סקר

effigy

New member
סקר

תוצאות הסקר: 13 31.71% אני קורא לפעמים אבל מצייר כל הזמן 1 2.44% אני לא קורא בכלל רק מצייר 1 2.44% אני לא מצייר ולא קורא רק אוהב להסתכל על הציורים היפים בפורום 17 41.46% אני רק קורא ולא מצייר 9 21.95% אני קורא ומצייר באותה מידה 41 : סה"כ קולות הסקר יוחלף בעוד מספר דקות והוא הסקר שיחליט את גורל הפורום, אני מבקש לא לנקוט פעולות לפני כן.

HackMachine

New member
אה עכשיו אני רואה..

לדעתי צריך להוסיף - "אני חושב שציורי קומיקס בפורום קומיקס הם מאוד חשובים".. כי זה מה שאני הייתי מצהיע. בינתיים הסקר נראה מאוד פרו-הורדת הציורים..

ailag

New member
מסכימה

גם אם אתה לא אוהב את הציורים אישית, אם הקהילה כן רוצה אותם - הם צריכים להיות כאן. בינתיים זה נראה כך: * מפריע (כלומר אני רוצה שלא יהיו יותר , שיפתחו פורום משלהם) אם ייבחר: מעיפים את הציורים * לא מפריע (אני אוהב\ת ציורים וקומיקס באותה מידה) אם ייבחר: לא מעיפים * לא אכפת לי (אני קורא רק את מה שמעניין אותי) אם ייבחר: ? * לחשוב טוב- מאוד מפריע (יש לנקוט צעדים של מחיקת כל התמונות מינוי מנהל שותף ופתיחת פורום נוסף לציורים) אם ייבחר: מעיפים את הציורים לדעתי צריכות להיות שתי בחירות, או ארבע כאשר יש שתי דרגות לכל בחירה. (כן, בהחלט כן, לא, בהחלט לא). הרי אם יש נמנעים, עם כל הכבוד להם, הם לא יכריעו לכאן או לכאן ממילא. my opinion..

Deathatred

New member
דעתי הצנועה

בפורום הזה יש מקום לציורי קומיקס (בתנאי שהם אכן ציורי קומיקס). דבר אחד שחסר בפורום הוא אנשים שמפרסמים קומיקסים שלהם וקריקטורות שהם מציירים (כן, cartoons זה גם סוג של קומיקס! קומיקס מצחיק מסדר n=1 ריבועים!). לאן נעלמו הסטריפים? הקריקטורות והמצחיקונים?

The Crusader

New member
מנהל יקר

למקרה שלא שמת לב... האפשרות הראשונה והשנייה זהות...שניהן אומרות שצריך לפתוח פורום נוסף לציורים...כלומר יש שם רק אפשרות חת שאומרת כן לציורם ואחת ניטרלית ושתיים נגד...תוסיף אחת שאומרת להשאיר את הציורים

Supermans girl

New member
גם אני שמתי לב לכך.

האפשרות הראשונה והאחרונה זהות, רק שהאחרונה קצת יותר דרסטית, האחרונה אומרת שעד שפורום הציורים יפתח- יש למחוק את כל הציורים שייעלו לפה. זוהי אפשרות מאד קיצונית ולטעמי צריכה להיות אפשרות המאזנת את זה אשר אומרת שהציורים חיוניים במידה רבה לפורום ושכל ביקורת על ציור בפורום תמחק. לא שהייתי בוחרת באפשרות הזו, משום שאני חושבת ששני הנושאים חשובים באותה מידה, אבל כדאי לפחות להיות הוגנים.

ailag

New member
אם כבר, הביקורות יותר חשובות

ביקורות על ציורים שלא קשורים לקומיקס בד"כ יותר חשובות מהציור עצמו, שכן הן מסבירות איך ליישם את הציור בקומיקס, איך לעשות אותו יותר "קומיקסאי" ופחות "אמנות רגילה". כשאני, אישית, מעלה ציורים אני עושה את זה כדי שיקטלו אותם. זה עזר לי כבר כמה פעמים.

