סקר.

פלאפון מצלצל

הפלאפון שלי רוטט חזק ומעיר אותי ופעם אמא שלי הייתה לוחצת על הכפתור של האור בחדרי שיהבהב וזה היה מעיר אותי כי אני תמיד נועלת... למה??

Motti18

New member
ואללה איזה רעיון../images/Emo6.gif

אני גם אבקש מאבא שלי שיתקין כפתור כזה...

LordNor

New member
ואצלי גם הסלולארי מעיר ע"י רטט...

יש לי בסלולארי שעון מעורר מובנה וכאשר מכוונים לשעה שבה רוצים להתעורר האופציה נשמרת בזכרון וכאשר מכבים את הסלולארי (כדי למנוע פליטת קרינה) וכבר בבוקר הסלולארי יידלק בעצמו ויהיה רטט
.

Summer Spirit

New member
יש עוד הצעות?

לא נעים לי שההורים שלי קמים במיוחד בשביל להעיר אותי בשש בבוקר והפלאפון שלי נופל לי מהידיים ככה שרטט זה לא רעיון טוב.

Catty

New member
הפיתרון ה"מושלם"

שאני הכי אוהבת והביא נחת לי ולהוריי (ששמחו שלא צריכים להעיר אותי יותר) הוא שעון מעורר רוטט. (לא פלאפון, שעון שאפשר להצמיד אותו איפשהו...) החיסרון בשלי-זה שהוא תמיד מתקלקל אחרי זמן מה...

נופל לך מהידיים?

אני לפעמים שמה פלאפון אבל לא בידיים.. אלא בתוך הסדין של הכרית וזה מרטט ומשגע לך ת´ראש!!:))

המרחפת

New member
שעון

ההורים שלי נהגו להעיר אותי וזה היה סיוט מבחינתם. באחת העבודות שלי הייתי צריכה לקום בחמש או חמש וחצי לפנות בוקר, וקנינו לי שעון מעורר, רוטט בעוצמה מחרידה, כך שהם בכל זאת התעוררו. אבל שמחו על כך שאני עצמאית יותר. עכשיו בצבא אני משתמשת בפלאפון, או שאחת מהשותפות לחדר מעירה אותי.

ואני קם באוניברסיטה

יש לי שעון רוטט שאני שם בתוך הכרית (בציפה) והוא מעיר אותי ואני קם מכבה אותו וחוזר לישון ואחרי חמש דקות (אני אוהב לנמנם בבוקר השינה לפעמים נורא מתוקה) מתחיל להבהב המנורה שלי (יש לי שעון שמחובר למנורה רגילה והוא מדליק את המנורה, ואז אני מתעורר סופית ואם בכל זאת חזרתי לישון אז יש הסכם עם השותף שלי שבשבע ורבע הוא פותח את החלון ואז כל החדר מוצף אור ואני כבר לא מסוגל לישון ככה.. :)

צלף

New member
שעון שבת שתוקעים בשקע חשמלי

ומחברים למנורה יכול לספק את ההקמה בלי להפריע לאיש... בשוק מחנה יהודה שעון כזה עולה 20 - 25 ש"ח

צלף

New member
שוק מחנה יהודה בירושלים

ובכל חנות למוצרי חשמל קטנים, במיוחד באזורים דתיים...

למעלה