סקר!!

elad2040

New member
אני יכול להגיד

שהערפדים מ"קרפה ג´גיולם" די הפחידו אותי.

מקוללת

New member
קורולי מלאך הגהנום מבשורות טובות

כאילו ב-ר-ו-ר

Death of Rats

New member
שאלה קשה ^^;

אם הכוונה היא לככל הספרים של פראצ´ט אז גמכן, ברור שקרולי מבשורטו (קיצור נחמד
^^;*נסקלת*). אם זה לעולמהדיסק אז אני מחבבת את טיטיים, למרות שלא נתקלתי בו יותר מדי (רק הוגפאד´ר. אגב, באיזה ספר הא מופיע פעם ראשונה?). אגב ליאת, העיברות שלך לטיטיים, שעתה, הוא נורא חביב כשאני חושבת על זה

Fingertip

New member
טיאטימה!

לא טיטיים! בכל מקרה, הוא דמות ייחודית להוגפאד´ר, הוא לא מופיע בספרים אחרים. הרשע האהוב עלי? קשה... Pin מ-The Truth - הוא היה ממש מפחיד! (למרות שגם שנאתי את אבא של וויליאם) אהד.

Death of Rats

New member
אבל.... אבל.... *עיני עגל*

הוא שולט מדי מכדי להיות דמות של ספר אחד *פורצת בדמעות שליש*

DviRincewind

New member
אוף, זה קשה!

בעיקר בגלל שבספרים של פראצ´ט הגבול טיפה מטושטש... קחו את וטינארי לדוגמה- הוא טוב או רע?

The Mad Hatter

New member
הייתי אומרת קרולי,

אבל אני אענה במושגים של רשעים יותר...רשעיים. טוב, יש לי חיבה בלתי מוסברת לTeatime ולמר סלזלה (וסלחו לי אם השם שלו לא כתוב נכון. לא הסתכלתי על מסקרייד כבר המון זמן), למרות שהAuditors הכי משעשעים...:)

למה קרולי?

קרולי הוא דמות כל כך גיימנית וחרושה... אפשר למצוא אותה כמעט בכל ספר שלו.. הוא סתם עוד לונדוני מצ´אויסט מתלהב... אם יש מישהו שראוי להערצה זה איך שלא קוראים לו מבשורות טובות יו"ר הועד השכונתי ששמו תמיד בורח לי.. שיוצא לטייל עם "שטוצי", בסצנה שכולם מבקשים ממנו תדרוך איך להגיע לבסיס חיל האוויר הישן בטאפילד תחתית.. ובסוף הגיע אליו קרולי במכונית בוערת... אההה... זה קטע קורע... מאגנה, סצלח לי אדוני, אבל קשה שלא להבחין שהאוטו שלך עולה בלהבות.. לא.. זה לא ילך.. , בע"מ

SaidinsTaint

New member
הרשע האהוב?

או הרשע הרשע? איך קראו לעוזר של Vetinari שפנה נגדו? אותו לא אהבתי. אולי mr.pin... אבל אהבתי את ה
---ing​
חבר שלו בכל מקרה - אני רוצה לנצל את הבמה ולהגיב לסקר הכללי של הפורום - א - כמובן שברור שמוות הכי הכי. ב - למה בינקי לא מופיע בסקר??

dino_din

New member
ק-ר-ו-ל-י

ואין ויכוח !!! אבל גם את המלך החדש באחיות הגורל אני מחבב. הוא רע אבל נחמד...בסוף די ריחמתי עליו... דינו_דין. >כן חזרתי, תחיו עם זה !<

למעלה