סקר: נרגילה טוב או רע?????
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 18/12/02 #6 נרגילה - חרא של גמלים איזה זבל זה אל תתקבו לזה זה סתם מגעיל כל התימנים האלה רק דברים רעים כמו נרגילה הביאו לפה...
נרגילה - חרא של גמלים איזה זבל זה אל תתקבו לזה זה סתם מגעיל כל התימנים האלה רק דברים רעים כמו נרגילה הביאו לפה...
K Knightrider Of Doom New member 18/12/02 #7 נרגילה זה חרא..... לוקח צינור שואף מוציא מקבל ת´סטלה שלך הולך לישון ובמקרה הטוב אתה גם מתעורר...
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 18/12/02 #10 צודק ב100% מה זה החרא הזה נרגילה? אייל מה אתה ערבי כל היום עם הנרגילה שלך?
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 18/12/02 #11 ידידי הפחמי... תראו מי שמדבר? לא אני זה שאיך שדיברו היום בכיתה על השלג אמר "ואו איזה כיף זה לנרגל בשלג" יא חתיחת גחל שרוף
ידידי הפחמי... תראו מי שמדבר? לא אני זה שאיך שדיברו היום בכיתה על השלג אמר "ואו איזה כיף זה לנרגל בשלג" יא חתיחת גחל שרוף
N nahari potter New member 18/12/02 #14 אני לפחות לא מסתיר את זה חוצמזה זה אליפות לעשן בשלג מה קרה לך??? אתה יודע איזה עשן יוצא בשלג חבל"ז יותר עשן מארובות רידינג
אני לפחות לא מסתיר את זה חוצמזה זה אליפות לעשן בשלג מה קרה לך??? אתה יודע איזה עשן יוצא בשלג חבל"ז יותר עשן מארובות רידינג
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 18/12/02 #16 עלאק אליפות עלאק תחזור למילים התמניות שלך - "שוס" ו"ג´חנון"
N nahari potter New member 18/12/02 #12 נועם ידידי רק שתדע לך אתה המכור לא אני אני אוהב את זה וחוץ מזה מה אתה משחק אותה לוקח שאכטות על ימין ועל שמאל
נועם ידידי רק שתדע לך אתה המכור לא אני אני אוהב את זה וחוץ מזה מה אתה משחק אותה לוקח שאכטות על ימין ועל שמאל
K Knightrider Of Doom New member 18/12/02 #13 אין מה להתעצבן ידידיי אף אחד לא באמת יודע מה משמעות "תפוח ושושן" חוץ ממני כמובן!!
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 18/12/02 #15 אתה יודע גם מה זה אומר הביטוי - אייל "סטאר" נהרי? וחוץ מזה אייל אני לא מכור כמה ראשים אתה עישנת לעומתי בחודש האחרון?
אתה יודע גם מה זה אומר הביטוי - אייל "סטאר" נהרי? וחוץ מזה אייל אני לא מכור כמה ראשים אתה עישנת לעומתי בחודש האחרון?
N nahari potter New member 18/12/02 #17 נועם "תפוח ושושן" עומר זה כבר נהיה מלוכלך אתה רוצה להתחיל אתה רק תפסיד מזה
מ מה לעשות לא מצאתי שם New member 18/12/02 #18 סקר (לא לאייל נועם עומר ואליאור) איזה צבע אתם יותר אוהבים? שחור או אדום?