Supermans girl

New member
במילה "ביקורת" התכוונתי-

ביקורת ע-ל העובדה שאנשים מפרסמים ציורים. התכוונתי שאופציית הבחירה תהיה כזו שתתן לציורים את הכבוד הראוי להם גם אם זה אומר למחוק תגובות קטנוניות של כמה אנשים פה בפורום שטורחים שוב ושוב להזכיר שזה לא פורום ציור ולהרוס לכולם את המצברוח. התכוונתי שביקורות מהסוג ה-ז-ה צריכות להמחק. חלילה הביקורות על הציורים.

ailag

New member
אהה. מתנצלת מעומק ליבי ../images/Emo13.gif

את צודקת לגמרי.

למרות היותי שוחר שלום בד"כ

דנו בנושא הזה מספיק פעמים בשביל שבתור מנהל אתה תבין סוף סוף שאין מה לריב עליו שוב!!!! למה אתה מעורר מהומות??? למה אתה פותח תיבות פנדורה שעלו לנו בשבועות של מריבות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב????? בחתימה שלך כתוב: "מנהל פורום קומיקס ופורום רעיונות מטורפים"- אתה בטוח שלא התבלבלת בפורום כשכתבת את הסקר הזה??? זה רעיון מטורף ולא סקר מוצלח. במקום ליבש את הפורום שלך ולקצץ ממנו, במקום לדפוק ת´ערוץ תקשורת הכמעט יחיד של הרבה מאוד אנשים, תפגין קצת עמוד שדרה נגד שלושה ניקרים שכל הזמן מזבלים ת´שכל ואת השרשורים של הפורום בשטויות! ואם אין לך ביצים לעשות את זה כי אתה מפחד מה-SPAM שהם ישלחו לך כאיומים או מכל סיבת אי פופולריות אחרת, דע לך שכבר עשית לעצמך שם בעייתי כשחצי מציירי הפורום התחילו "לערוק" לפורום אומנות ולספר שם לכולם כמה אתה לא נחמד אליהם ולא סוציאלי כלפי הקהילות שלך. ולסיכום: אם אין לך ביצים להיות מנהל פורום מול כל מיני ארכי פרחי דיגיטלים למיניהם, אם נמאס לך לריב כמו NUCK BUNNIES - אז תנטוש! ותן למישהו אחר לנהל! עופר. נ.ב. אני מסרב לענות לסקר הזה גם אם פירוש הדבר פיצול הפורום!

effigy

New member
אני לא מנסה לעלות ריבים ישנים

תאמין לי שהייתי מעדיף לא לעלות את הסקר הזה, אבל זה תגובה למסרים (הן באיסיקיו והן בתפוז) על אנשים שמתלוננים על התמונות למרות שכבר קבענו של צריך לעשות דבר כזה... אחרי הסקר הזה תוחלט ההחלטה הסופית, וכל תלונה של ":מה זה קשור לקומיקס?" תמחק.... עכשיו ברור למה אני מפרסם את זה
ואני ממש לא מתכוון לנטוש...

effigy

New member
בואו נעשה הבהרה SHELL WE?

הראשון: מפריע במקרה שהוא נבחר חסל סדר ציורים שהם לא ציורים של משהו קיים...(כן) שני:לא מפריע במקרה שהוא נבחר הציורים נשארים(לא בהחלט) שלישי: אני קורא מה שאני מוצא מעניין במקרה שהוא נבחר שציורים נשארים (לא) רביעי:מפריע מאוד במקרה שהוא נבחר לא יהיו ויתמנה מנהל שותף לפורום שיעזור לבצע את המחיקה ויפעיל שיקול דעת משלו למה קשור לקומיקס ומה לא...(כן בהחלט)

למעלה