מצביעה לראשוןאצל כולם (כל האתרים) מעודכן שסה"כ המתים היינו נכון לעכשיו היינו 2021 מתים.
קישורים לכל האתרים נמצאים כאן
מאמינה לביביאצל כולם (כל האתרים) מעודכן שסה"כ המתים היינו נכון לעכשיו היינו 2121 מתים.
מסתבר שגם משרד הבריאות, שם מצוין שהיו רק 7 מתים ב-15.10מאחר וקבלתי על החלטות לנושא ההתנהגות שלי
בצל הקורונה... ממש לא מעניין אותי מי כותב או אומר מה...
הרי עיתון הארץ זהבכלל לא עיתון... זה ניירת לעטוף בו קרפיונים...
וכו'. וכו'.
אגב, משרד הבריאות מנסים לטשטש נתונים והיום זה התנפץ להם בפרצוף עם 49 מתים חדשיםמסתבר שגם משרד הבריאות, שם מצוין שהיו רק 7 מתים ב-15.10
לא מאמינה לאף אחד.... לא הכי מתאמקת בעובדות...אצל כולם (כל האתרים) מעודכן שסה"כ המתים היינו נכון לעכשיו היינו 2121 מתים.
לאף אחדמסתבר שגם משרד הבריאות, שם מצוין שהיו רק 7 מתים ב-15.10
רק כאשר אתה עיוור, אין לך סיבה לפקפק.לא רואה סיבה מיוחדת להאמין לאף אחד מהנ"ל.
יש את הנתונים הרשמיים ואין לי כל סיבה לפקפק בהם. דיווחים תקשורתיים וחישובים אישיים הם נחמדים, אבל כאמור, אין לי כל סיבה להעדיף דווקא אותם ע"פ הנ"ל.
בין סיבה לפקפק לבין מה שאתה (ולא רק) הופכים את זה, יש עדיין פער מאוד גדול בעולם הנורמיבי.רק כאשר אתה עיוור, אין לך סיבה לפקפק.
חבל, כי צריך להיות לך מה להוסיף וזה את המילה 'צודק'.בין סיבה לפקפק לבין מה שאתה (ולא רק) הופכים את זה, יש עדיין פער מאוד גדול בעולם הנורמיבי.
מעבר לכך אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי בעניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.