יש לי בסלולארי שעון מעורר מובנה וכאשר מכוונים לשעה שבה רוצים להתעורר האופציה נשמרת בזכרון וכאשר מכבים את הסלולארי (כדי למנוע פליטת קרינה) וכבר בבוקר הסלולארי יידלק בעצמו ויהיה רטט
שאני הכי אוהבת והביא נחת לי ולהוריי (ששמחו שלא צריכים להעיר אותי יותר) הוא שעון מעורר רוטט. (לא פלאפון, שעון שאפשר להצמיד אותו איפשהו...) החיסרון בשלי-זה שהוא תמיד מתקלקל אחרי זמן מה...
ההורים שלי נהגו להעיר אותי וזה היה סיוט מבחינתם. באחת העבודות שלי הייתי צריכה לקום בחמש או חמש וחצי לפנות בוקר, וקנינו לי שעון מעורר, רוטט בעוצמה מחרידה, כך שהם בכל זאת התעוררו. אבל שמחו על כך שאני עצמאית יותר. עכשיו בצבא אני משתמשת בפלאפון, או שאחת מהשותפות לחדר מעירה אותי.
יש לי שעון רוטט שאני שם בתוך הכרית (בציפה) והוא מעיר אותי ואני קם מכבה אותו וחוזר לישון ואחרי חמש דקות (אני אוהב לנמנם בבוקר השינה לפעמים נורא מתוקה) מתחיל להבהב המנורה שלי (יש לי שעון שמחובר למנורה רגילה והוא מדליק את המנורה, ואז אני מתעורר סופית ואם בכל זאת חזרתי לישון אז יש הסכם עם השותף שלי שבשבע ורבע הוא פותח את החלון ואז כל החדר מוצף אור ואני כבר לא מסוגל לישון ככה..