סקר

The trickster

New member
סקר

הייתי רוצה לדעת מי אתם שכל אחד יכתוב על עצמו לפי הקריטריונים הבאים 1.מה סוג האוכל שהוא או היא הכי אוהב/ת 2.מה השם הכי יפה 3.הגיל 4.החלום שלכם 5.למה אתם אוהבים את רדיוהד 6.בת או בן 7.האם היית רץ לכנסת אם היית יודע שיש לך סיכוי 8.מי לוקח - סופרמן או ג´די (jedi) 9. כתוב 4 שורות על מה שבא לך *כל הנתונים האלה ישארו בבלעדיות של פורום זה *הנהלת סקר זה משאירה לעצמה את הזכות לא לענות לפניות מתאימות *המתאימים שייבחרו על ידיד הנהלת "סקר טירוף" יקבלו קרמבו ללא עטיפה

polyethylene

New member
רק בגלל סופרמן ../images/Emo9.gif

טוב, נתחיל... 1. פירה ושניצל - בתנאי שזה לא נשרף לי, ולצערי לרב זה כן... 2. חָרצ´טשופ, ואל תשאל למה... 3. 24 אבל יותר נוטה לכיוון ה 25. 4. שחרחר, מסתורי וגבוה. 5. בגלל כל הסיבות שבעולם, בגלל שתמיד הם שם בשבילי. 6. בת. 7. next... 8. סופרמן ובגדול
9. מה שבא לי כרגע זה לסיים ללמוד למבחן של מחר. להכין ארוחת ערב לי ולשותף בלי לשרוף אותה. ללכת לישון. להתעורר מחר בזמן.
the crash - of hope and despair

Vul2re

New member
תשובות

1. בשר אדם 2. אני לא נותן שמות לריהוט שלי 3. גיל? לא - אופטימי, לא שמח במיוחד 4. השתלטות גלובלית 5. מי? 6. לדעתי אתה בן.. למרות שיש נטייה לכיוון הנשיות 7. אתה צוחק? הייתי מתעייף עוד לפני שהייתי מגיע לגאה. 8. אני אקח את הג´די, אם אף אחד לא לוקח את סופרמן תן לי גם אותו. 9. מסיבה לא ברורה, הקסטות של "טעםקור" תמיד נפתחות בצד של הוניל. דבר זה נוסה ונבדק במשך שנים. לא קיימת סיבה מדעית ברורה מדוע הקסטה לעולם לא נפתחת בצד של השוקולד. (במקרה שתהיתם, מנגנון הפתיחה הקלה של הקסטה קיים בשני הצדדים). דבר זה יוצר בעיה, שכן ידעו שהוניל של הקסטה טעים בהרבה מן השוקולד, ולכן ראוי לאכול את הקסטה מן השוקולד אל הוניל. בכדי לבצע פעולה זו בקסטה שנפתחת ב100% מן המקרים בצד של הוניל, נדרש המשתמש להוציא את הקסטה מן העטיפה, להפוך את העטיפה ולזרוק את הקסטה לזבל. כל תהליך זה הוא מעשה מתוכנן כיוון שמן הסתם, אם לא היית נדרש להוציא את העטיפה, היית מסיים לאכול את הקסטה וזורק את העטיפה אי שם ברחוב. כאשר העטיפה נזרקת לפח, היא עוברת מיון טרום-חיריה שבו נשלחות כל העטיפות לכור בדימונה בור מייצרים לא פצצות אטום, אלא דלק לחלליות. דלק זה מסופק לגזע חייזרים קדום בתמורה לזכויות היוצרים של המשחק הפופולרי "דוקים". (באמת חשבתם שמוח אנושי יוכל להגות רעיון למשחק כה גאוני?)

In Limbo

New member
../images/Emo132.gif תשובות

1. אוכל - ירקות וסלטים (ברצינות) 2. שם- סופיה 3. 18, בינואר אני אהיה בת 19
4. חלום - שלום עולמי! סתם, בנתיים זה לטוס לאנגליה להרבה הרבה זמן 5. למה רדיוהד - כי יש להם את היכולת להתאים לכל מצב רוח שיר (או שזה רק אצלי ככה?) 6. אני בת פעם אחרונה שבדקתי 7. לא הייתי רצה לכנסת, אני לא אוהבת לרוץ 8. ברור שסופרמן! 9. 4 שורות על מה שבא לי..אממ.. לא עולה לי שום דבר לראש כרגע. אפשר משהו אחר במקום קרמבו? אולי איזה מארס או טוויקס? רעות.

