויים במבנה הגוף .. כלומר השיער תלוי במבנה הפנים. אני בדרך כלל מרגישה טוב יותר עם שיער פזור, מרגישה שזה מסתיר את המלאות בפנים, אבל דווקא רוב מכרי מעדיפים אותי עם אסוף וטוענים שזה מחמיא לי יותר. האמת היא שזה הגיוני, כי יש לי תלתלים, אז זה רק מנפח עוד יותר את הפנים. לעומת זאת כשאני עושה פן ( פעם בשנה) מחמיאים לי מאוד כשהוא פזור. זה רק מראה, שלפעמים מרוב רצון להסתיר אנחנו רק מרעות לעצמנו. כמו שמישהו קרוב לי אמר לי פעם על כך שאני לובשת בעיקר שחור ששחור אולי מרזה, אבל אני מסתירה את עצמי וכשאני משדרת שאני מסתירה את עצמי...זה לא ממש לטובתי, לעומת אדום לדגומא שמחמיא לי לפנים.. או כמו שמישהו אחר אמר לי פעם: עדיף שתראי שני קילו יותר ושמחה ומלאת צבע ושני קילו פחות, שחורה ואפרורית
ועוד דבר קטן.. את נראית מ צ ו י ן . את מותק אמיתית. ( לא יכולתי להתאפק והלכתי להציץ) ביי בנתיים
שרון

may24

New member
שרון....

את פשוט מקסימה ונהדרת ואני שמחה שמצאת זמן להגיב לסקר ואת ממש צודקת לגבי הצבעים בבגד גם לי אמרו את זה פעם לכן אני הולכת עכשיו עם כל שלל הצבעים שלך, מאי

מאיושית

New member
אני מעדיפה

קצר.....כמה שיותר - יותר טוב! שנים אמרו לי ש"קצר לא יפה לפנים מלאות", עד שמצאתי את הספר שקצץ לי את השיער וזה נראה יפה!
כמובן שזה לא קצוץ-קצוץ, אבל די קצר. אני חושבת שזה מאוד תלוי בספר. חוצמזה- מאי- את באמת מקסימה!

may24

New member
מאיושית

יש בזה משהו שלי היה תספורת קארי קצר חלק זה היה ממש מגניב זה היה שובבי כזה ויפה נורא אהבתי אבל מצד שני תמיד רציתי שיער ארוך אבל ממש ארוך אבל תמיד אני מתייאשת ומסתפרת אני מקווה שהפעם לא אתייאש עד שיהיה ארוך ארוך. עכשיו בקשר לצבע בשיער תמיד חלמתי להיות בלונדינית אבל ממש פלטינה יום אחד, אבל זה ממש לא מתאים לי זה עושה אותי גסה וגם יש לי פנים לבנות אז שיער שחור יותר מחמיא לי,אז כנראה שנאי אהיה תקועה עם שיער שחור פחם עד סוף חיי.... אבל גם צבע אדום יין היה יפה כי זה מחייה את הפנים אגב תודה רבה על המחמאה:) את מתוקה! שלך, מאי

DREAM111

New member
על כל אחת זה אחרת .

אני שנים היתי עם שחור ועברתי לאדומים סגולים מניהם ואני מאושרת. תספורת זה כבר קשה לי לומר כייון שאני מחברת לשיער הארוך שלי למרות שכנראה מחר יהיה שינוי ואננחו נפרדים קצת.
(הגיע הזמן). יש שמנות שממש יפה להן קצר לסוגיו ויש שזה ישמין וירחיב את פניהן אז עדיף שלא.

למעלה