סקר!!!

OZ MASTER

New member
סקר!!!

1) מי השחקן הכי יקר שאי פעם קנית ובכמה קנית? 2) מי השחקן הכי יקר שאי פעם מכרת ובכמה מכרת? 3) איזו כמות קהל היתה הכי גדולה שהצלחתם להביא למגרשים?

ofer16

New member
אני לא זוכר

מה השיא שלי אי פעם, כי שיחקתי 4 שנים במנג´ר... אם אני לא טועה, פעם קניתי את טוטי לריאל במקסימום הכסף שאפשר (82 מיליון דולר). במשחק הנוכחי שלי עם איפסוויץ´, הכי יקר הוא רובן (35 מיליון דולר), הכי יקר שמכרתי הוא מאט הולנד (14.25 מיליון דולר), ומילאתי את האיצטדיון שלי (30800).

Shir17

New member
הנה מה שאני עשיתי במנג´ר

1. השחקן הכי יקר שקניתי היה טוטי למנצ´סטר ב-68 מיליון דולר, לא היה שווה את זה, מכרתי אותו אחרי עונה בחצי מחיר פחות או יותר. 2. במשחק במנג´ר 3 (אני משחק מ-97\98) שיחקתי עם פלמאנגו ומכרתי איזה שחקן , שאני לא ממש זוכר את שמו אלא רק את זה שהוא הבקיע לי 100 שערים מתפקיד הקשר האחורי (מוזר לא?) ב-120 מיליון דולר לריאל מדריד... 3. באותו משחק עם פלמנגו מילאתי את המרקאנה כל משחק בית , זה אומר 150 אלף איש אם אני לא טועה.

OZ MASTER

New member
מה זה שניכם קניתם את טוטי בסכומי

ענק!!! אליי הוא הסכים לעבור בישביל 47 מיליון.

ofer16

New member
אז חשבתי שהוא טוב...

היום לא הייתי קונה אותו גם ב20... הוא לא שווה את השכר הענק...

OZ MASTER

New member
אני עכשיו עם מנצ´סטר

ואני עמדתי לקנות אותו. אתה לא ממחיץ?

ofer16

New member
אם הייתי עם מנצ´סטר

לא הייתי קונה שום שחקן! יש להם קבוצה מעולה, לא אנושית! בכל עמדה שחקן תותח! קישור מפוצץ, חלוצים קורעי רשתות! הגנה חורקת, אבל תוכל לסדר את זה עם פרדיננד, אושיי, סילבסטרה ונוויל (גארי). מקסימום תקנה את נסטה, קנבארו או קלומפה...

JuveFan

New member
זאת אולי היתה טעות, אבל...

קניתי את לוצ´יאנו זאורי מאטלאנטה תמורת 62 מיליון דולר... לא יודע, פשוט נורא רציתי אותו והיה לי את הכסף.

קיר קמט

New member
שילמתי 103 מליון ליש"ט על רונאלדיני

ו. הכי הרבה שקיבלתי אני ממש לא זוכר..... וכמות קהל אני ממש לא בודק..

למעלה