תשובות ( מזכיר ביצפר.. :/) ../images/Emo60.gif

1. פיצה/המבורגר ואוכל עיראקי... ( אי אפשר רק אחד...) 2. אמממ... לא ברור... נגיד שלולה... 3. 14 ממש עוד מעט 4. להפסיק ללמוד... ולהיות בהופעה של רדיוהד... 5. כי אני הכי מתחבר אליהם... ויש להם את המוזיקה ואת המילים הכי יפים שקראתי וששמעתי... 6. בן 7. ממש לא... 8. אז´אקו ג´די...?? נגיד שספיידרמן... ( סופרמן לא הגיוני..) 9. שיפסיק להיות לי קר ברגליים! ואז אני יהיה מאושר... ד"א באיזה טעם הקרמבו? תשובות אלה לא משקפות את דעתי המוחלטת מכיוון שאני אחרי טריפ..
nirvana- where did u sleep last night

תשובותי המרתקות

1. סלט תפוחי אדמה 2. לא יודעת.. אני אוהבת את רוב השמות שמתחילים ב-א או ג´ 3. 16, 4 חודשים ו-15 ימים 4. לקפוץ איזה 6 שנים קדימה (רצוי ישר להופעה של רדיוהד) 5. למה לא? 6. בת 7. הייתי משמידה 99% מהכנסת עם הייתי יודעת שיש לי סיכויי 8. למה באלימות? 9. אני רוצה חתול! אמא שלי אלרגית לחתולים (ולכל דבר עם פרווה), אז נידונתי לנצח בלי חתול.

Fish in the sea

New member
קצת ../images/Emo32.gif ליום שבת הא?

רעיון נחמד דווקא. אל תכעס עליי שחר.
1.הכל חוץ מחצילים,תאנים,סרדינים ואבוקדו. 2.שם? ספרינג.לבת. 3.תשע-עשרה...נוטה לעשרים(סטייל פולי מינוס 5). 4.לקרוא לבת שלי ספרינג.באמת. 5.כי זה אמיתי. (הזדמנות טובה להפנות אותך ואת כל מי שלא קרא והשתתף בטופיק של lide, מהי הלהקה שאתם כ"כ אוהבים?". הוא נמצא בהודעות נבחרות במעלה המסך.אפשר לקרוא שם בהרחבה למה כל אחד אוהב את רדיוהד.אחד השרשורים הכי טובים שזכורים לי). 6.בן 7.לא.נראה לי בזבוז זמן. 8.מי זה ג´די? 9.יצאה לך שאלה שאפשר לפרש אותה לשני כיוונים בלי שהתכוונת. האחד-כתוב 4 שורות על מה שבא לך,כלומר,כתוב 4 שורות על כל דבר בעולם שעולה לך לראש.(ראה תשובת הקרמבו של Vul2re). השני-כתוב 4 שורות על מה שבא לך,כלומר,על מה שאתה רוצה כרגע,אשכרה מה בא לך.(ראה תשובת פולי שמקווה לא לשרוף את השניצל שלה,שאותו אגב קנתה בנוסף לפיתות,עיתונים,חלב וסיגריות.שיהיה בהצלחה במבחן). לי בכלל בא לכתוב על זה שנראה לי שקראת את הנסיך הקטן לא מזמן. לא יודע,השאלות שלך נראות מעט מושפעות מהספר.חוץ מהשאלה על הגיל.
the animals-the house of the rising sun
החלטתי סופית שזה השיר הכי אוברייטד אי-פעם.מה הפך אותו בעצם לכזאת קלאסיקה? העובדה שהוא נוצר ב-15 דקות לא מהווה תשובה מספקת עבורי.

Major Thom

New member
אמממ ...

1. פיצה (וקולה! וקולה!) 2. ג´וליה, בגלל שככה קוראים לגיטרה שלי (או שבעצם ככה קוראים לגיטרה שלי כי ג´וליה זה שם נורא יפה. לאיודעת
) 3. 17 4. אין לי
5. כי ככה (ואני חייבת לציין שזהו אכן שרשור דגול
) 6. בת 7. לא ... 8. סופרמן. 9. פעם אחת היתה ילדה, קראו לה כיפה אדומה. כיפה אדומה הלכה להביא אוכל או משהו לסבתא שלה, שגרה ביער. יומאחד בא זאב ועבד איכשהו על כיפה אדומה ככה שהיא תגלה לו איפה סבתא גרה. הוא הלך לבית של סבתא ואכל אותה, ואז ניסה גם לאכול את כיפה אדומה (כי כידוע ילדות קטנות הן הרבה יותר טעימות מזקנות מצ´וקמקות או משהו. כןכן, מנסיון). בכל אופן, בא ציד והרג אותו (כמה נחמד מצידו?) ואז כולם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.
לא כלום

kibutzit

New member
אני!!

1. צימחוני- אורז וכרובית- איזו איכות!! 2. דביר 3. 15 אוף אני קטנה.. 4. לממש את עצמי ולעסוק במה שאני הכי ארצה.. 5. רדיוהד נוגע בהכל, זה משהו שלי שאפאחד לא מכיר (מסביבתי), לכל מצב רוח. 6. בת.. נראה לי... 7. בשום פנים ואופן לא, לא מעוניינת להיות עם כל המושחטים האלו.. למרות שמישהו חייב לעשות את זה אז אולי מסיבות אידיאולוגיות?..טוב אני אסתום. 8.סופרמן- מי זה ג´די? 9. קציצות כרובית עדיפות על סתם כרובית מטוגנת. בינתיים סוגרים את המים!!! הקיפים היפים יותר הם בצבע אפור דווקא ולא חום. ג´ינג´ים רגישים ב20% יותר לכאב.

lide

New member
???

1.אוכל!!! 2."שירי" והייתי מוסיף את "לי" ביחד שירילי. 3. 22/3 4.ההההההההה... כרגע זה לעלות לחרמון, אבל אין מספיק שלג. 5.ככה 6.??? 7.לא 8.סופרמן. 9..........

סקר

1. אוכל - של אמא 2. שירה זה שם מאד יפה. 3. 23 4. חלום - אישי 5. אני אוהב את רדיוהד בגלל מה שהם גורמים לי להרגיש כל פעם שאני שומע אותם. 6. בן 7. כנסת - בזבוז של זמן. 8. ???

man-o-war

New member
טוב

1. רכיכות ים, גם שם יפה וגם אוכל טעים 2. צוקי (ורכיכות ים) 3. 17.5 4. ניו זילנד נראה לי או שהשם שלי יהיה כתוב בחוברת של הדיסק הבא של רדיוהד. 5. בגלל כל הסיבות שנתנו פה כל העונים לפניי. 6. בן 7. נראה לי שכן. 8. אין לי מושג מיזה ג´די (אולי ג´די 3?) אז סופרמן. 9. 4 שורות זה המון, יותר מידי - לילה טוב.
המייאו של החתולה פזית

power play

New member
רק בגלל שאתה רוצה לדעת

1.פיצה! איך עוד לא אמרו את זה.. 2.לא יודע..בטח ענבר. 3.הכניסה אסורה לילדים שמתחת לגיל גיל> O \ן/ 0 \ן/ <הילדים מתחת לגיל. 0 \ן/ 0 \ן/ 4.החלום שלי הוא שהחלומות שלנו היו מציאות. אגב אני חולם המון לאחרונה על זה שאני עף בשמיים. יחד עם עטלפים..משום מה. 5.אני לא אוהב אותם..חשבתי שזה פורום של מיוז! אופס. 6.אני מעדיף בת לא יודע מה איתך. 7.לא הייתי נכנס לקן צרעות הזה בחיים. 8.ג´די,כי סופרמן לובש את התחתונים על הבגדים(חה חה איזה אפס). 9.בעיקרון מה שמגדיר אותנו זה לא הסקרים שאנחנו עושים, אלא הדברים הלא נכונים כמו הלבוש,מראה חיצוני בעיני הסביבה, דעות פוליטיות,והמוזיקה שאנחנו שומעים. למה לא להגדיר אנשים לפי מהותם? או לפחות לפי הצבע שהם אוהבים.או לפי החתימות שלהם בתפוז..אגב יש לי חדשה. NP:afghan whigs-my enemy

The trickster

New member
לענות לכולם?

1. קראתי את הנסיך הקטן לפני המון זמן - אז לא נראה לי שזה אפשרי שהוא השפיע עלי כל כך וישירות. 2.להשתלט על העולם זה אחלה אבל כל מי שמנסה אין לו סיכויי כי סביר להניח שאני אשתלט לפניכם 3.פולי אני מבין את מצוקתך - אנחנו 3 שותפים וכל אחד מאיתנו מבשל אחלה - מעל המצופה בשביל בחור בן 22 (במיוחד אני) אשמח לתת לך שיעורים :) 4. חבל שאף אחד לא יודע מה זה ג´די 5. אני בן 6. לא יודע לעוף עדיין 7.חולה על השם עמית לבחורה 8. בשנה הקרובה אהיה בברזיל 9.מישהו ראה את הפרק של southpark על שר הטבעות או את הפרק עם המגבת שלוקחת סמים?

כן!

ראיתי את שניהם.. זה כל כך מצחיק, אח שלי כבר שנים מכור למשפט "wanna get high?"
led zeppelin 4
הוא חדש, אני עוד לא זוכרת את השמות של השירים שם.. נפלאות חודש בריטניה

תשובות לחיים

1.לא אוהב אוכלכל-כך.....אבל גלידה בכל מקרה.. 2.אופר....שם שאני המצאתי.....נראה לי... 3. 22 4.למצוא תכלית וסיבה לחיים האלו ....חלום שלא יתגלה לעולם ורק יכול להתנפץ 5.כי הם הכי טובים. 6.בן 7.לעולם לא אקח חלק במשהו שלעולם אי אפשר יהיה ליישם+לא הייתי רוצה להיות בראשות המדינה הזו. 8.אני איש של ספיידי.... 9.אני טס עוד פחות מחודש.משמע,אין ממש טעם בכל מה שרשמתי פה למעלה,משמע שוב סעיף 4 שלי מצדיק את עצמו....אני הולך להיעלם ולא להמצא. בתקווה לגלות שדיכאון יכול לצאת מהנפש על ידי שליטה עצמית.אחלו לי בהצלחה. אני בסדר,מה אתך?תודה ששאלת,תודה ששאלת. red house painters- have u forrgaten

Superunknown1

New member
../images/Emo132.gif

1. פאסט פוד. בכל גודל טעם ומחיר. בזמן האחרון מתחילים לראות את זה עליי.
2. לבן- תומר. לבת- בילי? סתיו? נועם? 3. בעוד חודשי\ם ו-12 ימים בן 15. (מי סופר?) 4. 5. שאלה טובה באמת. אי נ וטה לאהוב דווקא את הצד הרועש של המוזיקה, שומע אלטנרנטיב מטאל והמון מטאל קיצוני. רדיוהד (וגם מיוז, וויזר, אש, סאבג´ גארדן) הצליחו לכבוש אותי בשקט שלהם. טוטאלית
6. בן. 7. ממש לא. 8. אקס מן. 9. אני שחר. חובב אינטרנט, ספרות, מוזיקה וקומיקס של אקסמן. קרה משהו למחשב והוא לא מצליח לפתוח את האייסיקיו, חבל. (עוד שתיים לדרך...). (עכשיו יש עוד שורה אחת לכתוב....) (עכשיו כבר אין.
)

e-shfiyut

New member
?!

1. טעים. 2. ת´ום. (לא התחנפות, סתם שם יפה. בעצם היחיד שאני יכולה להגיד בלי להכיר שום ת´ום במציאות. השמות הישראלים נהרסו לי ברובם בגלל אנשים.) 3. 17 4. לסיים ביצפר. (צנוע, הא?) 5. כי כיף לי לשמוע אותם! 6. בת. 7. לא. כי כל הפוליטיקאים מושחתים. דווקא מתאים לי איזה ג´וב עם שליחות. אבל לא בכנסת! 8. סופרמן! אני? שורות? היה לי מבחן בחיבור לפני כמה ימים, ובהחלט הספיק לי להרבה זמן. שורה אחת זה מספיק.
Smashing pumpkins - killer in me

Superunknown1

New member
אני מניח שכן.

גם אני הייתי בטוח שקוראים לשיר the killer in me is thekiller in you", במקום disarm, עד לפני חודש בערך.

למעלה